Bios podesacanja

poruka: 8
|
čitano: 1.499
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bios podesacanja

Imam par pitanja ako netko konta:

PCI Latency Timer - nasta on utice, 

CPU - NB Link Speed - da li podesiti u mom slucaju je na 400 mhz na tu vrijednost ili vise u opcijama ima do 1000 mhz

CPU - NB Link Width - daje opcije auto, 8 bit i 16 bit

dakako radi se o BIOS podesavanjima, ako moze mala pomoc jer sam tu zapeo a ni google mi nije bas puno pomogao,,radi se o ovoj maticnoj

ftp://europe.asrock.com/Manual/NF6-GLAN.pdf

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 13:44 (britva).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Bios podesacanja

hvala na odgovoru al u samom biosu nevidim nigdje da se moze overclockati procesor,, a i nisam to radio pa nebi bas jer ima stock ventilarot sto mozda bi ga u konacnici pregrijalo i unistilo radi se o athlonu +5200 procesoru

15 godina
Bios podesacanja

Koliko vidim u korisničkom priručniku, u BIOS-u pod opcijom Advanced imaš CPU frequency koji te možda zbunjuje što ne prikazuje stvarnu radnu frekvenciju procesora u MHz ili GHz. Bolje ne diraj ništa ako ne znaš što radiš ili pozovi prijatelja koji to malo bolje razumije i otvori pivo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Koliko vidim u korisničkom priručniku, u BIOS-u pod opcijom Advanced imaš CPU frequency koji te možda zbunjuje što ne prikazuje stvarnu radnu frekvenciju procesora u MHz ili GHz. Bolje ne diraj ništa ako ne znaš što radiš ili pozovi prijatelja koji to malo bolje razumije i otvori pivo.

nazalost moj bios se malo razlikuje, imam verziju 1,5 a ovdje prikazuje verziju 1,2 tako da pod advanced nema toga, ugl nema veze izgleda da cu morati zbog nove grafe mijenjati sve ostalo,, posto me proc i rami koce,, hvala jos jednom

15 godina
neaktivan
Bios podesacanja

pozz trebam pomoc kako uci u dodatne postavke ami biosa

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.10.2017 21:10 (miro76).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
miro76 kaže...

pozz trebam pomoc kako uci u dodatne postavke ami biosa

ALT +F1 ili SHIFT +F1

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
15 godina
neaktivan
Bios podesacanja

pozz kako dobiti opciju u biosu  junperfree configuracion