Imam maticnu plocu ASUS P5K-E i ne sijecam se da sam ikad instalirao bilo kakve drivere za nju. (Reinstalirao sam OS nekoliko puta)
Cemu sluze ti driveri za maticnu, kada ocito moze i bez njih?
Imam maticnu plocu ASUS P5K-E i ne sijecam se da sam ikad instalirao bilo kakve drivere za nju. (Reinstalirao sam OS nekoliko puta)
Cemu sluze ti driveri za maticnu, kada ocito moze i bez njih?
instalacija prilozenih drivera nije potrebna da bi uredaj radio, u stvari driveri po kojima rade su oni nativni microsoftovi tako da nije istina da u tvom slucaju maticna radi bez drivera... instalacijom prilozenih drivera povecavas funkcionalnost, mogucnost i performanse uredaja....
Da, naravno, Windows instalira svoje drivere.
Uglavnom, posebni driveri za maticnu plocu se instaliraju samo onda kada je to nuzno, odnosno kada neki dio maticne ploce ne radi s driverima od Windowsa...
Inace, nakon instalacije Windowsa 7 bete koju trenutno koristim, nisam instalirao niti jedan jedini driver - niti za graficku (GeForce 8500), niti za maticnu, monitor, bezicnu Logitech tipkovnicu+misa, mreznu karticu, eksterno kuciste.... svidja mi se kako Windowsi u tom pogledu kopiraju jednostavnost Apple-a.
Uglavnom, posebni driveri za maticnu plocu se instaliraju samo onda kada je to nuzno, odnosno kada neki dio maticne ploce ne radi s driverima od Windowsa...
e a kak da ja znam jel sam instalirao drajvere od maticne ploce, jer to negdje pise, jer sam sad instaliro nove windowse pa neznam uopce koje sam sve drajvere instaliro
Uvijek je bolje instalirati drivere (bez obzira što windowsi imaju svoje generičke), jer povećavaju funkcionalnost, brzinu, stabilnost, kao što je igy rekao.
e a kak da ja znam jel sam instalirao drajvere od maticne ploce, jer to negdje pise, jer sam sad instaliro nove windowse pa neznam uopce koje sam sve drajvere instaliro