Intel socket 2011

poruka: 7
|
čitano: 2.417
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Intel socket 2011

zdravo momci i ženskinje, braćo i sestre europljani. i tako probudim se ja 1.7. nako ko čoek gospodin, fin kulturan, obavio jutarnju rutinu, ispišo se i pritom prdno koji put, al nako profinjeno, europski, ne ko balkanac dojučer pa da malo i gaće pokakim, trkno par lozi i dvitri šljiive nako preventivno, jer koji bi bauštelac izdržo cijeli dan na krovu po vakvoj žegi bez antibiotika. sve mi se nekako čini da sam se i proljepšo. žena veli da mi i kosa na tjemenu počela da raste, točnije dlaka njih 28. nije ih teško primijetit na ovoj mojoj dojučer ćoškastoj ćelavoj balkanskoj glavurdi. ni ne zaudaram više tolko po zdravoseljačkom znoju, to je sada samo pokoja kap i orošeno čelo. uglavnom dosta o meni kako sam divan i krasan, odlučio tako ja nakon višegodišnje informatičke apstinencije zamijenit svog pentiuma III, 800 megaherca čistog zadovoljstva mlađim rođakom. odlučio se baš nako rastrošit, jer u uniji smo, sad se ima para, gazde su odlučile isplatit nam plaću nakon par mjeseci. odlučio kupit ni manje ni više neg intela soket 2011, kad ono ćorak, ploča ima al procesora ni za ljek, pa de mi malo recte, štae to i tako to, jesul povukli tu seriju il šta? velko hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Intel socket 2011

Hm, sve ove si pregledao u tražilici?
http://www.nabava.net/procesori__40?&se=307889,44351
klikni si haswella, trebao bi i to biti kvantni pomak u juropu sa pentijuma tri.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Intel socket 2011

Postoje matične i procesori za taj socket.{#}

Valentin

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Intel socket 2011

veliko hvala drugar. ma škicno sam već na nabavi, ima tih par trgovina, al to su sve sa zaliha. vidim links ih više nema u ponudi niti optimum. malo me nako jel frka da ne gecrkne. jel imaju kaki feler?

16 godina
neaktivan

zaboravih reć, imo sam namjeru uzet sve u linksu, nako dobri su mi a i prodavačica je pičić dobar. 

14 godina
hepek kaže...

zaboravih reć, imo sam namjeru uzet sve u linksu, nako dobri su mi a i prodavačica je pičić dobar. 

Ako baš moraš uzet u Linksu, a tamo nemaju socket 2011, onda ništa, moraš ići na neki drugi (noviji) socket, a to je socket 1150 (Haswell).

Pitaj u ovim temama, ovisno koliko novaca misliš potrošiti na stroj.

Sklapanje PC konfiguracija - do 3.000 kn

Sklapanje PC konfiguracija - od 3.000 do 5.000 kn

Sklapanje PC konfiguracija - od 5.000 do 7.000 kn

Sklapanje PC konfiguracija - od 7.000 do 10.000 kn

Sklapanje PC konfiguracija - iznad 10.000 kn

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 13:20 (Valentin17).
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
hepek kaže...

Ako baš moraš uzet u Linksu, a tamo nemaju socket 2011, onda ništa, moraš ići na neki drugi (noviji) socket, a to je socket 1150 (Haswell).

Pitaj u ovim temama, ovisno koliko novaca misliš potrošiti na stroj.

Sklapanje PC konfiguracija - do 3.000 kn

Sklapanje PC konfiguracija - od 3.000 do 5.000 kn

Sklapanje PC konfiguracija - od 5.000 do 7.000 kn

Sklapanje PC konfiguracija - od 7.000 do 10.000 kn

Sklapanje PC konfiguracija - iznad 10.000 kn

ahaaaaa socket 1150 je noviji. o veliko hvala još jednom. konto sam da je ovaj 2011 najnoviji jer vidim da su mu i ploče i procesori najskuplji. zdravo i sve.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice