Dok igram igru slika mi zaledi

poruka: 7
|
čitano: 1.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo ovako desilo mi se nekoliko puta da mi slika zaledi jednostavno...prvi put mi se desilo kad sam ubacio cd da instaliram nesto ono krece da ga pokrene i samo odjednom zasteka i ne mogu nista ni s misom ni nista....i desava mi se kad igram soccera...zanimljivo je sto mi se to nije desilo u drugim igrama ali je to mozda zbog toga sto druge igre igram po 5 do 10min i dojadi a soccera igram po sat dva i kad zaledi pritisnem ctrl alt i del i ono opet nastavi...a kad sam cd ubacio i kad je zaledilo nisam mogao nista dok nisam restartovao...a imam problem i sa procesorom dok igram neku igru temp dostizu i do 75 stepeni pa sam mislio da je mozda i do toga..ili do napajanja...ako ima ko kakvo rjesenje neka pomogne bio bih mu zahvalan....

alen

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Dok igram igru slika mi zaledi

Vrlo vjerovatno je do toga, samo si moga navest o kojem je procesoru riječ i koju konfu imaš jer nismo vidoviti, dakle kacavidu (odvijač) u ruke, otvori kučište, ispuši sve od prašine i po mogučnosti skini cooler od procesora, očisti mu vent i zamijeni termalnu pastu, isto to možeš napravit i na GPU-u, time si riješia problem pregrijavanja, ako nisi vičan ovim stvarima imaš masu tutorijala na YT-u pa pogledaj. Ako ti se nakon ovih operacija i dalje smrzava komp skini Hiren's Boot CD, digni sustav s njega i pokreni MemTest+86  za testiranje RAM-a, pa nakon toga neki od alata za testiranje HDD-a (HDTune npr.), ako prolazi sve testove onda ti ostaju još 2 stvari, PSU (probaj posudit od nekog za provjeru) ili MBO.

Eto napravi kako san ti reka i saznat ćeš di je problem.LP

I see offline people !
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 22:18 (Groza).
15 godina
neaktivan

Evo ovako imam 

cpu amd athlon 3800+ x2 

2 gige rama ddr2

grafa gt440 1gb gddr5

hdd 160gb...

A bas sam sto se tice ovog sredio prije nekoliko dana otvaro komp ispuho promijenio termalnu pastu na cpu i vga pa sad ne znam sta bi moglo biti ali ja sumnjam u napajanje...

alen

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ako si prominia pastu na procu a temp su ti 75°C, ili si je stavia premalo ili previše ili ti cooler nije dobro sia, probaj ponovo, a onda nastavi kako san ti reka, dakle eliminiraj jednu po jednu komponentu.

BTW o kojem je napajanju riječ (pretpostavljam neki MS, Codegen i sl.)?

I see offline people !
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 22:33 (Groza).
15 godina
neaktivan

ne ne temp mi se penje do 75 kad bas igram neku zahtjevnu igru i opteretim ga a napajanje mi msi ja msm...ali znas sta je fora moze li biti da mi je za ovu temp otisao neki senzor ili sta vec jer mi ono igram igru i izadem iz igre i na sekund mi je temp npr 73 i u roku od 1s padne na 50 to mi nikako nije logicno...

alen

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kojim programom mjeriš temperature, preporučam ti HWMonitor a za test procesora skini prime95, pokreni ga i prati temperature u HWMonitoru.

I see offline people !
15 godina
neaktivan

evo sad sam uradio ovaj test i ne prelazi mi core 1 vise od 35 i core2 39 max...ali kad udjem u igru ukljuci se kuler ja msm na max...

alen

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice