Čudan problem sa zvučnicima

poruka: 3
|
čitano: 1.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Čudan problem sa zvučnicima

Pozdrav svima!!!

Registrirao sam se na ovaj forum radi cudnog problema sa zvučnicima.Naime,do prije jucer su sasvim ispravno radili no od jucer poslijepodne nema nikakvog zvuka.Vjerujem da je razlog to sto sam prekjucer instalirao virtual audio streaming i nakon sto su zvucnici prestali sa radom unistall sam program te surfao malo po internetu trazeci rjesenje za zvucnike.Problem je u tome da racunar kaze da su zvucnici ispravni,kasnije sam provjerio volume i sve je bilo ispravno,sve u svemu racunar nije registrirao nikakav problem ali zvucnici svejedno ne rade.Eto ako netko ima vremena da mi pomogne ili sam downloada trial virtual audio streaminga da vidi imali kakva kvaka s programom bio bih mu vrlo zahvalan!

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Čudan problem sa zvučnicima
Moras kupit neku jeftinu zvucnu karticu, ija sam imao takav problem, ovo nema veze sa vindowsima
CRO_F_u_c_k_EU
12 godina
neaktivan
Re: Čudan problem sa zvučnicima

Prije kupovine nove zvucne kartica napravi par stvari. 

1. dali ti ne radi zvuk samo na prednjem jacku, jesi probo ustekat u maticnu ili jesi probo ustekat u drugi jack

2. napravi System restore na tocku prije instalacije tog programa ako to ne upali onda kupi neku jeftinu zvucnu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice