Od moje narudbe ništa, Bog nije htio da predem u crvene čekam neku drugu priliku jbga
Nemreš protiv sebe jbg Intel je Intel sve ostalo su samo procesori.
Od moje narudbe ništa, Bog nije htio da predem u crvene čekam neku drugu priliku jbga
Nemreš protiv sebe jbg Intel je Intel sve ostalo su samo procesori.
Šupci sve se pograbili, vidim odjednom na oglasima hrpa starih Ryzena se prodaje Morat ce ova starkelja još malo da izdrzi
Izgleda da necu gustati preko vikenda u novom i mocnom 7900X3D!
Ajmo, ponudite neki R5 5600/x ili R7 5700x/5800x za neke normalne nofce, vi koji ste se naoružali novom AM5 3D makinom ;)
Mislite na druge, cijep...ovaj, prodajte nama peasantima kaj ostajemo na AM4 platformi još neko vrijeme.
Može ponuda u inbox, hvala.
Pa imaš onaj tray 5600 za 125 eura novi teško da bude netko ispod 100 eura to i prodao.
I, jel tko dobio 7900X3D na akciji?
Još bolje pitanje, tko li je kupio tu tray verziju??
Nije ovo prvi artikl kod njih koji je fejk.
Mojega pakiraju od prošlog ponedjeljka. Neke stvari s Alija iz neke kineske pripizdine su mi došle brže nego s Mall-a
Kao da čekaju da stisnem tipku za otkazivanje narudžbe, e neće moći ove noći.
Mojega pakiraju od prošlog ponedjeljka. Neke stvari s Alija iz neke kineske pripizdine su mi došle brže nego s Mall-a
Kao da čekaju da stisnem tipku za otkazivanje narudžbe, e neće moći ove noći.
tko zna mozda ih i oni cekaju iz Amerike s obzirom kad sam klikao bilo je samo 3 komada
To valjda neke moderatorske štele rade! \o/
Meni pripremaju narudžbu za preuzimanje od 13.10. (Kupio 10.10.) i evo danas javili da nisu mogli predati dostavnoj službi. Mozda sutra uspiju xD
Evo i mene i frenda u klubu "slagača" Ryzen AM5 PC-a, nije baš trivijalno, nadam se da će nam uspjeti.
evo meni sad stigao, naručen 10.10. oko 11h
Malo sam zbunjen gdje je nestao Ryzen 5 5600X3D na nabavi ga nemogu naci ili nesto krivo upisujem???
Pa kaj je uopće bio na nabavi? Preskup je tak i tak u odnosu na novijeg i bržeg Ryzen 7500F.
Pa kaj je uopće bio na nabavi? Preskup je tak i tak u odnosu na novijeg i bržeg Ryzen 7500F.
Pa gledam da uzmem nesto od toga i 5600x3d iskace iz paštete, aj sad cu pogledati vs 7500f
Edit. pa ni tog procesora nema nigdje, ybte oš kupit AMD cpu i nema boga
Toti je bilo samo za USA tržište, kod nas se mogao pojaviti u par komada nekom greškom :D
Toti je bilo samo za USA tržište, kod nas se mogao pojaviti u par komada nekom greškom :D
šta?
evo meni sad stigao, naručen 10.10. oko 11h
Ja jos cekam, ali srpljen spašen!
šta?
AMD Ryzen 5 5600X3D to be Exclusive Micro Center Product in the US | TechPowerUp
Nema AMD puno škarta po waferu da može poluispravne procesore prodavati u velikom broju.
https://egarner.hr/shop/cijena/amd-am5-ryzen-7500f-tray-3.7ghz-6x-core-65w-boost-5ghz-32mb-cache
kakva je ovo trgovina prvi put vidim?
Online shop, cak je i sjediste kolko se sjecam vani nesto kao bivši edigital, i sve izvana ide i dugo se ceka.
Niš odustajem od prokletog AMD, nevjerovatno nesto
Jebiga, to je onda još jedan posto manje u prodajnoj statistici, sad nebu AMD na 9% nego na 8%
Hahaha, evo vidjeli ste vlastitim ocima, izaberem si nesto i nema šanse, nemozes kupiti AMD i amen
Imas ga u Protisu za 219e
Imas ga u Protisu za 219e
Daj mi šibni neke rame za njega, nista pretjerano al da su oksamo problem mi je kaj znam da 5600x3d razori taj cpu