Kako klokat procesesor

poruka: 27
|
čitano: 9.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako klokat procesesor

imam pitanje kako klokati procesor

Matija Vratislavski
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kako klokat procesesor
phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako klokat procesesor

čovek ..širok je to pojam...to se usvaja i usvaja--al trebaš počet od nule...znači....da saznaš..što tvoja ploča može...proc..memorija ..informacije..i onda polako slažeš temelj..proučavaš BIOS- paralelno s navedenim priručnikom..good luck

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako klokat procesesor

S kojim programom se overclockira ? Čini mi se da to nigdje nije navedeno .

emerik
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

najčešće kroz bios
Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
Kako klokat procesesor

Cim postavljas takva pitanja,okani se tog posla.

Phenom II X4 940 BE 8MB @ 3.6 Ghz | DFI LAN PARTY DK 790FX-M2RS | OCZ XTC DDR 800 2 x 2 GB | Zotac GTX 295 1,792 GB DDR3 | Corsair TX650W | Samsung 226BW 22" | Seagate 320 GB 16 MB cache | Logitech G5,Razer Mantis,Keyboard G15.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Romano kaže...

Cim postavljas takva pitanja,okani se tog posla.

komu to kazes?
Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

bios,ntune,amd overdrive...
OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
16 godina

Zašto bih . Kompjuter mi je star , kupujem novi i želi isprobati overclockirati .

emerik
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

lol. to nije program, nego BIOS. to ti je u ono malo memorije na matičnoj koju nikako ni zašto drugo nemožeš upotrijebiti. u njemu su ti osnovne postavke ploće.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Zašto bih . Kompjuter mi je star , kupujem novi i želi isprobati overclockirati .

i onda cekas da zadimi. xD
16 godina

Da. Kaj to uopće vas briga , to je moj komp i radim s njim kaj oču . 

emerik
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
emerik kaže...

lol. to nije program, nego BIOS. to ti je u ono malo memorije na matičnoj koju nikako ni zašto drugo nemožeš upotrijebiti. u njemu su ti osnovne postavke ploće.
 LOL tebi. pa ne clocka se samo preko biosa. u većini sličajeva da, ali može se i iz windowsa. a i kad se kloka iz biosa, onda tek muke počinju u windowsu
16 godina
jurluk kaže...
Matatata krele od zanata kaže...
emerik kaže...

LOL tebi. pa ne clocka se samo preko biosa. u većini sličajeva da, ali može se i iz windowsa. a i kad se kloka iz biosa, onda tek muke počinju u windowsu
 A kako se clocka iz Windowsa ? Ja imam XP.
emerik
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
A kako se clocka iz Windowsa ? Ja imam XP.
 ma bolje je iz biosa. al ako baš hoćeš evo, pogledaj programe u ovom postu
16 godina

Hvala jurluk . Ti si pravi .

emerik
17 godina
neaktivan
Kako klokat procesesor

ako ti je stalo do tog starog kompa....i ako te nece srce bolit osijetis li miris paljevine....slobodno clockaj...ako zelis nest vidit od tog clockanja...treba malo iz đepa izvadit...otkirit,.nije to lako...to ti je isto koda ja tebe pitam kako se auto radi...treba znat,..ucit..ja sam isto poceo clockat lagano..ucit..i to vec ucim par mjeseci...kak bi sve u mozak uslo kako treba, slusam savjete ovih strucnjaka

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...
emerik kaže...

Gde nabavim te programe , odnosno na kojoj se stranici skinu ?
emerik
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
djdomi kaže...
emerik kaže...

ali dovoljni su ti i oni koji su tamo nabrojani
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
djdomi kaže...
emerik kaže...

imaš ovdje
potpisujem se
17 godina
neaktivan
Kako klokat procesesor
Nimalo ne preporucujem overclockiranje procesora iz windowsa. Obavezno iz BIOS-a, malo se igraj sa FSB-om, a posle sa voltazom.
MB GIGABYTE EP45-DS3R; INTEL CORE 2 DUO E8400 2x 3.0 GHz; DDR II 4GB (2x2GB kit) 800MHz OCZ Gold XTC; ASUS ATI EAH4870 512MB GDDR5

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Amon Ra39 kaže...
Nimalo ne preporucujem overclockiranje procesora iz windowsa. Obavezno iz BIOS-a, malo se igraj sa FSB-om, a posle sa voltazom.
e da je bar tako lako... Neodlučan
17 godina
Kako klokat procesesor

najlakše je iz windowsa e sad koliko je efikasno i sigurno to je upitno, proučavaj bios ako imas vremena i sigurno ces nesto naučit...na netu ima puno, puno toga o OC-u

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina

Hvala . Za overclockiranje grafe već imam program ATI Tray Tools , no nemam niti jedan program za clockat proc i ostale komponente koje se mogu overclockirat . I nemam AMD već Intel procesor . 

emerik
16 godina
neaktivan
Kako klokat procesesor

a koje je se još ostale komponente mogu clockat osim grafe i proca? dobro, i ram, ali kad se diže fsb time se ujedno povećava i ram, i brzina kojom cpu komunicira sa ostalim kompnentama. one se ne clockaju nego se samo povećava brzina prijenosa podataka između njih i proca

a proc je bolje klokat iz biosa nego iz windowsa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako klokat procesesor

ciju plocu imas?ako ti je gigabyte ...sasvim pristojno jednostavno mores preko Easy tunea

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
emerik kaže...

u prevodu oćeš naućit kako se kloka proc prvo moraš znat da se svi procesori nedaju lako klokat još kako kazeš stari konp pretpostavljam da je i ploća stara i stari bios tu bi moglo biti problema ali to je ipak stari konp zato navali imaš na forumu dovoljno postova o kloku mada su svi redom za novije ploće ali ti može poslužit za smo isprobavanje kloka dizanje voltaže i radnog takta netibati bolji hladnjak proca a ako pozeliš ipak igrat s klokanim procom raćunaj s rušenjem sistema eto nadam se daćeš se snaći
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice