imam pitanje kako klokati procesor
imam pitanje kako klokati procesor
čovek ..širok je to pojam...to se usvaja i usvaja--al trebaš počet od nule...znači....da saznaš..što tvoja ploča može...proc..memorija ..informacije..i onda polako slažeš temelj..proučavaš BIOS- paralelno s navedenim priručnikom..good luck
S kojim programom se overclockira ? Čini mi se da to nigdje nije navedeno .
Cim postavljas takva pitanja,okani se tog posla.
Cim postavljas takva pitanja,okani se tog posla.
Zašto bih . Kompjuter mi je star , kupujem novi i želi isprobati overclockirati .
Zašto bih . Kompjuter mi je star , kupujem novi i želi isprobati overclockirati .
Da. Kaj to uopće vas briga , to je moj komp i radim s njim kaj oču .
Hvala jurluk . Ti si pravi .
ako ti je stalo do tog starog kompa....i ako te nece srce bolit osijetis li miris paljevine....slobodno clockaj...ako zelis nest vidit od tog clockanja...treba malo iz đepa izvadit...otkirit,.nije to lako...to ti je isto koda ja tebe pitam kako se auto radi...treba znat,..ucit..ja sam isto poceo clockat lagano..ucit..i to vec ucim par mjeseci...kak bi sve u mozak uslo kako treba, slusam savjete ovih strucnjaka
najlakše je iz windowsa e sad koliko je efikasno i sigurno to je upitno, proučavaj bios ako imas vremena i sigurno ces nesto naučit...na netu ima puno, puno toga o OC-u
Hvala . Za overclockiranje grafe već imam program ATI Tray Tools , no nemam niti jedan program za clockat proc i ostale komponente koje se mogu overclockirat . I nemam AMD već Intel procesor .
a koje je se još ostale komponente mogu clockat osim grafe i proca? dobro, i ram, ali kad se diže fsb time se ujedno povećava i ram, i brzina kojom cpu komunicira sa ostalim kompnentama. one se ne clockaju nego se samo povećava brzina prijenosa podataka između njih i proca
a proc je bolje klokat iz biosa nego iz windowsa
ciju plocu imas?ako ti je gigabyte ...sasvim pristojno jednostavno mores preko Easy tunea