Asrock 890GX EXTREME3 ili ASUS M4A89GTD PRO zaključana tema

poruka: 90
|
čitano: 20.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Asrock 890GX EXTREME3 ili ASUS M4A89GTD PRO

Iskreno, žalim ljude koji su očajni zbog 100MHz,

osobito ako je potrebno dati radi 100MHz dodatnih 500-600kn...

To nema smisla... Barem meni ne... Uostalom, nemožeš

usporediti ni dva ista CPU-a sa dva ista Batcha...

Jedan ide dobro, drugi nejde i to je to...

Uzmite isti CPU, isti setup, i samo različnite ploče...

Ako je 100mhz razlog za davanje 500kn više, onda zakon ekonomije više ne vrijedi,

i žali bože ekonomski faks...

Cjenovno gledajući, to te ispada 5kn po MHz.

Dakle jedan 555BE bi te koštao 16000kn...

Katastrofa zar ne?

Ista stvar ti je i sa 480GTX i 5870HD...

Pogledaj cijene i performanse, na jednoj 1FPS košta gotovo 2x više nego na drugoj, što nema smisla...

Bar ne meni. Uloženo:Dobiveno = loša računica.

@ Win32 : Zašto sam sendao ploče? Imao sam ekskluzivu, i želio sam da ih se reviewa.

No malo časopisi kasne (makar su ploče tamo došle prije 2 mj.), bio sam u pravu u vezi ploče,

dobra je i to je to. Best buy sigurno.

100Mhz.. Pfff.. Sa 500kn se da učiniti mnogo više nego sa 100Mhz.

Tko kaže drugačije, laže.

Uostalom, zašto baš ti nemaš Asus MBO, ili FoxConn?

Zašto imaš tu bijednu MSI koja nemože niti unlockati CPU,

niti je baš kraljica layouta (u 4. PCI-E slot nemožeš staviti ni jednu 260GTX,

a da ne polomiš priključeni front panel, USB portove i slično).

Koji auto voziš? Ajde napiši...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
neaktivan
Asrock 890GX EXTREME3 ili ASUS M4A89GTD PRO

Recite vi meni dal ima negdje review ove Asrokice?

Malo je gledam pa ono...

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Recite vi meni dal ima negdje review ove Asrokice?

Malo je gledam pa ono...

Imaš ih bar 11 pod Awards:

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=890GX%20Extreme3

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Krivo sam gledao. Meni je ova zapela za oko.

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
15 godina
protjeran

FX-ica je bolja za bolja za OC, ima tihi vent, ali mi se layout ne sviđa...

Po meni fail, makar se dosta ljudi samnom ne slaže, ali 890GX/880G dizajn je puno bolji...

Svatko ima svoj ukus. 40mm zujalica -> ne hvala...

17 godina
neaktivan

Koliko vidim GX nema ni floppy niti pata konektora ali ima onboard GPU.

GX GX
FX FX
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 23:25 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao sto rekoh, ocito ne citas postove vec izvlacis ono sto tebi odgovara.

Rekoh, kupim si onu plocu za koju ja smatram da je najbolja u tome trenutku kada je kupujem....jesi mozda to procitao.

Dao sam ti primjer i sa tzv. nagradama.....evo, moja MSI ih ima duplo vise od te ASRock i dali mislis da je moja MSI najbolja AM2+ ploca!? Pitam, kada se vec "hvalis" sa nekim nagradama.

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1332

Kada sam kupvao tu MSI plocu, onda je ona za mene bila recimo daleko najbolja.

Kasnije sam samo mjenjao graficke, procesore, memorije......no vidis ploca je ostala.  Da je losa vjerojatno bih je zamjenio, ali mi se prelazak na am3 trenutno nikako ne isplati....no kada sam je kupovao MENI je bila najbolja.

Ocito ne razumijes da nisu svi ljudi "ovce" vec da neki kupuje ono sto je njima nabolje, a ne sto je "najbolje" nekome casopisu.

Uz to, vidis koliko moja MSI ima nagrada...ufff...koji sam ja sretnik..ha!? Sta kazes na to kada vec pricas o nekim "nagradama" koje mi ni najmanje nisu vazne i sada sam to iskreno prvi puta u zivotu pogledao i izbrojao.

Eh...skoro 30 nagrada....malo vise nego ova tvoja "ultraturbodobra" ASRock.

Dali znas sta znaci kada ti netko kaze da ne zeli sa tobom "igrati tenis" ili si "prebacivati lopticu"!?

Kazem, ako hoces neke info o meni slobodno mi se javi na PM pa ti sve nasiroko ispricam o svome zivotu i sto nema bas nikakve veze sa ovom temom.

Nemam namjeru tu "chatat" sa tobom, cak ni pod "razno"...niti spamat ovu temu.

No zato ces ti i temu o nšr. Gygabite ploci zaspamat sa ASRockom! Sva sreca sto taj ASRock ne radi i graficke ili mozda kucista! Mislim da bi tvoj nick bio u bas svakoj temi.

P.S.

Idem pogledati jesi jos gdje nahvalio ASRock i LC Power...jer ipak je to "najbolje". Namigiva

Uostalom, ne znam jesi li vidio EOD.

"Citamo" se u drugoj temi u kojoj hvalis navedene stvari.....a i vidim da si redovito ti onaj koji je "uvijek" u pravu no ocito se ljudima ne da zamarat sa tobom i tvojim "reklmiranjem" pa te puste na miru da pricas sta hoces.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
win32 kaže...

LC Power od navodnih "500W" nije moglo normalno radit kada sam stavio novu graficku u komp (prije dosta godina) te je komp napokon normalno proradio kupovinom Fortron Blue Storm napajanja! LC Power!? Ne bih hvala......poklonio sam ga prijatelju, isto kao sto sam mu kasnije poklonio i navedeni Fortron kada sam mjenjao cijelu konfiguraciju. Ne, nisam mu poklonio Fortrona....prodao sam mu ga za 100 kn sa kojima sam ga odveo na cevape i cugu! Tako da nemoj pricati o "kvaliteti" LC Power napajanja, jer pcito je da nisu bas tako "kvalitetna" kada mi se komp ugasi usred igre....ali vidi cuda, promjenom napajanja sve radi ko' sat. Naravno, onda nisam toliko obracao paznju na napajanja....od onda bogme gledam na svaku sitnicu u kompu jer sve je vazno.

Možda LC power prije "dosta" godina nije isti kao danas.

Danas se pouzdano zna da neka napajanja za LC power proizvodi više ni manje nego CWT.

Corsair HX 1000,vx550, tx750 i još neka su od CWT-a, tako da je to dobra kupnja.

Ajme šta ste nabacali teksta neda mi se čitat...

EDIT: Tvoja MSI-evka ima više nagrada možda zato što je izašla prije ohoho vremena,a ova tek prije 2mj.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 23:31 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Iskreno, žalim ljude koji su očajni zbog 100MHz,

osobito ako je potrebno dati radi 100MHz dodatnih 500-600kn...

To nema smisla... Barem meni ne... Uostalom, nemožeš

usporediti ni dva ista CPU-a sa dva ista Batcha...

Jedan ide dobro, drugi nejde i to je to...

Uzmite isti CPU, isti setup, i samo različnite ploče...

Ako je 100mhz razlog za davanje 500kn više, onda zakon ekonomije više ne vrijedi,

i žali bože ekonomski faks...

Cjenovno gledajući, to te ispada 5kn po MHz.

Dakle jedan 555BE bi te koštao 16000kn...

Katastrofa zar ne?

Ista stvar ti je i sa 480GTX i 5870HD...

Pogledaj cijene i performanse, na jednoj 1FPS košta gotovo 2x više nego na drugoj, što nema smisla...

Bar ne meni. Uloženo:Dobiveno = loša računica.

@ Win32 : Zašto sam sendao ploče? Imao sam ekskluzivu, i želio sam da ih se reviewa.

No malo časopisi kasne (makar su ploče tamo došle prije 2 mj.), bio sam u pravu u vezi ploče,

dobra je i to je to. Best buy sigurno.

100Mhz.. Pfff.. Sa 500kn se da učiniti mnogo više nego sa 100Mhz.

Tko kaže drugačije, laže.

Uostalom, zašto baš ti nemaš Asus MBO, ili FoxConn?

Zašto imaš tu bijednu MSI koja nemože niti unlockati CPU,

niti je baš kraljica layouta (u 4. PCI-E slot nemožeš staviti ni jednu 260GTX,

a da ne polomiš priključeni front panel, USB portove i slično).

Koji auto voziš? Ajde napiši...

prvo na konfiguraciji od 15000 kn 500 kn je crno ispod nokta

i tih 100MHz mi znaci puno vise od 500 kn. netrebam sazaljenje

a 100 MHz mi je vaznije od svih tvojih 10 udaraca asrocka asusu

bi li ti zelio da ti ploca da jos 100MHz clocka ili da ima jos jedan

fan konektor?????

kad bi se gledalo ulozeno/dobiveno nikad nebi postojale egzoticne

stvarcice koje ti ocito sebi nezelis ili nemozes priustit, a vjeruj mi

puno takvih stvarcica se prodaje po svjetu svaki dan.

nemoras se ti brinit za ekonomiju jer cijena se na trzisu formira vrlo jednostavno

prema zakonu ponude i potraznje.

je sa 500 kn bi se dalo ucinit vise od 100 MHz za jedan dan (recimo odes

vanka dobro se zabavis, itd) ali ovih 100 MHz ostaje i sutra tu Šutim tako

da kad svaki put upalim komp znam da sam napravio dobar posao i da

mi to svakodnevno predstavlja satisfakciju.

Ako je ovo meni pitanje koje auto vozim? odgovor je piiiiiiiiiiii piiiiiiiiiiii cenzura

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 2:09 (Jurky).
15 godina
protjeran
Jurky kaže...

ili kupis 500kn skuplju grafu (npr. 5850 umjesto 4870) i imas puno bolji komp nego za 100mhz vise clockan proc

15 godina
neaktivan
lukavg kaže...
Jurky kaže...

ili kupis 500kn skuplju grafu (npr. 5850 umjesto 4870) i imas puno bolji komp nego za 100mhz vise clockan proc

mislis li ti da je u konfiguraciji od 15000 kn integrirana kartica ili neka "highend" kartica

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 14:08 (Jurky).
15 godina
protjeran
Jurky kaže...
lukavg kaže...
Jurky kaže...

mislis li ti da je u konfiguraciji od 15000 kn integrirana kartica???

ne kuzim sta oces rec al ajmo ovako:

imas odredjene pare. razmisljas izmedju dvije konfe. isto je napajanje, rami i proc. da li bi dao 500kn vise za 100mhz, ili za dosta bolju graficku?

17 godina

Ekonomija je zbilja otišla kvragu ako je glavni adut ploče koji se unedogled stalno ponavlja otključavanje zaključanih procesora... Entuzijasti kupuju samo najbolje i tu računice nema, onaj tko kalkulira nije entuzijast po definiciji... Valg, ti kao samoproglašeni entuzijast napiši koje si sve matične imao do sada? Napiši samo zadnju Asrockicu na kojoj si bio... Kolika je cifra bila za nju? 300kn ili sam previše rekao? Naravno da je 890GX ludilo dobra ploča za tebe... Ti voliš dobar omjer uloženo/dobiveno i to je to, ne sudi drugima jer imaju više novaca i spremni su ga potrošiti... To nije tvoj problem...

clock2much
Moj PC  
2 1 hvala 2
15 godina
protjeran
lukavg kaže...
Jurky kaže...
lukavg kaže...
Jurky kaže...

imas odredjene pare. razmisljas izmedju dvije konfe. isto je napajanje, rami i proc. da li bi dao 500kn vise za 100mhz, ili za dosta bolju graficku?

Pa već ti je odgovorio: "100mhz ostaje i sutra", makar je tih 100mhz danas već lanjski snijeg...

Šta vrijedi dići jadnih 100mhz, kad netko drugi sa LN2 prebije tvoj rezultat za 3 GHz..

To je kao da se hvališ "moj tata ima 1cm većeg od tvog tate", al šta ti vrijedi kad tata od malog Mutombe ima 25cm

većeg od tvog tate, i kad ga preklopi na pola ima većeg...

15 godina
protjeran
Cele303 kaže...

Ekonomija je zbilja otišla kvragu ako je glavni adut ploče koji se unedogled stalno ponavlja otključavanje zaključanih procesora... Entuzijasti kupuju samo najbolje i tu računice nema, onaj tko kalkulira nije entuzijast po definiciji... Valg, ti kao samoproglašeni entuzijast napiši koje si sve matične imao do sada? Napiši samo zadnju Asrockicu na kojoj si bio... Kolika je cifra bila za nju? 300kn ili sam previše rekao? Naravno da je 890GX ludilo dobra ploča za tebe... Ti voliš dobar omjer uloženo/dobiveno i to je to, ne sudi drugima jer imaju više novaca i spremni su ga potrošiti... To nije tvoj problem...

čekaj, hoćeš reći onda da je M4A89GTD PRO ludilo?

je, ludilo je, ali ludilo nasprem čemu? nasprem N68S ploče? wee...

osim crosshair IV ništa drugo nije ludilo...

ionako, da CH ima 100mhz stabilniji takt, nije ludilo nasprem nijedloj ploči.

ako će igdje doći do izražaja, onda je pod LN2 gdje će izdurati opterećenje pod višim naponima...

100mhz više na zraku je za mene kao da pustiš dvoje mentalno zaostalih da se utrkuju:

koji god da pobjedi, i dalje je mentalno i fizički zaostao naspram atletičara...

100mhz zrak vs 500kn? no way...

ako želim ploču za vrhunski OC, za LN2, onda ću si je i uzeti.

ako ne trebam to, imam važnijih stvari... primjerice teambulding sa ekipom sa posla,

i ostale stvari...

pitam se pitam dali vi "entzuijasti" ikad izlazite iz sobice?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 23:59 (Don Kihoty).
15 godina
neaktivan
lukavg kaže...
Jurky kaže...
lukavg kaže...
Jurky kaže...

Uletio si u po teme, procitaj cijelu temu pa ce ti bit jasnije. Da slazem se s tobom ako imam 5000 kn budzet

ali entuzijasti ko ja izvuci i 10MHz vise predstavlja puuuuno vise nego onima sto to nisu, zato kupujem samo provjereno

i nezelim uzimat stvari koje bi mogle nesto nego samo one za koje znam da MOGU nesto.

15 godina
protjeran
Jurky kaže...
lukavg kaže...
Jurky kaže...
lukavg kaže...
Jurky kaže...

Uletio si u po teme, procitaj cijelu temu pa ce ti bit jasnije. Da slazem se s tobom ako imam 5000 kn budzet

ali entuzijasti ko ja izvuci i 10MHz vise predstavlja puuuuno vise nego onima sto to nisu, zato kupujem samo provjereno

i nezelim uzimat stvari koje bi mogle nesto nego samo one za koje znam da MOGU nesto.

Pa tih tvojih 10mhz na zraku, netko sa LN2 prebije sa duplo jeftinijim komponentama...

I ne samo da te prebije, nego mu ostane dovoljno love da počasti janjetinom i pivom ekipu.

Uostalom, nitko, ali nitko normalan ne drži CPU 24/7 u astabilnom stanju,

tako da ti tvoje "100mhz ostaje za svaki dan" ne stoji...

15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
Cele303 kaže...

ako će igdje doći do izražaja, onda je pod LN2 gdje će izdurati opterećenje pod višim naponima...

100mhz više na zraku je za mene kao da pustiš dvoje mentalno zaostalih da se utrkuju:

koji god da pobjedi, i dalje je mentalno i fizički zaostao naspram atletičara...

ako ne trebam to, imam važnijih stvari... primjerice teambulding sa ekipom sa posla,

i ostale stvari...

ajde ne mlati praznu slamu,

sebe si sam nazvao entuzijastom, sta cu ja radit i sta cu kupovat nije tvoja stvar

sta meni predstavlja zadovoljstvo dugima se pojavljuje crno pred ocima

a drustveni zivot mi je sigurno zanimljiviji od tvog teambuldinga.

bilo bi ti bolje da malo prosiris ponudu u ducanu pa nebi trebao provodit

sate na forumima peruci mozak ljudima da prodas jednu plocu i napajanje

15 godina
protjeran
Jurky kaže...
lukavg kaže...
Jurky kaže...
lukavg kaže...
Jurky kaže...

ti si bas klasicni primjer samoprozvanog kvazi-entuzijasta, kloko si proc sto radi skoro svako normalan i nazivas se entuzijastom?

15 godina
neaktivan
lukavg kaže...

ti si bas klasicni primjer samoprozvanog kvazi-entuzijasta, kloko si proc sto radi skoro svako normalan i nazivas se entuzijastom?

a ti si klasicni primjer "zasto svi ljudi nisu kvazi ko ja"- zivot nebi bio zanimljiv

kako ti znas sta ja radim i cime se bavim aj mi objasni molim te pameti moja?????

EDIT: kaze lukaVG veliki overclocker citajte u narednim postovima

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 2:14 (Jurky).
17 godina
Don Kihoty kaže...
Cele303 kaže...

i ostale stvari...

