Zanima me koji se hladnjaci za Core i5/i7 mogu kod nas kupiti,po kojoj cijeni i gdje?
Hladnjak za Core i5/i7
- poruka: 35
- |
- čitano: 8.321
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ova dva ti mogu ić na socket 1156:
Zanima me koji se hladnjaci za Core i5/i7 mogu kod nas kupiti,po kojoj cijeni i gdje?
nesto mi steka adm nece mi ga otovorit ali ovo bi ti ja preporucio....noctua
pogledat cu ti cijenu u hr i raspolozivost .....samo da proradi
nesto mi steka adm nece mi ga otovorit ali ovo bi ti ja preporucio....noctua
pogledat cu ti cijenu u hr i raspolozivost .....samo da proradi
Da, i meni ne otvara njihovu stranicu... inače uvijek prvo kod njih gledam što ima u ponudi.
Cooler Master Hyper TX3 -> 154kn
Scythe Zipang 2 -> 347kn
Zalman CNPS10x -> 439kn
Ja bih uzeo zipanga od ta tri, drugi izbor bi mi bio hyper tx, a zalmana uopće nebi uzimao.
Cooler Master Hyper TX3 -> 154kn
Scythe Zipang 2 -> 347kn
Zalman CNPS10x -> 439kn
Ja bih uzeo zipanga od ta tri, drugi izbor bi mi bio hyper tx, a zalmana uopće nebi uzimao.
Nisu loši,ali ću ipak pričekat mjesec-dva dok ne dođe Noctua.
To je za s1366 , a ne za s1156.
naslov teme je i5/i7, a i7 je 1366 socket kolko ja znam i imam...
trenutno u hrvatskoj je izbor jednostavan i to no brainer za tu cijenu,kolko sam čitao....odličan hladnjak
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=89380&kateg=0901
Očito je zezno...
Ja ću sebi ninju 2 uzet, baš me zanima kak performira naprema freezeru 64pro (oprostite na offtopicu).
Očito je zezno...
Ja ću sebi ninju 2 uzet, baš me zanima kak performira naprema freezeru 64pro (oprostite na offtopicu).
Jedino ako uzimas povoljnog od frenda il tak neš....
Lobotomija ga je uzimat pored Coolermastera 212.....koji je jeftiniji,napucan novijim tehnologijama hlađenja(i ptice na grani znaju da za naš AMD bolje prolazi bakrena rebrasta baza) te manji....jesam reko jeftiniji?
Da,ali je ovdje riječ o onima i7 za s1156(ako nisi vidio kosu crtu,to ti ovako izgleda / i služi umjesto i ).
trenutno u hrvatskoj je izbor jednostavan i to no brainer za tu cijenu,kolko sam čitao....odličan hladnjak
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=89380&kateg=0901
Nije loš,sličan je TX3 ali s ventom više i 100 kn skuplji.
Nije loš,sličan je TX3 ali s ventom više i 100 kn skuplji.
Kolko vidim TX3 i 212 po peformansama(sa jednim ventom kako se testa na frostyu) ne spadaju u istu rečenicu :) TX3 je nadomjestak za stock hladnjak,212 je po performansama za one koji vole kloknut malo....
Morat ću pogledat na netu.A kako se 212 drži protiv Noctue?
Pogledaj na frostyu ;)
Pogledaj na frostyu ;)
Ondje je 212 bez drugog venta.
Da,i šiša dobro ;) Mislim da za tih 240kn nema boljega.....Noctue su u klasi 400-500kn i po meni ne opracdavaju tu cijenu.
Da,212 je definitivno jeftiniji. Budem još malo čekao,nisam ni mislio clockat i5 sad.
frend koristi Scythe Zipang
ali prvi model ne drugi...sve u redu kaze da 4.0 ghz oc bez problema hladi u malom kucistu
Jel paše Cooler Master V8 na i5 ???
Jel paše Cooler Master V8 na i5 ???
Use GOOGLE.
Spominju neki bracket. Neznam što to točno otprilike znači.
Nekužim sad, jel može V8 na socket 1156 ???
Adapter treba da bi bio kompatibilan.
V8 ti je totalno neisplativ, rađe uzmeš cm212 sa 2 venta i šta ti više treba, pa nećeš proc držat na preko 3,6-3,8GHz 24/7
V8 ti je totalno neisplativ, rađe uzmeš cm212 sa 2 venta i šta ti više treba, pa nećeš proc držat na preko 3,6-3,8GHz 24/7
zasto ne?? pa sa stock voltazom on ide sigurno na 3.8ghz.. ja takoder volim imat proc na cim vecem taktu sta izuskuje bolji hladnjak..
recimo jedan poznanik moj je ulozio 3000kn u vodeno i sada ima i7 920 D0 na 4.2 ghz za 24/7 uz 55 stupnja u loadu tako da mu se svaka lipa isplatila
a da ne pricam da mu je isti na 4.5ghz 3D stabilan
zasto ne?? pa sa stock voltazom on ide sigurno na 3.8ghz.. ja takoder volim imat proc na cim vecem taktu sta izuskuje bolji hladnjak..
recimo jedan poznanik moj je ulozio 3000kn u vodeno i sada ima i7 920 D0 na 4.2 ghz za 24/7 uz 55 stupnja u loadu tako da mu se svaka lipa isplatila
a da ne pricam da mu je isti na 4.5ghz 3D stabilan
Da,to je dobra stvar ali to ti je također cijena prosječne HR konfe.
zanima me koji hladnjak da uzmem za i5, stim da imam kućište antec 300,do 450 kn