Kako zamijeniti procesor?

poruka: 4
|
čitano: 5.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Oj ekipo!Kako da zamijenim procesor AMD Athlon 64x2 4000+ sa 6000+?Upravo sam kupio 6000+ a sada neznam kako da ga stavim unutra jer bojim se da nesto ne zeznem i ne potrgam.molim vas da mi detaljno kazete kako da ih zamijenim.HVALA!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako zamijeniti procesor?
luckyluke kaže...

Oj ekipo!Kako da zamijenim procesor AMD Athlon 64x2 4000+ sa 6000+?Upravo sam kupio 6000+ a sada neznam kako da ga stavim unutra jer bojim se da nesto ne zeznem i ne potrgam.molim vas da mi detaljno kazete kako da ih zamijenim.HVALA!!!

imaš to objašnjeno u Bugu broj 196.,probaj ga nabaviti,a ako ne možeš poslat ću ti ja skeniranu stranicu
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
17 godina

Pogledaj ovdje, možda ti može pomoć slaganje računala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako zamijeniti procesor?
pod009 kaže...
luckyluke kaže...

imaš to objašnjeno u Bugu broj 196.,probaj ga nabaviti,a ako ne možeš poslat ću ti ja skeniranu stranicu
 ajde daj posalji stranicu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice