Što se tiće coolera perf. su odlične. Mene sada jedino brine pošto ću mijenjati svoje vodeno za taj cooler da mi gpu koja ce biti ispod coolera (ASUS gtx 970) ne bude dodatno stvarala probleme sa temp. jer se backplate na njoj isto dosta grije pa bi vrući zrak išao drito u cooler.
Jel bi imalo kakav utjecaj na temp?
Neće to predstavljati problem nikakav.
Imali smo već dosta ugradnji takvih, tj većina ih je takva jer većinom idu u mašine sa jačim komponentama, i povratne informacije su ok.
Super, hvala na odgovoru! A recimo između Corsair H110i GT i Noctua NH D15 što bi bilo bolje uzeti?
NH D15 je tih, super hladi, ne zahtjeva održavanje, jeftin je, ima 6 godina garanciju i u slučaju bilo kakvog kvara jedino treba zamijeniti ventove. Nažalost poprilično je velik i boja nije baš da se uklapa sa drugim komponentama.
H110i GT također super hladi, na matičnoj je samo pumpa pa djeluje manje i dizajn je odličan. Nažalost bučniji je, ima potencijalnih problema sa curenjem, skuplji je, garancija je ako se ne varam manja i u slučaju kvara može otići pumpa ili ventovi ili nešto treće.
E sad, to je moje razmišljanje. Imate li kakve druge argumente u svrhu odabira?
Lijepi pozdrav!