Imam problem, PC neće očitati HDD... Danas pokušam upaliti normalno komp i piše odaberite boot itd.. Uđem u BIOS koji uopće ne prepoznaje disk. Ona lampica od disk cijelo vrijeme svijetli... Dal je moguće ga nekak "oporaviti"???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem, PC neće očitati HDD... Danas pokušam upaliti normalno komp i piše odaberite boot itd.. Uđem u BIOS koji uopće ne prepoznaje disk. Ona lampica od disk cijelo vrijeme svijetli... Dal je moguće ga nekak "oporaviti"???
Da li si probao ući u Safe mode?
Provjeri kablovinje, promijeni podatkovni kabel pa vidi... ako ga BIOS ne želi očitati, imam loše vijesti za tebe.
Provjeri kablovinje, promijeni podatkovni kabel pa vidi... ako ga BIOS ne želi očitati, imam loše vijesti za tebe.
može i reset biosa na kraju
Privremeno sam stavio winse na prastari seagate 7200.9 160 gb i winsi se dosta sporo dižu a u igrama imam pad performansi i ms iako su fps u redu.Sve se to događa u igrama u kojima su kretnje brze npr bc2 i tdu2 dok recimo strategije rade bez greške.
Dali je to problem u disku? ja mislim da je