DVD problem!

poruka: 7
|
čitano: 1.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
DVD problem!

Treba mi pomoć. Danas sam kupio novu DVD pržilicu. Samsung Writemaster. Kada god umetnem DVD ili CD i pokrenem ga kompjuter mi se samo ugasi. Pržilica je nova, a sa kompjuterom nije problem jer mi stara pržilica radi. Trebam pomoć hitno!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 18:56 (tonihrvat).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVD problem!
tonihrvat kaže...

Treba mi pomoć. Danas sam kupio novu DVD pržilicu. Samsung Writemaster. Kada god umetnem DVD ili CD i pokrenem ga kompjuter mi se samo ugasi. Pržilica je nova, a sa kompjuterom nije problem jer mi stara pržilica radi.

Da li si sve dobro pospajao kabeliom? Moraš pazit kod jumpera jer ima oznake master i slave. Reci mi.da li ti je pržilica na sata ili ATA/IDE kabelom? I dali je u tvom kompu spojen s jedni kabel hard diski i pržilica?

Nenad
15 godina
protjeran
Nello kaže...
tonihrvat kaže...

Treba mi pomoć. Danas sam kupio novu DVD pržilicu. Samsung Writemaster. Kada god umetnem DVD ili CD i pokrenem ga kompjuter mi se samo ugasi. Pržilica je nova, a sa kompjuterom nije problem jer mi stara pržilica radi.

Da li si sve dobro pospajao kabeliom? Moraš pazit kod jumpera jer ima oznake master i slave. Reci mi.da li ti je pržilica na sata ili ATA/IDE kabelom? I dali je u tvom kompu spojen s jedni kabel hard diski i pržilica?

Pržilica je na ATA/IDE. Kabel sam dobro spoji, nekoliko sam puta spajao.

16 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...

Pržilica je na ATA/IDE. Kabel sam dobro spoji, nekoliko sam puta spajao.

Okej. Jesi li probao sa drugim CD ili DvD medij i kako se ponaša? Ako i dalje isti problem vjerovatno si kupio neispravnim. Ako si kupljen s garancijom trebaš samo reklamirati i dobiš druge.

Nenad
15 godina
protjeran

Probao sam s nekoliko DVD-a i CD-a. Kupljen je s garancijom. Mene samo zanima da li je problem u pržilici ili u nečem drugom.

16 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...

Probao sam s nekoliko DVD-a i CD-a. Kupljen je s garancijom. Mene samo zanima da li je problem u pržilici ili u nečem drugom.

Savjetijum ako imaš prijatelja i koji ima komp pa neka isproba na drugom kompu iako dalje isti problem onda najbolje vratiš tamo gdje si ga kupio i dobiš druge ili ako nema zamjene zahtjevaj povrat ili kupiš kvalitenije.. Ako komp gasi samo uz novi Pržilicu onda je greška u pržilici. Ako kod stare pržilici negase i ako učita znači da je ispravan. 

Nenad
15 godina
protjeran
Hvala na pomoći.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice