Ljubicasto zeleni ekran

poruka: 6
|
čitano: 3.325
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ljubicasto zeleni ekran

imam problem prilikom gledanja videa na youtubeu u 1080p rezoluciji i 720p rezoluciji ekran mi se zamrzne i cijela slika postane ljubicasto zelene boje, s tim da se taj problem ne pojavljuje uopce u igrama na visokoim rezolucijama i detaljima. jel iko zna koji bi mogao biti uzrok tome?kompjuter sam sastavio ima 2-3 tjedna.. provao sam prominiti kabel umisto hdmia stavia dvi al ista stvar i probao sam i na mozzili i na chroemu, te sam drivere od graficke vratio na stare al nista ne pomaze

specifikacije kompa:

procesor: intel i5 2500k

graficka: gainward gtx 560 ti

rami: kingstone 4gb ddr3 

napajanje:

xfx core edition 550w

maticka:

asrock P67 pro3

monitor: philips 22inca e-line led

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Ljubicasto zeleni ekran

Vjerojatno neka ludorija oko nvidia drivera. Malo se strpi, čekaj novu verziju drivera.

Koliko je meni problema priuštila moja 8400GS na Win7 sa Flash (mislim da ček 10.0 i 10.1 verzija) sadržajima... Bilo kakav youtube video, na najnižoj rezoluciji - procesor se zakuca u 100%, grafa lagano diže temperaturu a potrošnja RAMa ne naraste ni za kb. Jedino je reset kompa mogao dovesti windowse u upotrebljivo stanje.

Mjesec dana kasnije nvidia pljune nove drivere i sve radi ko urica.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
neaktivan

znam al probao sam ove najnovije 296.10 sta su upravo dosli te ove koji su mi prije bili 295.73 i na oboma isto..tako da neman pojma strah me da nesto nije sa grafickom uredu, jer san nedavno minja graficku jer prvotna koju sam kupia zotacova 560 ti mi je izbacivala u igrama pa sam je otisao zaminit za ovu gainwardovu 560 ti..  tako da se stvarno nadan da nije do nje, iako me cudi sta u igrama sve radi savrseno a obican youtube clip nakon 10 sekundi umre i promini boju..

17 godina
odjavljen

nvidia, flash i windows 7 se ne vole u nekim određenim kombinacijama. Morat ćeš se strpit dok ne izađe drugi driver. Ako ti je sve ok sa slikom u zahtjevnim igrama na max detaljima, onda se nemaš što brinuti.

Nisam rekao da su u mom slučaju paralelno sa Win7 bili instalirani i XP. Na XP je sve savršeno radilo. Na Win7, flash i nvidia nisu išli.

14 godina
neaktivan

cini mi se da sam uspia rijesit problem, sad sam odvrtia 3 clipa u full hd-u i sve je bilo ok, vidit cu jos sutra kad ponovo upalin komp pa cu malo prckat po youtubeu da se nebi ponovo ponavljalo..napravia sam brisanje registrya pomocu winmed registry defragma.. ka izbrisa je neke nebitne podatke koji su ostali od prije il tako nesto ne razumin se bas, sta mislis jel moze bit da je bilo do toga?

17 godina
odjavljen

Moguće. Neki ostaci starih drivera.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice