CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.503
|
čitano: 1.172.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
4 godine
CPU hladnjaci i ventilatori P&O

37db u kontroliranim uvjetima?, neznam tko te nagovorio na to, sve preko 1500 za case je no sense, cijenu nebum komentirao

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 mjeseci
Re: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
Boris grozni kaže...

37db u kontroliranim uvjetima?, neznam tko te nagovorio na to, sve preko 1500 za case je no sense, cijenu nebum komentirao

37db pri 100%, to neće biti nikad slučaj... Cijena je nonsense, znam.

12 godina
Re: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
KTM kaže...

37db pri 100%, to neće biti nikad slučaj... Cijena je nonsense, znam.

možda si trebao uzeti 'običnu' verziju koja ide do 1.100rpm, sa 140mm to je više nego dovoljan propuh za kućište

a samim time što im je max rpm nešto niži, onda im je i minimalni rpm niži

meni rade na 200-injak rpm kad je komp u idle, čak sam upalio i automatsko gašenje da se ne vrte bezveze kad ne treba (manje prašine u kućištu, pa mi zapravo u idle radi jedino cpu vent na nekih 180-200rpm, grafa ugasi svoje, napajanje ionako rijetko pali vent i pod opterećenjem, case ventovi su ugašeni, apsolutna tišina

bojim se da će tvojima minimalni rpm biti bliže 500 okretaja, što nije veliki problem što se tiče buke - jer ih sigurno nećeš čuti na 500 okretaja, ali ako ti je komp hladan u idle nema smisla da rade i guraju prašinu bezveze

probaj ih spojit na matičnu, pa podesit sa nekim programom poput speedfan, pa namjesti kako da se ponašaju i sve će ti biti potpuno automatski

od potpunog gašenja kao na novim grafama kad ne trebaju raditi, do pokretanja i prilagodne brzine prema senzoru temperature koji odrediš, ofkors uz 10-ak sekundi spin-up i spin-down vremena da se ne pale bezveze na povremene i kratkotrajne spajkove temperature

meni je tako već godinama i uvijek je nula buke ili minimalna, ovisno o tome jel surfam ili gejmam, a sve automatski radi samo

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice