asus eah Hd 5850

poruka: 15
|
čitano: 2.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
asus eah Hd 5850
ovu karticu uzimam za koji dan pa me interesuje hoce li je drzat ms platinum 400w koje sad imam ili kupovati drugo? Neka iskustva sa ovom karticom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: asus eah Hd 5850
ffgandra kaže...
ovu karticu uzimam za koji dan pa me interesuje hoce li je drzat ms platinum 400w koje sad imam ili kupovati drugo? Neka iskustva sa ovom karticom?

kupuj novo napajanje HITNOOOOO! ili ode grafa, ako ćeš ju držat na MS-u rađe ju daj meni!

14 godina

smije li  na ovom  dok nekupim novo ?

14 godina
odjavljen
asus eah Hd 5850

Kupi XFX od 450 W ili ako nemaš para LC Power, Chieftec napajanja. Ovo tvoje MS če ti shebati karticu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
asus eah Hd 5850

Prvo napajanje pa graficka.. ;)

2 0 hvala 0
14 godina

ljudi stigla graficka prikopcao je na  400w napajanje - pisti ko luda  nisam dobio 8 pin uz nju  dali mi je potreban ? 6 pin utaknut

15 godina
neaktivan
ffgandra kaže...

ljudi stigla graficka prikopcao je na  400w napajanje - pisti ko luda  nisam dobio 8 pin uz nju  dali mi je potreban ? 6 pin utaknut

al ćeš si fino komp sjebat s tim smećem

14 godina
neaktivan
ffgandra kaže...

Samo cekam kad ce izgoriti nesto od to tog dvoje.

Ofc.
14 godina

dal ce mi ovo drzat http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2492&dl=#sp imam kupit u blizini.. il neka brend od 550w s obzirom da mi pise da je min power 600 w i moraju li bit utaknuti obadva  6 i 8 pin?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 20:12 (ffgandra).
16 godina
odjavljen
ffgandra kaže...

dal ce mi ovo drzat http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2492&dl=#sp imam kupit u blizini.. il neka brend od 550w s obzirom da mi pise da je min power 600 w i moraju li bit utaknuti obadva  6 i 8 pin?

Dobar ti je gigabyte i da, moraš 8 i 6 pin ukopčati.

15 godina
odjavljen
Drzi to napajanje bez po muke, slobodno kupi, cini mi se da ima 80+ certifikat.
14 godina
neaktivan
drzat ce bez problema
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan

Dovoljno je, da

6+6 traži 5850, ako PSU nema dva 6-pinska onda uvijek možeš iskoristit molex koji dobiješ uz grafu.

14 godina
asus eah Hd 5850

dali je cpu e8500  dovojlan za asus 5850  ili je bottleneck?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
asus eah Hd 5850

Ovisi o aplikaciji/igri ali najčešće će biti ok ako je OC-an. Kod nekih aplikacija/igara koje su jako zahtjevne za cpu može doći do toga, a s vremenom će ih biti sve više i više koje zahtijevaju quad-core, imaj to na umu.

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice