Gigabyte GA-990XA-UD3
- poruka: 532
- |
- čitano: 105.126
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
dobri stari BIOS bez miša
Znači, hoće li ova ploča biti dobra za najjačeg 8-jezgrenog Bulldozera ?
Pa nema razloga da nebude. Za neke finese je poželjno imati skuplje i bolje ploče, ali to su finese. Inače nema ni jedan razlog zašto nebi radio fino FX bager na ovoj ploči koja je nativna ploča za FX procesore.
Eto samo da javim da je patchiranjem hdd-a sve proradilo kako treba...
nadam se :P
lp
Jel mi može neko ko ima ovu ploču reć dali podržava otključavanje jezgri, naime, mislim ju kupit, a ne bi baš s 4 jezgre na dvije!?
da podržava otključavanje
Jel mi može neko ko ima ovu ploču reć dali podržava otključavanje jezgri, naime, mislim ju kupit, a ne bi baš s 4 jezgre na dvije!?
Naravno da podržava.
imam ovu plocu te imam problem... prvi put sam se odlucio za sli... imam dve asus gtx 465, stim da komp ne vidi drugu grafu... probao sam svaku zasebno i rade ( to je prvo sto sam probao ), mostice sam stavio al neznam ima kakva opcija u biosima il nes di treba enable stavit.. hitno pucam :/
probaj druge drivere
ok probam navecer hvala
ok probam navecer hvala
zapravo ispravak, nađi zadnje beta na nvidija stranici
u driverima nvidia-nim postoji opcija za enable sli koju moraš uključit da bi obje kartice radile.
u driverima nvidia-nim postoji opcija za enable sli koju moraš uključit da bi obje kartice radile.
nvidia-NIM?
nvidia-NIM?
Da i evo da ti spelam {envidijinim}
nvidia-NIM?
Da i evo da ti spelam {envidijinim}
sorrii a zazujo sam... javim oko 23 sata dal sljaka sve :D
Hvala "strit", izgleda da u Ponedjeljak "pada" nova ploča, čeko sam da mi neko potvrdi da radi otključavanje jezgri, na "Džidžabitovim" stranicama ništa ne piše!?
HELP stavio druge drivere i opet nista! :( pocinjem u derpru padat...
To ti je tak kada koristis nevidija kartice
Hvala "strit", izgleda da u Ponedjeljak "pada" nova ploča, čeko sam da mi neko potvrdi da radi otključavanje jezgri, na "Džidžabitovim" stranicama ništa ne piše!?
pise
HELP stavio druge drivere i opet nista! :( pocinjem u derpru padat...
zadnje beta?
Dobro mislave, koji ti je kr*ten preporučio tu ploču
Uglavnom, daj probaj clearcmos napraviti pa onda sve iz početka...
probao i clear cmos, i drivere te beta, i svaki pci express utor radi, i grafe rade mostici (neznam) probao sa svojima i s jednim koji sam uz mbo dobio I NISTA
nisi jedini s problemima
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128510 (pod feedback pogledati)
jesi li instalirao chipset driver za maticnu ako nisi probaj. Ne može ne radit jel ako fakat ne radi servis pa neka oni rijesavaju.
nenenenenenene, nVidia nema dobre drivere koi rade sa AMD chipsetom, be cool, W A I T j u s t a b i t m o r e
neki su uspjeli upogonit sli s beta driverima... ocito ja nisam te srece :( ak nis cekat cu nove drivere jer sumnjam da ce ovi u servisu ista skuzit..
Kakva je situacija sa vlasnicima ove ploče oko CPU temperature ! Meni se čini da mi programi krivo očitavaju senzor za CPU, jel nema šanse da dođe do 58C moj Phenom na stock postavkama sa Gaiom ? Izgleda da CPU temp i neku od Nortbridge ili sa chipseta brka. Jel ima tko slično iskustvo. Usput, imam posljednji BIOS za ploču tako da nije u tom problem.
trebam pomoč na toj ploči...na koji način smanjiti rpm-ove ventilatora na njoj.... mislim na dodatne ventove koji su spojeni direkt na matičnu...točnije 3 venta koji rade protok zraka u kučištu...ne mogu nigdje naći opciju....