Znaci imam 5.1 sistem koji ima 3 izlaza i ja bi ih spojio na jedan radi puštanja glazbe sa mobitela. Jel se mogu samo žice spojit od sva tri ili? Ne bi bas rezao kablove tako da ih mogu opet na kompu koristit... Inače se spajaju 2 cinch kabla u konektor za 3.5 pa mi je nezgodno rezat cinch kablove.
Markinho19

i uspijesno rijesio homade.Ne nadaj se 5.1 sistemu, ali dobit ces 2.1 zvuk, ali ce radit svi zvucnici, pribor : lemilica, klijesta za skidanje izolira, izolir traka, i to je to.Ocvikaris sva 3 prikljucka, iz svakog prikljucka dobit ces 3 zice, 2 crnu i crvenu i trecu koja obmotava ove 2 je. polemis crnu na crnu, crvenu na crvenu, i trecu na trecu.Jedan od ocvikarenih prikljucaka iskoristis kao 1 prikljucak i polemis po istom principu, to sve fino izoliras, i radit ce svi zvucnici.To je hommade varijanta.Drugo rijesenje ti je da obletis prodavnice elektrosnke opreme, i nadjes adapter pa ga spojis sa chincom.Ili gotova rijesenja 3 u 1 3.5 mm.Ja u svom gradu nisam uspio naci, pa sam se odlucio za dobro staro lemljenje.Ja sam to radio na Trustovim zvucnicima 5.1.