Nije ludilo ni jedna ni druga ploča, već je tebi tvoja ploča ludilo nakon krami koje si godinama koristio, i nema ništa loše biti zaluđen sa konačno dobrom pločom koju si kupio, ali to ne znači da je MSI ili DFI 790FX sranje jer ne može otključavati X2 procesor, vidim da ti je česta šala ko bre da bre i slično pa da se prilagodim, kako bi se reklo fulao si ceo fudbal...

clock2much
15 godina
protjeran
Jurky kaže...

sebe si sam nazvao entuzijastom, sta cu ja radit i sta cu kupovat nije tvoja stvar

Sve što možeš u HR kupiti, to ja mogu dobiti sutra, jer mi svaki dan ide dostava,

a web neupdateam redovno jer nisam webshop i to je samo ogleda radi.

Neda mi se uvoditi toliko robe na web, nemam koristi od toga.

Ja nikome ne prodajem ploču, kao prvo, a kao drugo, ja sam dao na početku teme jedan pregled zapažnja

na obje ploče, što je kod koje bolje, što nije.

A ti tupiš o 100mhz, kojih ionako ne vrijedi ništa više od 1 FPS u Crysisu, bez kojeg mogu živjeti i mirno spavati.

Uostalom, OC-ati CPU ne znači biti entuzijast.

Dođi, dat ću ti serversku ploču sa napuhanim kondezatorima,

ili na izgorijelim PNP tranzistorom, i dobiješ lemilicu, 0,5mm tinol žicu i kalofonij pastu,

i pokaži mi kako ćeš to riješiti.

Vjerujem da nećeš znati.

Ili evo još jednostavnije, dam ti materijal, a ti u roku sat vremena napravi biquad antenu od 18db.

Vjerujem da ni to nećeš znati.

Ja vjerovatno neću znati popraviti auto, i takve stvari koje znaju mehaničari,

ali u svojoj struci sam stručan, i imam iskustvo u tome.

Nekad sam i sam bio nadobujan i mlad, imao i Asus Deluxe ploču sa WiFi-jem, dok još nije bilo ni kvalitetnog rutera,

dual GLAN i ostala smeća, koja NIKAD nisam koristio.

Uglavnom kad pogledam, davao sam tisuću kuna više za ploču, koju nikad nisam iskoristio, umjesto da sam kupio jedan

novi 17'' Flatron etc...

Mogu i sad kupiti ploču, koja će me služiti ISTO kao i ova sada, a novac koji je dodatno uložen

neće mi dati nikakvu dodatnu prednost niti u OC-anju (neću raditi skoro LN2 sesije),

niti u kvaliteti rada, niti će mi zbog 500kn skuplje ploče igre boje raditi...

Prije ću uzeti još 4GB RAM-a, novi GPU, 2TB HDD-a ili nešto korisno...

15 godina
protjeran
Jurky kaže...
lukavg kaže...

a ti si klasicni primjer "zasto svi ljudi nisu kvazi ko ja"- zivot nebi bio zanimljiv

kako ti znas sta ja radim i cime se bavim aj mi objasni molim te pameti moja?????

ma daj pogledaj se tipicno preseravanje uuu 100mhz razlike to nitko normalan ne bi za 500kn, a ako vec dajes tolko za 100mhz ocekivalo bi se da pucas na neki stvarno velik rezultat gdje 2mhz igraju ulogu, ali kako i ti znas da bi s asusom dobio 100mhz vise nego s asrockom?

15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Sve što možeš u HR kupiti, to ja mogu dobiti sutra, jer mi svaki dan ide dostava,

Ja nikome ne prodajem ploču, kao prvo, a kao drugo, ja sam dao na početku teme jedan pregled zapažnja

A ti tupiš o 100mhz, kojih ionako ne vrijedi ništa više od 1 FPS u Crysisu, bez kojeg mogu živjeti i mirno spavati.

ili na izgorijelim PNP tranzistorom, i dobiješ lemilicu, 0,5mm tinol žicu i kalofonij pastu,

Vjerujem da nećeš znati.

Ili evo još jednostavnije, dam ti materijal, a ti u roku sat vremena napravi biquad antenu od 18db.

Nekad sam i sam bio nadobujan i mlad, imao i Asus Deluxe ploču sa WiFi-jem, dok još nije bilo ni kvalitetnog rutera,

Uglavnom kad pogledam, davao sam tisuću kuna više za ploču, koju nikad nisam iskoristio, umjesto da sam kupio jedan

novi 17'' Flatron etc...

Mogu i sad kupiti ploču, koja će me služiti ISTO kao i ova sada, a novac koji je dodatno uložen

neće mi dati nikakvu dodatnu prednost niti u OC-anju (neću raditi skoro LN2 sesije),

prvo stalno izvlacis tih 100MHz iz konteksta koja su povezana sa tvojim

subjektivnim misljenjem o ovim plocama koju ni jednu ni drugu nisi imao

osim na papiru ili asrock u kutiji! i onda usporedjujes jednu s drugom krasno

i lijepo san ti napisao sta mislim o asrock plusevima nad asusom

tipa 5vs4 fan konektora i polozaju sata prikljucaka vauuuuuu super odma trcim kupit

i ostala sranja koja si naveo i koja nikom nesluze ko kupuje tu plocu

i sve je ovo krenulo tako da sam ti rekao da napravis pravi fizicki review

kako se ploca ponasa u radu i.

a ti okreces temu i vadis stvari iz konteksta i krece vrijedjanje prvo sa tvoje strane

koje ti neide nimalo na cast.

to sta ja znam napravit ti neznas i zato opet ti kazem ne prodaji maglu

a za trgovce se zna stara izreka

Zajebali bi i vlastitu mater

15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Kada vise nitko nema sta za reci i nema nikakve argumente, onda "padaju" ovakve izjave i mnoge druge koje nemam volje izdvajati iz ove teme.

No cinjenica je da u bas svakoj temi hvalis ASRock.....jos malo pa ces tu plocu izjednacit za Crosshair IV! No citajuci izmedu redi, po tvome ni Crosshair IV nije bas neka ploca, ali zato ASRock "rula" zar ne!?

"Entuzijaisti".....pa rekao si da si ti taj "entuzijaista" zar ne!? Uzmi Anica (ako ga posjedujes) pa pogedaj sta on kaze tko je "entuzijaista".

No vjerojatno ga nemas pa cu ti sada reci sta on kaze na to:

Entuzijast: onaj koji je ushicen, onaj koji je pun entuzijazma, zanesenjak.

Entuzijazam: 2. intenzivaj osjecaj volje za sto; silna zelja, zudnja, odusevljenje za sto; zanos, polet, ushit.

Hoces i definiciju "prebacivanja loptice"!?

Gle, sve je receno i sve je totalno ocito.

Gdje god je ASRock i LC Power tu si i ti.....i tu nema sta previse mudrovat.

Ma evo samo za tebe, ASRock je najbolji. Sutra prodajem Obsidan i kupujem ono super LC power kuciste i mjenjam Corsair napajanje za LC power jer u biti to je 100% isti proizvod pa cu jos i zaradit love na svemu tome.

I te fore sa "otkljucavanjem" procesora mi vec lagano idu znas kuda..... Jer kada nemaju sta reci i sa cime se "pohvalit", to moraju nakeljit na svaki kutak sveje stranice.

A ti lukavg nakon ovakvih izjava: "... trebalo bi ukinut IE jednostavno prekinut razvoj kad ne valja ništa i ostavit chrome, ff, operu na izbor, a safari samo na macu" i mora slicnih tvojih bisera po forumu, nemam volje ni citati ono sto napises posto pises totalne nebuloze tako da se bolje uhvati malo knjige jer moras jos dosta toga naucit (tako bi ti rekao i "cika" Don).

Isto tak kazes i ovo: "ti si bas klasicni primjer samoprozvanog kvazi-entuzijasta, kloko si proc sto radi skoro svako normalan i nazivas se entuzijastom?"

Dok u drugoj temi pokazujes da si totalni n00b, ali glavno da svatko normalan moze OC procesor pa evo sta ti kazes prije ove izjave:

"imam prastaru konfu:  proc: amd 3000+ @2.06 (tako nes - 2.0X)ghz (jednojezgreni), graficka radeonka neka, mislim 9600 (meni nebitno), i 1.5 ddr @ 667mhz ram.

e sad, zelim kloknut procesor, imam sve super u biosu, postavim takt, odgovarajuci napon i sve i stavim u biosu save & exit i ekran mi se samo ugasi i nista se ne dogadja, komp samo zuji (ekran je na stand-byu) i cekam ja tako windowse il da se ugasi i nista...zna neko u cem je problem? hvala"

Koliko vidim nemas pojma o OC procesora, znaci "nisi normalan". 

I jos imas "muda" nekome ovo reci na forumu:

"...debilčino glupa..."

Na nekom drugome forumu bi radi takvih izjava bio zauvijek protjeran sa foruma i to sa razlogom.

NHF...ovo je samo bila mala sala.

P.S.

"Don", kazes da NISI trgovac no sta je onda ovo:

"Sve što možeš u HR kupiti, to ja mogu dobiti sutra, jer mi svaki dan ide dostava..."

Bas zanimljivo...ali ti nisi trgovac ni bilo sta slicno, zar ne!? Bar kazes da nisi. Ti si "karitas" koji djeli casopisima maticne ploce, ASRock naravno te naravno da si ih ekipa moze ostaviti "bez obaveze". 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 1:02 (win32).
15 godina
neaktivan
lukavg kaže...

ma daj pogledaj se tipicno preseravanje uuu 100mhz razlike to nitko normalan ne bi za 500kn, a ako vec dajes tolko za 100mhz ocekivalo bi se da pucas na neki stvarno velik rezultat gdje 2mhz igraju ulogu, ali kako i ti znas da bi s asusom dobio 100mhz vise nego s asrockom?

Sta kazes na ovo onda:

"aha, probat cu postepeno ići dalje po 0,1ghz"

To su inace tvoje rijeci. Namigiva

Samo ti nemoj pricati o nekome OC molim te i o plocama, pogotovo kada se iz tvojih postova vidi da stvarno nisi bas upucen u neke stvari (sto ne znaci na neces biti).

Nije mi namjera vrijedati te, ali pricas malo jedno pa malo drugo....odluci se vec jednom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 0:45 (win32).
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
Don Kihoty kaže...

Kada vise nitko nema sta za reci i nema nikakve argumente, onda "padaju" ovakve izjave i mnoge druge koje nemam volje izdvajati iz ove teme.

No cinjenica je da u bas svakoj temi hvalis ASRock.....jos malo pa ces tu plocu izjednacit za Crosshair IV! No citajuci izmedu redi, po tvome ni Crosshair IV nije bas neka ploca, ali zato ASRock "rula" zar ne!?

"Entuzijaisti".....pa rekao si da si ti taj "entuzijaista" zar ne!? Uzmi Anica (ako ga posjedujes) pa pogedaj sta on kaze tko je "entuzijaista".

No vjerojatno ga nemas pa cu ti sada reci sta on kaze na to:

Entuzijast: onaj koji je ushicen, onaj koji je pun entuzijazma, zanesenjak.

Entuzijazam: 2. intenzivaj osjecaj volje za sto; silna zelja, zudnja, odusevljenje za sto; zanos, polet, ushit.

Hoces i definiciju "prebacivanja loptice"!?

Gle, sve je receno i sve je totalno ocito.

Gdje god je ASRock i LC Power tu si i ti.....i tu nema sta previse mudrovat.

Ma evo samo za tebe, ASRock je najbolji. Sutra prodajem Obsidan i kupujem ono super LC power kuciste i mjenjam Corsair napajanje za LC power jer u biti to je 100% isti proizvod pa cu jos i zaradit love na svemu tome.

I te fore sa "otkljucavanjem" procesora mi vec lagano idu znas kuda..... Jer kada nemaju sta reci i sa cime se "pohvalit", to moraju nakeljit na svaki kutak sveje stranice.

A ti lukavg nakon ovakvih izjava: "... trebalo bi ukinut IE jednostavno prekinut razvoj kad ne valja ništa i ostavit chrome, ff, operu na izbor, a safari samo na macu" i mora slicnih tvojih bisera po forumu, nemam volje ni citati ono sto napises posto pises totalne nebuloze tako da se bolje uhvati malo knjige jer moras jos dosta toga naucit (tako bi ti rekao i "cika" Don).

Isto tak kazes i ovo: "ti si bas klasicni primjer samoprozvanog kvazi-entuzijasta, kloko si proc sto radi skoro svako normalan i nazivas se entuzijastom?"

Dok u drugoj temi pokazujes da si totalni n00b, ali glavno da svatko normalan moze OC procesor pa evo sta ti kazes prije ove izjave:

"imam prastaru konfu:  proc: amd 3000+ @2.06 (tako nes - 2.0X)ghz (jednojezgreni), graficka radeonka neka, mislim 9600 (meni nebitno), i 1.5 ddr @ 667mhz ram.

e sad, zelim kloknut procesor, imam sve super u biosu, postavim takt, odgovarajuci napon i sve i stavim u biosu save & exit i ekran mi se samo ugasi i nista se ne dogadja, komp samo zuji (ekran je na stand-byu) i cekam ja tako windowse il da se ugasi i nista...zna neko u cem je problem? hvala"

Koliko vidim nemas pojma o OC procesora, znaci "nisi normalan". 

NHF...ovo je samo bila mala sala.

P.S.

"Don", kazes da NISI trgovac no sta je onda ovo:

"Sve što možeš u HR kupiti, to ja mogu dobiti sutra, jer mi svaki dan ide dostava..."

Bas zanimljivo...ali ti nisi trgovac ni bilo sta slicno, zar ne!? Bar kazes da nisi. Ti si "karitas" koji djeli casopisima maticne ploce, ASRock naravno te naravno da si ih ekipa moze ostaviti "bez obaveze". 

kapa do poda

15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Kada si bio "mlad"....pa koliko si ti onda imao godina i koja je to bila ploca!? Pitam zato sto sam imao isto jednu Asus plocu prije par godina koja je slicna tvome opisu....Asus P4C800 Deluxe i bila je daleko nabolja i875 ploca.

No ti si onda vjerojatno imao P4C800-E Deluxe. No bar moja ploca nije bezveze kostala cca 1700 kn jer bila je uistinu kvalitetna ploca koju sam dugo vremena imao, a imala je i najbolji chipset u ono vrijeme.

I koja su to "smeca" bila na toj ploci!? Daj reci par tih "smeca" koja su dolazila sa plocom i koja je u ono vrijeme bila bolja ploca i po cemu je bila toliko bolja!?

17 godina
Don Kihoty kaže...
Jurky kaže...

Vjerujem da nećeš znati.

novi 17'' Flatron etc...

Iskreno, ovo boldano mi je jako žao što čujem, jer koliko znam ti imaš 22 godine... Ja se sa svojom 31. godinom još uvijek osjećam i mlado i živo...

clock2much
15 godina
neaktivan

Evo kad se sleglo sta sam ja spameru ASROCK i LC powera napisa

da je skoro doslo do ........

kad nemas s cim onda kreni u napad i iskrivljuj rijeci i vadi iz konteksta

citat

Don Kihoty kaže...

Kakav još review trebaš?

Ploča je odlična za OC.

Nemam pretjerano dobar GPU za testiranje, a i nisam naročito hardcore gamer,

igram malo, i većim starije naslove, ono što me zanima...

Evo ovako ja gledam na ovakve stvari (hipotetski gledano)

znaci gore si nabrojao niz nebitnih stvari u kojima ASROCK mete ASUSA

dakle krenimo, ja dijelim korisnike racunala na one koji imaju kucista s pozadi nalijepnicom

za garanciju (one koji kupe gotov komp i vise ih nista drugo ne zanima sta je unutra)

i one entuzijaste koji stalno nesto ceprkaju spajaju prespajaju kako bi izvukli sto vise

iz svega u racunalu.

dakle prvoj skupini korisnika ovo sve sto si gore nabrojao neznaci nista.

dolazimo sad na drugu skupinu korisnika u koje i ja spadam i sad

ja kupim recimo ASROCK a recimo moj kolega ASUS ili bilo koju drugu

plocu nebitno i sad ja na svojoj ploci mogu potegnit max 4.0 GHz stabilno, a "recimo"

kolega potegne na ASUS 4.1 GHz, mislis li da bi me sta od gore nabrojanih

stvari utjesilo za tih 100MHz??????? Mozda 1 vise fan konektor?? Mozda Power button,

mozda polozaj sata konektora???? ...... Odgovor je ....... bi kur.   letila bi isti dan iz

kucista.

I sta da se to gore recimo dogodi

da kazemo tvojim boksackim rijecnikom 10 runda asus je stabilniji na vecim clockovima

1.bod za asus i knock down

Zato napravi pravi review, a ne neke papirnate romane od tri stranice.

Papir trpi sve, tako ako ocu citat hvalospjeve o nekoj ploci lipo odem na

njihove stranice i tamo cu nac sva ta sranj., a ako ocu sagledat pravo

stanje nac cu neki stvarni review i to ne iz placenih clanaka i onda izvagati da ili ne.

Jos jednom, nemoj me krivo shvatit, vidim da imas dosta znanja i iskustva,

ali kalaj malo s tim lancunima jer zaspama si po foruma sa Asrockom i LC Powerom

No hard feelings

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice