Prvo i osnovno POZDRAV narodu.
Drugo i meni osobno bitnije je da imam problem sa svojom novom konfiguracijom. Nakon što sam sve spojio i namjestio te instalirao Windowse XP Pro na red su došli driveri za MBO i VGA. Instalacija drivera za MBO je prošla bez problema ali nakon instalacije VGA sa driverima na CDu (Sapphire Radeon 4870 X2 2GB) dobio sam upit da li želim resetirati računalo što sam napravio. Tu počinje moj problem naime WinXP nije htio da se digne nego mi računalo poslije winXP load screena i prije Welcome screena smrzne, nakon nekoliko reseta otišao sam u Safe Mod i uklonio drivere nakon čega sam skinuo zadnje sa ATI stranice i instalirao i ovaj put je sama instalacija prošla OK s ovim driverima sam ušao u windowse i taman kad sam se ponado da če sve biti OK računalo se smrzlo i nakon par sekundi pojavio se Blue Screen koji mi pokaže da je ati2dvag upao u nekakav infinite loop i tako svaki put. Sve čega sam se mogo sjetit sam pokušo od raznih verzija drivera do pojačavanja venta na grafici na max. Prekopo sam net ali nisam našao nikakvo rješenje tako da bi svaka pomoč bila dobro došla.
Ostatak konfiguracije:
MBO: Asus Rampage Extreme
MEM: Kingmax 1600 2x2GB DDR3
CPU: Core 2 Quad Q9550 2.83GHz
Napajanje: Corsair HX62OW
HDD: Seagate 320GB SATA II
VGA: Saphire Radeon 4870 X2