Eksterni disk problem

poruka: 2
|
čitano: 1.417
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Eksterni disk problem

Pozdrav,

prije tjedan dana sam kupio novi ekserni hard disk i prebacio na njega silu podataka. Kad sam ga ponovno uključio nije ga u početku prepoznao u My computer, ponekad se pojavi  a kad bi kliknuo na njega cijeli explorer bi prestao radit. Driver je naveden u Device manageru ali ga nema u disk menagmentu. Isto tak okad pokusam ista radit preko disk managmenta on se potpuno smrzne. Slovo od diska nije sličan drugim diskovima pa tu nije problem. pokusao sam pokrenuti sve recovery programe ali i oni ne rade jednostavno se zamrznu. Kad je Disk ustekan u laptop ne mogu se pokrenuti windowsi do kraja tj stoji na welcome i ne ide dalje a kad ga isključim windowsi se pokrenu. Isto tako ne mogu uključiti nikakav drugi program dok je uštekan disk.

Kabel za eksterni je onaj Y. ovo su konfiguracije mog laptopa:

ASUS N61JV N61JV-JX037X
Microsoft Windows 7 Professional 64-bit
Intel Core i5 520M 2.4GHz Dual Core Processor
Mobile Intel HM55 Express Chipset
NVIDIA® GeForce® GT 325M with 1GB VRAM
4GB DDR3 1066Hz Memory
500GB 5400rpm Hard Drive (Upgradeable to up to 1TB Hard Drive or up to 250GB SSD)
DVD Super Multi Drive
16" HD LED Colourshine (1366x768) HDMI
802.11n
eSATA

Zahvaljujem na pomoci svima

0 0 hvala 0
15 godina
Eksterni disk problem

stavi disk u najlonsku vrećicu, dobro zatvori ili zavari je da vlaga ne može ući.

to fino stavi u zamrzivač sat ili dva da promrzne...

izvadi i odmah ga spoji na komp, ako proradi čupaj van podatke i sretan ti {#} inače {#}

jasno prije toga isprobaj spojiti disk sa nekim drugim priključnim kabelom i razdjelnikom mada ne vjerujem da će pomoći da proradi.

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice