Audio problem (je li to moguće?)

poruka: 2
|
čitano: 893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Audio problem (je li to moguće?)

Znači, odnio sam prošli tjedan vrlo skupe Creative I-Trigue 3000 zvučnike u servis na reklamaciju nakon samo nešto više od pola godine korištenja, i to iz razloga što se zvuk počeo sam od sebe pojačavati i stišavati kad god bih pokušao pojačavati ili smanjivati na potenciometru (to je onaj Volume krug).     Ispočetka problem i nije bio tako gadan, ali zadnjih dana je postalo toliko iritirajuće da bih vjerojatno razbio stvar da nisam odnio na servis.

Međutim, sad kad sam primoran slušati na slušalice, čini mi se, ali nisam 100% siguran, da mi se slična stvar ponovo događa.

Može li biti moguće da postoji neka vrsta kvara na računalu (softver ili hardver) da mi   radi takvu vrstu problema   (znači utišavanje i pojačavanje bez moje kontrole) ?     Teško mi je za povjerovati da se uopće Creative može tako lako pokvariti.

thx.

Creative I-Trigue 3000 sa potenciometrom u sredini Creative I-Trigue 3000 sa potenciometrom u sredini
"Hedonism Is My LifeStyle"©
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 0:44 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Audio problem (je li to moguće?)

Sve je moguće, ali ja mislim da ti driveri divljaju. Probaj reinstall audio drivera.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice