Česti BSOD

poruka: 14
|
čitano: 2.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Česti BSOD

Tipičan dan, otvorim fejs, odem u farmu i umjesto da poberem nešto, dočeka me plavi ekran, dobro, mislio neka slučajna greška, idem ga restartati, treba malo duže da učita hard disk, no sve normalno, pošaljem izvještaj o pogrešci i dobivam poruku da je izvještaj o pogrešci korumpiran Unfortunately, the error report you submitted is corrupted and can't be analyzed.

BSOD dobivam sve češće i imam osjećaj da svaki put kada recimo pokrećem neki program, da će jednostavno opet doći plavi ekran. Nisam dodavao nikakav novi hardver ili softver pa da je to krivac. Zna li tko što bi mogao biti problem?

BSOD BSOD
-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 16:52 (Ag008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Česti BSOD

Da ja znam koji bih možda bio problem,

probaj stisnuti esc ili neku tipku na tipkovnici jer ima puno virusa koje antivirus ni neprimjeti jer može biti slika ili sl.

a kasnije ti se pojavi plavi ekran.

Ako to nije problem onda neznam.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Česti BSOD

Nije to problem, prije se znao restartirati, sada sam stavio da pokaže grešku, da se ne resetira, nije Esc na to sigurno.

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Napravio sam sve to i kao mogući uzrok je

IMAGE_NAME:  epfwtdi.sys

16 godina
neaktivan

koji antivirus imas?

16 godina
neaktivan
Česti BSOD

Evo da se i ja pozalim vec tri dana zaredom po jedan bsod nisam ni jedan slikao ali sljedeci budem neznam do cega je ali mjenjao sam dosta hardwarea u zadnje vrijeme pa tko zna ali mogu ce da sam i skrsio windowse zbog iskljucivanja raznih servisa - ssd tweaks.

postam sliku ako se ponovi ugl jako zivcira

pozz 

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
robx kaže...

koji antivirus imas?

Imam ESET Smart Security 3

16 godina
neaktivan

problem je u njegovom firewallu 99% on uzrokuje bsod deinstaliraj eset i stavi neki drugi antivirus npr avast 5 ili avira

17 godina

Kako antivirus može izazvati BSOD?

16 godina
neaktivan
Česti BSOD

antivirus moze napraviti konflikt u jezgri isto kao driver. taj fajl epfwtdi.sys je sistematski fajl od esetovog firewalla

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Također imam problema sa BSOD! Molio bih pomoć. Pobliže informacije na ovoj temi:

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/problemi-laptopom-asus-f5/49858.aspx

17 godina

Da ne otvaram novu temu, prilikom pokretanja Battlefield: Bad Company 2 nakon 10s igra stane i za sekundu dobijem plavi ekran s pogreškom, a daljnjim analiziranjem Crashdumpa isti se file pojavio kao uzrok

nv4_disp.dll

Što da napravim?

16 godina
neaktivan
Česti BSOD

problem je u driveru nvidijine graficke kartice

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice