Čudan smrad

poruka: 5
|
čitano: 1.175
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Čudan smrad

Dosada nisam imao nitijedan case vent u kućištu i zaključio sam da bi mogao stavit koji, sada sam naručio neki kineski škart s ebaya i kad sam ga stavio komp smrdi ko da nešto gori u njemu (smrad gorenja kabela), gledam temperature (cpu,mbo,hdd) variraju od 38 do 40 dok sufam itd pa je to valjda ok, ne želim ga s ovim smradom forsirat. Bili se trebao zabrinut i dali ga maknem s obzirom da su temperature više manje iste kad maknem jednu stranicu kompa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Čudan smrad

Ja ti ne mogu pomoći, došao sam samo radi naslova {#}

Freak Show Inc.

33 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Čudan smrad
damn kaže...

Dosada nisam imao nitijedan case vent u kućištu i zaključio sam da bi mogao stavit koji, sada sam naručio neki kineski škart s ebaya i kad sam ga stavio komp smrdi ko da nešto gori u njemu (smrad gorenja kabela), gledam temperature (cpu,mbo,hdd) variraju od 38 do 40 dok sufam itd pa je to valjda ok, ne želim ga s ovim smradom forsirat. Bili se trebao zabrinut i dali ga maknem s obzirom da su temperature više manje iste kad maknem jednu stranicu kompa?

Vadi to van i uzmi si neki posten vent.

17 godina
odjavljen
Čudan smrad

Možda ne bi bilo loše da tema bude sticky... ono, kad imaš problema sa čudnim smradom - ajmo na forum vidjeti kako ga se riješiti.

Npr, odeš na WC sa svojim novim ajfonom i odjednom - SMRAD. A neš vraže, imam ja temu gdje će mi drugari na forumu pomoći... {#}

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Čudan smrad

Ma smrdi vent, malo sam se igrao i vidio daje vent u banani, to sam si piknuo s ebaya samo zato jer sam imao 7 kn koje su bezveze sjedili na kartici. Skoknit ću do linksa pa pogledat njihovu ponudu.

Btw. imam još jedan "problem". Nije baš toliki problem koliko je iritatno, Winsi (Win7 Ultimate 64bit) se sporo botaju, treba im i po 3-5 minuta da se dignu, nakon toga sve ide normalno kako u radu općenito tako i u radu s programima/igrama. Moj pik je da mi je neki driver u banani. Al su svi updetani i najnoviji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice