Znam da postoji mnogo tema o tome kako se racunala gase u raznim situacijama. Ali ja moram to objasnit na svoj nacin.
Evo kako stoje stvari.
Znaci, imam HP 6730s. Kupio sam ga prije 2 godine i jednostavno se ugasi kad igram neke malo novije igre(COD4, COD6, tamo neke...). Imam integriranu graficku Intel GMA 4500MHD od 64mb, ali grafa je super. Igrao sam cod 6 sa 30 fps(i to je nesto).
Znaci, pokrenem cod4, igram 15 minuta kad odjednom laptop se ugasi sam od sebe. Na cod2 i gta san andreas mi radi normalno. Prije sam mogao sve igre igrat normalno, ali sada se taj problem pojavio i ne mogu igrat modernije igre.
Prijatelji su mi govorili da je laptop vjerojatno pun prasine i da ga trebam otvoriti i ocistiti, po mogucnosti i promijeniti pastu na procesoru. Prije 3 dana sam ga otvorio i vidio sam da nema prasine, osim malo na poklopcu. Promijenio sam pastu na procesoru i sastavio laptop. Upalio sam laptop, pokrenuo cod4 i vidim da sve radi kako treba. Igrao sam igru, i nakon 15 min laptop se opet ugasi sam od sebe. Ponio sam ga na servis i kazu da nisu vidjeli nikakve probleme.
Ako netko zna u cemu je problem, molim vas da mi odgovorite sto prije. Hvala unaprijed.
PS: Pokrenuo sam antivirusni program i nije mi pokazalo nikakve viruse(imam Eset smart security).

, a temperatura graficke kartice 79°C.