Kada ubacim prazan CD-rom komp ne ucita ono my disc sto bi trebalo nego ja dvokliknem na cdrom u my computeru i pise insert CD-rom...HELP?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada ubacim prazan CD-rom komp ne ucita ono my disc sto bi trebalo nego ja dvokliknem na cdrom u my computeru i pise insert CD-rom...HELP?
Reci nam sledece:
Koji ti je kompjuter.Dijelovi i tu i tamo
koliko je taj CD star.
Reci nam sledece:
koliko je taj CD star.
Cd mi je starr jedno 2 god a od medavno mi ne radi a moj pc vidi pod maoj PC <:D
Cd-čitač je samsungov 52x i eto.
Reci nam sledece:
koliko je taj CD star.
Cd mi je starr jedno 2 god a od medavno mi ne radi a moj pc vidi pod maoj PC <:D
Cd-čitač je samsungov 52x i eto.
ajd ljepo pogledaj MOJ PC pa vidi kako se pise.
Nije kao kod nekih ali je opisano.
Da nije ostecen cd ili citac.
A sto nekupis DVD citac?
Imam DVD citac al kada stisnem da se otvori on nece! To mi se nedavno dogodilo
Imam DVD citac al kada stisnem da se otvori on nece! To mi se nedavno dogodilo
Nece?
Ok evo ti trik da ga otvoris
Nadji neku spajalicu
Razvuci je da bude ravna
Sad na DVD citacu imas neku rupicu blizu dugmeta.
Ubaci tu spajalicu u rupu i stisni jako.
Kad se ladica pomjeri kolko moze rukom je izvuci.
Cek kad stines onako se cuje koda da udara a nemoze izac ako je to onda udaris po vrhu kučista malo jače šakom(kao po stolu) i trebalo bi da se otvori.

Nema sanse da ga osteti onak malo udaris i onda ce da se otvori 100% ako se cuje da udara a ne izlazi.HDD nemze ostetiti.
Jbte ne bi ja da ne pokidam HD
neces nis ostetit ak slabo udaris. ako KRVNICKI udaris(za sto nema apsolutno nikakve potrebe), tek bi se tada ostetio...
Pa nece udarit da pukne plastika ili napravi udubljene onak udari od najslabije prema jače pa čes vidjet.
sad se sjetih sta moze biti problem
Idi u device menager i nadji cd rom i dvd citac i izbrisi ih.
Resetuj kompjuter.
trebalo bi raditi