Gasenje kompa?

poruka: 8
|
čitano: 1.222
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gasenje kompa?

pretpostavljam barem da problem spada u hardware i vidio sam vec puno drugih tema na to al nike slicnog nisam uspio naci...
ovako, priliko igranja mi se komp zgasi sam od sebe (u sekundi), igra opce nije zahtjevna (cod4) i cisto sumnjam da mi se prezagrijava (ocistio sam ga i jos se to dogada), a mi se mozda rusi sustav? 

0 0 hvala 0
17 godina
Gasenje kompa?

bilo bi korisno da napišeš koju konfiguraciju imaš, te koje napajanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gasenje kompa?

amd x2 3800+, nvidia 8600gt, 450w napajanje, treba jos kaj?

15 godina
neaktivan
Imamo isti proc. Isti problem, u istoj igri. Zanimljivo. Samo meni se ne gasi samo prilikom igranja :$. Ja cu mijenjat napajanje, jer nekad kad mi se izgasi nemogu odmah upalit komp, uopce ne reagira na power button.
16 godina
neaktivan

toocno to, moram izvaditi kabel od napajanja da pocne raditi gumb.... ako ti se popravi nakon sto izmjenis napajanje, javi mi

15 godina
neaktivan
I opet, ista stvar, i ja moram iskljucit i ukljucit kabel, ali ne uvijek. Sto posto je napajanje, zeza me to vec mjesec dana al nikako da uzmem napajanje :)
15 godina
neaktivan
Gasenje kompa?

Taj problem je samo sa cod igrom?

vjerojatno je do napajanja za svaki slucaj jesi gledao temperature?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 23:34 (mario1990).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisu temperature u pitanju kad sam vec ranije imal problem s tim (vent na grafi otisel), i dok se komp od temp. gasi onda jos ne zmize plavo svjetlo (i nece prestetai :/), meni samo za vrjeme coda...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice