Predavač u Algebri

poruka: 11
|
čitano: 24.978
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Predavač u Algebri

Poštovani

Zanima me da li  netko ima iskustva predavača u Algebi, odnosno kakvi su uvjeti za dobivanje posla te samog razgovora za posao predavača? U slučaju dobivanja posla kakva je politika algebre prema novim predavačima (odmah u "vatru" ili nekakvo osposobljavanje-trening)

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Predavač u Algebri

Pozdrav,

svaki novi predavac mora proci sve seminare koje misli predavati (mora ih odlusati) i poloziti neke industrijske certifikate. uz to ima i pedagosku radionicu da malo cuje o nacinima predavanja i ponasanja, te se nakon toga svega pusta u predavanje.

procedura za dobijanje posla jest javljanje na natjecaj i/ili neka dobra preporuka predavaca iz algebre, te nakon toga slijedi uvodno predavanje gdje predajes pred komisijom neku materiju (koju zelis), a oni se ponasaju kao polaznici.

ako to prodes onda ide onaj prvi dio oko slusanja seminara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Predavač u Algebri

a jel zna netko koliko se placa satnica kod predavača te da li isplata krece otkad dobijes posao ili tek kad pocnes predavati?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Predavač u Algebri
neno20st kaže...

a jel zna netko koliko se placa satnica kod predavača te da li isplata krece otkad dobijes posao ili tek kad pocnes predavati?

hvala

placa ti ovisi o puno faktora..

skolovanje, dodatna edukacija, industrijski certifikati, podrucje koje zelis predavati,...

uglavnom, za svako podrucje imas odredeni raspon satnica i u pocetku ti je satnica na min. i onda se sa vremenom povecava.

uglavnom, placa krece kada odradis prva predavanja (i na taj nacin zaradis nesto).

ovaj pripremni dio je nesto sto i ti trebas iskorisititi za sirenje svojih znanja i iskustava, jek koliko god mislio da znas ili mozes predavati tek kada vidis kako to drugi rade mozes odluciti da li je ili nije za tebe.

17 godina
neaktivan
neno20st kaže...

hvala

Plaćanja ne kasne, ako to misliš. :) Kao sto je veće rečeno, satnica ovisi o dosta faktora.

P.S.

Kao i na svakom drugom poslu, kada nešto odradiš, onda te plate. :)

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina
neaktivan

Marine, nisi baš nešto rječito odgovorio a ti si jedan od najkompetentnijih predavača u hrvatskoj valja (barem po mojem iskutvu dok sam slušao MCITP).

17 godina
Predavač u Algebri

Pa neće čovjek govoriti po forumu koliko tko ima plaću... Sve ide po zaslugama, znanju i ostalim faktorima {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
drWlad kaže...

Marine, nisi baš nešto rječito odgovorio a ti si jedan od najkompetentnijih predavača u hrvatskoj valja (barem po mojem iskutvu dok sam slušao MCITP).

a gdje si našao temu staru točno godinu dana!

11 godina
protjeran
Predavač u Algebri

Pozdrav, malo kasnim, godina vise manje, kakve veze ima :-)

Konkretno pitanje. Da li je realno ocekivati honorar od cca. barem 1000 kn mjesecno?

biti predavac sigurno je tip zanimanja koje trazi izvrsno piznavanje materije ali i tolerancije, strpljenja, zelje za prenasanjem znanja... djeluje mi kao nesto izazovno, bas za izbaciti monotoniju od stalnog posla sa istim ljudima, istim uredom, istom firmom, istim guzvama na cesti u isto vrijeme, istim glupostima, svaki dan 8 sati, pet dana tjedno, 12 mjeseci godisnje, godinu za godinom.

imam cca 10 godina radnog iskustva i brdo privatnih projekata, solidno natrpan kurikulum. Ako bih mogao malkice povecati svoj osobni buđet, ... Aaaa Eeeeeee....?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Predavač u Algebri
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Konkretno pitanje. Da li je realno ocekivati honorar od cca. barem 1000 kn mjesecno?

To ovisi o satnici koju odrađuješ. Možda je bolje pitanje da li je realno očekivati 50 ili 100 kn za 1h (sunčani ili školski?)...

Pa dalje ovisi da li držiš 20 sati tjedno ili mjesečno.

Naravno vjerujem da je druga plaća za ECDL i za VMWARE

11 godina
protjeran
Re: Predavač u Algebri
Darko1983 kaže...
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

To ovisi o satnici koju odrađuješ. Možda je bolje pitanje da li je realno očekivati 50 ili 100 kn za 1h (sunčani ili školski?)...

Pa dalje ovisi da li držiš 20 sati tjedno ili mjesečno.

Naravno vjerujem da je druga plaća za ECDL i za VMWARE

Mhhhh 20 sati tjedno ... svatko ima svoje prioritete, ali nisam siguran da je većini prihvatljivo uz stalni posao raditi još 2-3 sata dnevno, ne uključujući izbivanja od kuće, pripremu materijala, voznju. Bez obzira na honorar.

Mislio sam ipak da je to malo drugačije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice