Zanima ma ima li tko ovaj procesor i kakva su mu iskustva sa njima.Kakve su temperature,kakav je u igrama,ima li nekih nedostataka...
Amd Phenom 940 II BE iskustva
- poruka: 14
- |
- čitano: 1.501
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja mislim da vec postoji tema o tome procesoru ..... a pitaj i svoga prijatelja prije nego sto otvoris ovu temu ja sam samo napisao Amd Phenom II 940 i sve imam sto me zanima ^^
http://www.pcchip.hr/vijesti/recenzije-hardvera/maticne-procesori-memorija/amd-phenom-ii-x4-940
Vec sam pregledao pola svog prijatelja =) ali mene zanimaju osobna iskustva korisnika na OVOM formu...I onu temu sam procitao nema uopce veze sa procom nego je grafa preslaba
Vec sam pregledao pola svog prijatelja =) ali mene zanimaju osobna iskustva korisnika na OVOM formu...I onu temu sam procitao nema uopce veze sa procom nego je grafa preslaba
ma znam ti si pitao ima li kakvih nedostataka ja sam ti predlozio prijatelja ^^.....ja sam siguran da ce ti se netko javit i reci kakav je,sto se tice igara tu ulogu igra i graficka kartica :) i memorija.. :)
a ovu temu sam tako nasao nisam je ni procitao detaljno vidio sam samo phenom II x4 940
Ma mene memorija i grafa ne brinu..Kad stavim 8 gigi rama i 4890 ima da leti
Ja ga imam i jako sam zadovoljan.........odlično radi!
Ja ga imam i jako sam zadovoljan.........odlično radi!
A šta si mislio da ovi intelovci govore istinu da je amd šrot,previše se grije,slabe performanse,problemi,problemi i opet problemi. Nema ničeg od tog.
sad zadnja 2 procesora koja sam imo su bili intelovi a svi ostali prije amd i uopce me nisu dojmili....moj sljedeci procesor ce bit sigurno neki amd(mozda kad oni athloni x4 izdađu)
sad zadnja 2 procesora koja sam imo su bili intelovi a svi ostali prije amd i uopce me nisu dojmili....moj sljedeci procesor ce bit sigurno neki amd(mozda kad oni athloni x4 izdađu)
Written by Andreas G. 15 March 2009
To je staro 5mj.
To je staro 5mj.
a ima nesto novije bas sam se zagrijo za te athlone
To je staro 5mj.
a ima nesto novije bas sam se zagrijo za te athlone
Ima dosta vijesti o tim athlonima, ja sam se zagrijao za njih početkom godine iako je bila zima. Ali unatoč najavljivanjima da će izać prvo krajem 3. mj., pa u 4mj., pa u 6mj. da bi nakraju tek sada počeli izlazit u 9/10mj.
Ja sam odustao i uzel sam si x3 720 u 2mj. i vozi, i pritom dobio 4.-u jezgru. Uglavnom ovaj moj je jači od tih svih athlona, pa više me nezanimaju osim što imaju dobar TDP.
A koji bi procesor bio bolji 940 II ili q9550?
A koji bi procesor bio bolji 940 II ili q9550?
U većini testova su isti,nekad bolji jedan,nekad drugi (mala prednost Q9550-ice).