Znači nakon nekog vremena slika mi jednostavno poljubičasti , jeli problem u monitoru ili grafi?
Npr kada ovo postam je sve normalno ,te kada sam igrao F1 2011 je sve isto bilo uredu.
Znači nakon nekog vremena slika mi jednostavno poljubičasti , jeli problem u monitoru ili grafi?
Npr kada ovo postam je sve normalno ,te kada sam igrao F1 2011 je sve isto bilo uredu.
Mislim da je do monitora ,probaj s drugim VGA / DVI kabelom ! Kak cesto ti se to događa ?
Danas mi se to desilo prvi put , prije negdje 20min , sada je sve uredu isto.
Valjda se nekaj zblesiral ! Ak se bu i dalje ljubicastil a jos je pod garom , furaj na servis !
Sad je opet počelo , samo baca nijanse ljuičaste , i cijeli ekran je ljubičasti. :(
provjeri kablove tj cimaj ih dok radi.i u driverima gpu stavi sve na default.
Jes provjerio pinove na VGA conectoru da svi imaju kontakt znam za jednoga iz 2007. s istim problemom
Ako to ne uspije odi na display settings control panel i calibrate display možda to pomogne.
Kabel 99%
Ako možeš posudi neku staru PCI grafičku i pogledaj sliku preko nje, ako problem i dalje postoji, onda je kabel ili monitor. Dok komp radi savijaj kabel, i ako se problem tada pojavljuje, onda promijeni kabel od monitora do grafe. Ako nema smetnji kod pomicanja kabela,a ako je u pitanju monitor sa katodnom cijevi probaj ugasiti i upaliti monitor par puta i vidi jeli smetnje nestaju, ako da, onda je monitor u pitanju....