Ljubičasti ekran

poruka: 9
|
čitano: 9.649
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ljubičasti ekran

Znači nakon nekog vremena slika mi jednostavno poljubičasti , jeli problem u monitoru ili grafi?

Npr kada ovo postam je sve normalno ,te kada sam igrao F1 2011 je sve isto bilo uredu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 11:58 (XFX).

0 0 hvala 1
15 godina
Ljubičasti ekran

Mislim da je do monitora ,probaj s drugim  VGA / DVI kabelom ! Kak cesto ti se to događa ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ljubičasti ekran

Danas mi se to desilo prvi put , prije negdje 20min , sada je sve uredu isto.

0 0 hvala 0
15 godina
Ljubičasti ekran

Valjda se nekaj zblesiral ! Ak se bu i dalje ljubicastil a jos je pod garom , furaj na servis !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ljubičasti ekran

Sad je opet počelo , samo baca nijanse ljuičaste , i cijeli ekran je ljubičasti. :(

0 0 hvala 0
16 godina
Ljubičasti ekran

provjeri kablove tj cimaj ih dok radi.i u driverima gpu stavi sve na default.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ljubičasti ekran

Jes provjerio pinove na VGA conectoru da svi imaju kontakt znam za jednoga iz 2007. s istim problemom

Ako to ne uspije odi na display settings control panel i calibrate display možda to pomogne.

“May God have mercy upon my enemies, because I won't.” - General George S. Patton “The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 16:25 (Ikarus01).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ljubičasti ekran

Kabel 99%

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Ljubičasti ekran

Ako možeš posudi neku staru PCI grafičku i pogledaj sliku preko nje, ako problem i dalje postoji, onda je kabel ili monitor. Dok komp radi savijaj kabel, i ako se problem tada pojavljuje, onda promijeni kabel od monitora do grafe. Ako nema smetnji kod pomicanja kabela,a ako je u pitanju monitor sa katodnom cijevi probaj ugasiti i upaliti monitor par puta i vidi jeli smetnje nestaju, ako da,  onda je monitor u pitanju....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice