Samo bih dodao da baterije sada traju puno duze... U mom lapu traje oko 6 sat normalnog koristenja. Punim je samo kad se isprazni i kad sam u knc. Kuci ga uopste ne drzim na punjacu. Ima touchscreen i korstim ga i kao tablet i kabel samo smeta...
Znaci savjet je ... NE VADITI 
Ne zamarati se sa time....
http://batterycare.net/en/guide.html
Ja uglavnom vadim bateriju van jer mi je jako dugo prikljucen na struju, svatko ima neki svoj razlog, mislim da je najbolje malo procitati vodic pa odluciti.
U slucaju ako netko ima cestih nestanka struje svakako bi trebalo uzeti ups.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Bez citanja zakljucujuem da ti predlazes da izvadi bateriju il lapa i kupi UPS?????????? Zanimljivo....
Upravo tako. Ni ja ne mogu izvaditi bateriju a i da mogu sta ce mi? Koja je poenta imati novu bateriju u laptopu starom 11 godina?
Tko doma čuva laptop star 11 godina i nema ga namjeru koristiti, valjda zna zašto to radi i zašto to gura u ovu temu.
U ovoj državi postoje reciklažna dvorišta, pa se tamo može predati stara elektronika.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Toliko poruka u ovoj temi, a ni jedna pametna.
Daj se ti malo odmori od ovog foruma.
Što ti misliš da će netko štancati baterije za laptope stare 2-3 godine? Uozbilji se.
??
Ne zaboravi da priamo o lapu koji to ima u sebi vec...A ti savjetujes da izvadi bateriju i kupi UPS...
Što ti misliš da će netko štancati baterije za laptope stare 2-3 godine? Uozbilji se.
??
Evo i od mene ???? Na ebayu mozes kupit valjda svaku mogucu bateriju a i u hr i u bih postoje servisi koji lako reparijaju te baterije...
??
Evo i od mene ???? Na ebayu mozes kupit valjda svaku mogucu bateriju a i u hr i u bih postoje servisi koji lako reparijaju te baterije...
+ zakon, obveza proizvođača, distributera ... (mada nikad nisma vidio takav slučaj, kaznu..).
no, nije potrebno dalje tupiti, dva suprotna mišljenja, tko ovo čita odabrat će jedan ili drugi pristup. Vrijeme da se tema ohladi (ili u krug).