Klimavi molex konektori

poruka: 6
|
čitano: 1.126
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Klimavi molex konektori
Nabavio nedavno sa eBay-a jedan kratki molex extension (female to male) kabel i jedan molex Y kabel (1 female to 2 male) i ustanovio kad sam ih dobio da su muški pinovi na ženskim konektorima (ko ne zna kod molexa su konektori i pinovi na njima suprotnog spola) klimavi ko babini zubi, tj. možeš lako mrdanjem žica koje idu u konektor mrdat pinove u svim smjerovima, do te mjere su labavi da nekad neće da uđe muški konektor u ženski konektor (kladim se da su mnogi od vas imali taj problem :) ) jer se ne poklope sva 4 pina sa 4 rupe jer pinovi strše u svim smjerovima (umjesto da stoje uspravno i čvrsto, kao i neke druge stvari :) ). Onda zaključio da je to kilava kineska kvaliteta, tražio i dobio povrat love, i iša u Chipoteke tražiti kvalitetnije, kadli tamo SVI molex kabeli isto tako klimavi, a prodavač (inače su prilično stručni i sposobni tipovi koji tamo rade, iako nisu nepogrešivi) tvrdi da je NORMALNO da molex pinovi budu klimavi !? E sad, ja sam dosad ima puno iskustva sa molex konektorima, ali uglavnom sa male konektorima sa ženskim pinovima (na starom napajanju, u doba prije SATA power konektora kad su napajanja imala većinom molex konektore) i ženskim konektorima sa muškim pinovima na HD-ovima (prije SATA-e jelte), i ti pinovi nisu bili NIMALO klimavi.
Sad mi dakle recite jel to istina šta ovaj tvrdi da molex ima pinove klimave ko babini zubi po definiciji, a ako nije gdje (brick store u / oko Splita ili webshop bilo gdje) mogu nabaviti neklimave molex kabele ?

0 0 hvala 0
16 godina
Klimavi molex konektori

Tko bira, mast... ne ušteka

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Klimavi molex konektori
Pa amo ljudi, jel bar jedan koristan komentar puno za tražiti (ovi prošli je vrlo duhovit ali ne baš i koristan) ?

1 0 hvala 0
17 godina
Klimavi molex konektori

Ma to je normalno

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Klimavi molex konektori

Normalno je , meni je vecina molex kablova na napojnoj klimavo :) nekada se moras potruditi da skopcas neki dio ..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Klimavi molex konektori

Imam dva mala ventilatora spojena na molex, i na oba sve klimavo, ali cemu tolika panika oko toga, ako spojis i funkcionira sta ima veze kakvi su :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice