Koju low end z68 mbo uzet?

poruka: 8
|
čitano: 1.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle, kao sto naslov kaze, koju bi se z68 plocu isplatilo uzet? Gledao sam Z68 Pro3, pa mi se cini ok. Gore ce najvjerojatnije ici 2500k. Krenuo sam gledat neke slabije procove i evo dovoljno dugo sam gledao i stigao do i5 2500k :) Primijetio sam da uopce nema oglasa za i3 SB??

Znaci koja bi bila neki best buy od tih jeftinijih z68 ploca?

fala i lp!

p.s. Kad sam vec tu, po cem se razlikuje Z68 Pro3 od gen3

0 0 hvala 0
14 godina

Zaliti ces ako kupis neku srot plocu za OC te bestije.Protegni se barem na neku Gigu Z68 sa boljom faznom regulacijom.EX3 GEN3 je daleko bolja ploca od Z68 PRO3 po svemu,od regulacije pa do multi gpu podrske.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koju low end z68 mbo uzet?

E je..t ga sad! Nisam mislio na ex3 gen3 nego na pro gen3:) Krenuo sam si "malo" osvjezit komp i sad cu doc na mashinu za hostanje it-a za manje firme :)

Dual gpu 0 bodova - nisam gamer (za pocetak ce mi i 1 gpu bit previse:)) A sto se tice OC-a, mislim (nisam bas previse istrazivao) da mi se ne isplati uzimat 1000kn skuplju plocu da bih mogao OCat 300MHz vise (mozda malo karikiram..). Ideja je da bi ovaj cpu trebao ispunit sve moje zelje i bez OCa, a s vremenom bi se islo na i7 ili IB. Na kompu bi se najteze vrtile neke VM (bar za sada).

Razlika izmedju pro i pro gen3 je u dura cap, ON/Off play i THX.

Interesantno mi je da dura cap ima pro i EX4!!??

Sto je to srot ploca?? Koja je prva koja nije? :D

14 godina

Pro3 Gen3 i slicne ploce su lose ploce za overclock K procesora.EX3 Gen3 je vec cudo naspram njih,nade se za 1100 kuna a bolja je u mnogo stvari.Imas google pa malo svrljaj i sve ce ti biti jasno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja bih uzeo P67 Pro3 za 700-tinjak kuna, dobra ploča za te novce, ako se ne varam 8+2 fazna regulacija, ići će i5 2500k na 5GHz.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koju low end z68 mbo uzet?

A jel to podrzava IB?

EX gen3 ima i za cca 1000kn! A probao bih za pocetak iskoristit IGP, pa kad mi dodje uzmem jos neku graficku...

13 godina
neaktivan

Nitko nije komentirao sto nema oglasa za i3 i ovaj dura cap?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I tako sam se ja konacno odlucio stavit oglas kako bih kupio to sto sam naumio a kad ono od jucer to mogu raditi samo clanovi koji imaju dovoljno staza na forumu!!! Stvarno imam srecu! - od jucer!!

Mislim da  bi 1 mjesec bilo sasvim dovoljno :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice