Laptop štopa, ekran treperi

poruka: 14
|
čitano: 16.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Laptop je praktički nov, nije ni godinu dana kod mene. Prvo je sve bilo odlično, a onda su počeli problemi. Prvo je bio strašno spor dok se punio (ja sam ga koristio i dok se puni, a možda nisam smio?), ali kad se punjač išteka onda je radio normalno. No, sada je užasno spor doslovno uvijek osim par minuta nakon dužeg vremena kada ga se ne koristi (npr. kada se upali ujutro bude ok ali jako kratko). Užasno je spor, šteka i ekran treperi, pa ga se mora namještati na poziciju gdje je ok.

U zadnje vrijeme kada se upali pokazuje neku obavijest kao da se baterija sje.bala i da je valjda treba promijeniti.

Da li je to možda problem, jesam li ga ja sjeb.ao jer sam ga koristio dok se puni? Da li je do baterije ili je neki kvar?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Reklamacija, nošenje na servis?

I da, meni je laptop u ove 4 godine 99% vremena bateriji i normalno radi, nemoj se bojati što se toga tiče, tj nebi trebalo biti do toga. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 1:00 (Tripletica).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa pitam ovdje da vidim okoprilike šta mu je i šta mi je napraviti. Najlakše mi ga je odnijeti na servis.

To za bateriju mi izbaci kad se laptop upali, prvo što izbaci je to. Sumnjam da izbacuje reda radi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Re: Laptop štopa, ekran treperi
Jacky09 kaže...

Laptop je praktički nov, nije ni godinu dana kod mene. Prvo je sve bilo odlično, a onda su počeli problemi. Prvo je bio strašno spor dok se punio (ja sam ga koristio i dok se puni, a možda nisam smio?), ali kad se punjač išteka onda je radio normalno. No, sada je užasno spor doslovno uvijek osim par minuta nakon dužeg vremena kada ga se ne koristi (npr. kada se upali ujutro bude ok ali jako kratko). Užasno je spor, šteka i ekran treperi, pa ga se mora namještati na poziciju gdje je ok.

U zadnje vrijeme kada se upali pokazuje neku obavijest kao da se baterija sje.bala i da je valjda treba promijeniti.

Da li je to možda problem, jesam li ga ja sjeb.ao jer sam ga koristio dok se puni? Da li je do baterije ili je neki kvar?

Ako je pod garancijom nosi u servis da ga ociste od prasine (ujutro radi ok, jel?)

Iako je jedna godina mozda ga drzis u narucje u krevetu dok radis (vlasi, prasina...)

14 godina
neaktivan

Radi normalno možda  10 minuta, valjda dok se ne zagrije i onda kreće štopanje...

Ima li netko neki drugi prijedlog?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jacky09 kaže...

Radi normalno možda  10 minuta, valjda dok se ne zagrije i onda kreće štopanje...

Ima li netko neki drugi prijedlog?

prvo bi mi palo napamet pregrijavanje - jesi li možda počeo čuti neke "čudne zvukove" kad se ugrije.

Zatim - pogledaj kada ti počne "štekati" u Task Manager, da ti možda nije prevelika potrošnja RAMa, moguće je da imaš neki proces koji jako guta memoriju, i uspori ti laptop

Nemoj ga sam rastaviljati ako baš ne moraš, nosi ga u servis

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
10 godina
neaktivan

Ekran na laptopu treperi i pojavljuju se neke linije na ekranu. Kada oborim sistem i instaliram windows 7 u pocetku nema odgovarajucu rezoluciju i vremenom se pojavi dosta tackica na ekranu, a kada inst. odgovarajucu grafku rezolucija bud dobra ali nakon pola sata pocne treperiti slika i pojavljuju se crte i linije na ekranu. Jel ima neko slican problem? Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
jovan1989 kaže...

Ekran na laptopu treperi i pojavljuju se neke linije na ekranu. Kada oborim sistem i instaliram windows 7 u pocetku nema odgovarajucu rezoluciju i vremenom se pojavi dosta tackica na ekranu, a kada inst. odgovarajucu grafku rezolucija bud dobra ali nakon pola sata pocne treperiti slika i pojavljuju se crte i linije na ekranu. Jel ima neko slican problem? Hvala

O kojem  je laptopu rijec uopce, ovo tu upucuje na inverter ili problem na grafickom, uglavnom hardwerski problem sigurno, popravak servis.

10 godina
neaktivan

Laptop je Fujitsu siemens Amilo Xi 1546

13 godina
jovan1989 kaže...

Laptop je Fujitsu siemens Amilo Xi 1546

Jako star laptop, kako bi se reklo doceko je svoje. Vjerojatno je problem u ovome gore, najbolje bi bilo odnijeti ga u servis da naprave dijagnostiku na njemu pa vidis jeli ti isplativo popravljati, ali u svakom slucaju ako imas para uzimaj novo, jer ovo je zastarjelo.

10 godina
neaktivan

Ok, moram nesto s njim uraditi...Hvala ti puno pozz

8 godina
neaktivan
Imam problem sa laptop medion E7211 kad se upali nakon pola sata nekad I sat vremena sredina ekrana pocinje da trepta dok ne pobjeli skroz samo sredina ekrana sa strana radi normalno prikopncao sam ga na tv ekran radi normalno

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Imam problem sa laptop medion E7211 kad se upali nakon pola sata nekad I sat vremena sredina ekrana pocinje da trepta dok ne pobjeli skroz samo sredina ekrana sa strana radi normalno prikopncao sam ga na tv ekran radi normalno

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice