Disk ili nešto drugo?

poruka: 6
|
čitano: 1.263
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Disk ili nešto drugo?

Imam problem, PC neće očitati HDD... Danas pokušam upaliti normalno komp i piše odaberite boot itd.. Uđem u BIOS koji uopće ne prepoznaje disk. Ona lampica od disk cijelo vrijeme svijetli... Dal je moguće ga nekak "oporaviti"???

http://sony-psp.bloger.hr

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Disk ili nešto drugo?
pacman23 kaže...

Imam problem, PC neće očitati HDD... Danas pokušam upaliti normalno komp i piše odaberite boot itd.. Uđem u BIOS koji uopće ne prepoznaje disk. Ona lampica od disk cijelo vrijeme svijetli... Dal je moguće ga nekak "oporaviti"???

Da li si probao ući u Safe mode?

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
18 godina
neaktivan
Moguće je i da je problem s napajanjem ili matičnom. Ili jednostavno neki kabel nije dobro ukopčan. Probaj ga uštekati na drugo mjesto na matičnoj
18 godina
pacman23 kaže...

Provjeri kablovinje, promijeni podatkovni kabel pa vidi... ako ga BIOS ne želi očitati, imam loše vijesti za tebe.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
pacman23 kaže...

Provjeri kablovinje, promijeni podatkovni kabel pa vidi... ako ga BIOS ne želi očitati, imam loše vijesti za tebe.

može i reset biosa na kraju

16 godina
Disk ili nešto drugo?

Privremeno sam stavio winse na prastari seagate 7200.9 160 gb i winsi se dosta sporo dižu a u igrama imam pad performansi i ms iako su fps u redu.Sve se to događa u igrama u kojima su kretnje brze npr bc2 i tdu2 dok recimo strategije rade bez greške.

Dali je to problem u disku? ja mislim da je

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice