Krepo pc

poruka: 24
|
čitano: 2.852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Krepo pc

Pozdrav.

Ovako komp je normalno radio te je normalno ugasen,a nakon toga se vise nece upalit..kad ga upalim napajanje se jako tiho cuje i vent slabo dosta okrece..na monitoru nema nikakve slike.Jel zna ko sta bi moglo bit,maticna? il napajanje?.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 23:44 (tomYYYYYY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Krepo pc
tomYYYYYY kaže...

Pozdrav.

Ovako komp je normalno radio te je normalno ugasen,a nakon toga se vise nece upalit..kad ga upalim napajanje se jako tiho cuje i vent slabo dosta okrece..na monitoru nema nikakve slike.Jel zna ko sta bi moglo bit,maticna? il napajanje?.

Hvala

Jel ima kakvih zvukova? tj. jel maticna daje onaj pocetni beep?

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Ne daje ga maticna vec bios............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
15 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...
mario1990 kaže...

Ne daje ga maticna vec bios............

a bios ga ne daje bez maticne {#}

16 godina
Krepo pc

Napajanje je sigurno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
tomYYYYYY kaže...

Pozdrav.

Hvala

Prdnulo napajanje. {#}

Moli Boga da nije povuklo još koju komponentu sa sobom (da je otišlo samo).

Kakve kompove ljudi stavljaju na napajanja od 100 Kuna, to je strašno.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
17 godina
191x7 kaže...
tomYYYYYY kaže...

Pozdrav.

Hvala

Prdnulo napajanje. {#}

Moli Boga da nije povuklo još koju komponentu sa sobom (da je otišlo samo).

Kakve kompove ljudi stavljaju na napajanja od 100 Kuna, to je strašno.

Klasicna greska uštede na krivom mjestu, no barem se onda nauci na greškama ali to košta puno u najgorem slucaju.{#}{#}

17 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ajd bolje nemoj. Za te pare dobije Corsair CX 430W koji je sigurno bolji od tog LC.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
17 godina
protjeran

pogledaj usporedne testove paq mi reci u čemu je to cx 430w bolji od ovog modela lc

17 godina
giga kaže...

pogledaj usporedne testove paq mi reci u čemu je to cx 430w bolji od ovog modela lc

Jedan Corsair CX 430W kojeg pravi CWT sigurno nije divlje napajanje kao neki LC 560W.

CX400 derao je LC-a od 600W te serije koju ti navodiš od 560W.

CX430 lošiji je od CX400, no LC 560W lošiji je od LC 600W. Dakle na istom smo, Corsair >> LC.

I da, više vjerujem komponentama nego usporednim testovima. Rastavi ti ta napajanja i prouči razlike.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 0:24 (191x7).
17 godina
191x7 kaže...
giga kaže...

Jedan Corsair CX 430W kojeg pravi CWT sigurno nije divlje napajanje kao neki LC 560W.

CX400 derao je LC-a od 600W te serije koju ti navodiš od 560W.

CX430 lošiji je od CX400, no LC 560W lošiji je od LC 600W. Dakle na istom smo, Corsair >> LC.

I da, više vjerujem komponentama nego usporednim testovima. Rastavi ti ta napajanja i prouči razlike.

LC Power GP3 serija s onog gore linka su dobra napajanja, kakva te divljina spopala informiraj se evo malo s jednog našeg poznatog foruma.{#} O novom Corsair CX 430W necemo jer se srozal puno, navodno ga Corsair ne zeli poslat na testiranje pitam se zakaj hm.{#} Tetec Wolverine je napravil svoj test, inace on je i na Bug forumu  a ima i nekih drugih testova te GP3 serije tam kolko vidim tj drugi link uglavnom sve je jasno. Normalno treba malo zažmirit na nazivnu snagu od 650W, koja je pretjerana no cijena govori sve pa ne moš dobit pravo 650W napajanje za tu lovu no bez obzira ta GP3 serija je dobra i to je to.{#}

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=86303&page=2

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2Ftraficantesdehardware.com%2FReviews-Hardware%2FReview-LC-Power-LC6650GP3-650W-SilentGiant-Green-Power-Rev23%2FPage-2.html

15 godina
neaktivan
Krepo pc

uh nisam mogo prije doc,al vidim vi ste se raspisali {#} Nisam primjetio da se cuje ikakvo pistanje maticne sad cu jos jednom provjerit.To je stari komp i nisam ja nista stedio na napajanju tak da nis od toga..ovaj komp kolko znam ima neki jednojezgreni proc i neku agp grafu star je dosta

edit: ev sad sam privjerio necuje se pistanje maticne,napajanje tiho radi vent od napajanja se polako vrti a vent od procesora se isto okrece.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 16:14 (tomYYYYYY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tomYYYYYY kaže...

uh nisam mogo prije doc,al vidim vi ste se raspisali {#} Nisam primjetio da se cuje ikakvo pistanje maticne sad cu jos jednom provjerit.To je stari komp i nisam ja nista stedio na napajanju tak da nis od toga..ovaj komp kolko znam ima neki jednojezgreni proc i neku agp grafu star je dosta

edit: ev sad sam privjerio necuje se pistanje maticne,napajanje tiho radi vent od napajanja se polako vrti a vent od procesora se isto okrece.

Kako nisi štedio na napajanju; pogledaj koje napajanje ti ima komp iz "Moj PC".

15 godina
neaktivan

gle momak mi sad negovorimo o tom kompu nego o ovom koji je crko.

17 godina
tomYYYYYY kaže...

gle momak mi sad negovorimo o tom kompu nego o ovom koji je crko.

Gle momak mislim da ti nitko ovdje ne treba pomoći. Točka. Arogancijom i drskošću nećeš ništa postiči. Točka.

Otkud da mi znamo o kojem i kakvom se računalu radi?!Misliš da smo vidoviti?!

Ako si toliko pametan da se drsko obraćaš prema onima koji žele pomoći i to za đabe; nosi taj komp na servis pa fino plati.

I vići na njih onda, možda policiju pozovu da te izbace.

15 godina
neaktivan

Ako je to tebi drskost onda ok.Lijepo sam napisao da se radi o dosta starom racunalu sa nekom starom agp grafom i pentium 4..nemoras bit vidiovit da bi shvatio da se neradi o ovom racunalu pod moj pc za kojeg te nitko nije trazio da ga komentiras.

17 godina
tomYYYYYY kaže...

Ako je to tebi drskost onda ok.Lijepo sam napisao da se radi o dosta starom racunalu sa nekom starom agp grafom i pentium 4..nemoras bit vidiovit da bi shvatio da se neradi o ovom racunalu pod moj pc za kojeg te nitko nije trazio da ga komentiras.

Poanta je da ti i ovo napajanje Chichony 430W, u tvojoj konfiguraciji Moj PC ne valja i tu si išo štedit di ne treba itekak.{#}

15 godina
neaktivan
Krepo pc

Da, Tomy je u pravu on je napisao da se radi o starom kompu.

Svijetli li crvena lampica na kućištu i kako?

A što se tiče tvoga kompa Tomy, mislim da bi mogao doživjeti sličnu sudbinu.

Taj Chicony košta 200-300Kn, nije ti to za tako jak komp.

Potpis na potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Krepo pc

Sjetio se napisati koji je komp (i to čisto šturo, nedetaljno) tek nakon što je već velik broj ljudi pokušao pomoći.

Što se mene tiče, sve do posta u kojem navodi da se radi o nekom drugom kompu, kvar je na onom što ima pod "Moj PC".

Dakle to za slabo napajanje i štednju na krivim mjestima stoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dropper kaže...

Da, Tomy je u pravu on je napisao da se radi o starom kompu.

Svijetli li crvena lampica na kućištu i kako?

A što se tiče tvoga kompa Tomy, mislim da bi mogao doživjeti sličnu sudbinu.

Taj Chicony košta 200-300Kn, nije ti to za tako jak komp.

Njegov komp uopce nije jak niti blizu tome, nego je to Chicony napajanje loše i nekvalitetno u tom je stvar.{#} Badave mu oznaka 430W kad to nije tak, no kod takvih napajanja nije snaga najveci problem nego sve ostalo kaj se tice kvalitete izrade i žastite u slucaju kvara.{#}

15 godina
neaktivan
Krepo pc

dobro skuzio sam imam smece od napajanja nemojmo vise o tome..nisam napiso o kojem se racunalu radi na pocetku jer sam mislio da je svejedno..@191x7 ispricavam se ako sam te necim uvrijedio,nisam imao namjeru..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomYYYYYY kaže...

dobro skuzio sam imam smece od napajanja nemojmo vise o tome..nisam napiso o kojem se racunalu radi na pocetku jer sam mislio da je svejedno..@191x7 ispricavam se ako sam te necim uvrijedio,nisam imao namjeru..

Aj zavrsite sapunicu {#}...

nego reci ti nama jesi li probao mjenjati napajanje?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Krepo pc

evo sad sam izvadio ovo napajanje i mogu rec da se osjeti miris paljevine {#} a nemogu ga zamjenit jer mislim da nemam napajanje s kojim bi ga zamjenio...imo sam negdje doma par starih ispravnih neznam oce bit dobra

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 18:14 (tomYYYYYY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice