[Razmjena] RX 9070 XT za RTX 5070 Ti

poruka: 4
|
čitano: 272
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
[Razmjena] Mijenjam RX 9070 XT za RTX 5070 Ti
Pozdrav,

mijenjam RX 9070 XT za RTX 5070 Ti uz razumnu doplatu s moje strane. Model je Asrock RX9070 XT Steel Legend Dark 16GB.

Kartica u igrama i aplikacijama radi bez problema, stabilna je i tiha. Performanse su tipicne za 9070 XT model. 

Razlog zamjene je moj setup – 3 monitora + Govee AI Sync Box 2 backlight za ekran;

Kad monitori odu u sleep pa se ponovno uključe, često se poremete rezolucije i raspored ekrana. Probao sam različite drivere, DDU, kabele i kombinacije portova, ali problem se i dalje pojavljuje. Tu je krivac Govee AI Sync Box 2 backlight, jer kad njega ne spojim sve normalno radi. Ali toliko sam navikao na njega da zelim i njega imati funkcionalnog.

Na prošloj kartici (RTX 3070) toga nije bilo, pa bih se vratio na nVidiju radi kompatibilnosti.

Nalazim se na pola sata sjeverno od Zagreba.

14 godina

Samo opaska da se ne bih bas kladio da ces s NV rijesit problem, imam i ja slicne s 5070 Ti. Driveri su im jedan korak naprijed 2 nazad vec neko vrijeme, a s multi-monitor setupima poznato da ima dosta problema, pogotovo ako jos imaju i razlicite refresh rateove i/ili druge faktore kao taj Syncbox.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
12 godina

Zato sam se ja vratio na jedan monitor.. i sa 9070xt i sa 5070ti sam imao slicne probleme pogotovo sa black screenom koji potraje par sekundi pogotovo tokom alt tabanja (ili ulaska u nekakve aplikacije kao tipa brave ili discord)..

13 godina
Re: [Razmjena] RX 9070 XT za RTX 5070 Ti
A ne znam kaj reci, unaprijed sigurno ne mogu znati da li ce raditi, ali na 3070 koju sam imao prije 9070XT mi je radilo godinu dana bez problema sa svim verzijama drajvera koje sam u tom periodu apdejtao.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice