Da li vaditi bateriju ... ili ipak ne?

poruka: 42
|
čitano: 7.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Da li vaditi bateriju ... ili ipak ne?

Samo bih dodao da baterije sada traju puno duze... U mom lapu traje oko 6 sat normalnog koristenja. Punim je samo kad se isprazni i kad sam u knc. Kuci ga uopste ne drzim na punjacu. Ima touchscreen i korstim ga i kao tablet i kabel samo smeta...

12 godina
neaktivan

Znaci savjet je ... NE VADITI 

10 godina
odjavljen

Ne zamarati se sa time....

17 godina
Evo malo stiva za citanje
http://batterycare.net/en/guide.html
Ja uglavnom vadim bateriju van jer mi je jako dugo prikljucen na struju, svatko ima neki svoj razlog, mislim da je najbolje malo procitati vodic pa odluciti.
U slucaju ako netko ima cestih nestanka struje svakako bi trebalo uzeti ups.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
odjavljen

Bez citanja zakljucujuem da ti predlazes da izvadi bateriju il lapa i kupi UPS?????????? Zanimljivo....

11 godina
neaktivan
Torent kaže...

Upravo tako. Ni ja ne mogu izvaditi bateriju a i da mogu sta ce mi? Koja je poenta imati novu bateriju u laptopu starom 11 godina?

Tko doma čuva laptop star 11 godina i nema ga namjeru koristiti, valjda zna zašto to radi i zašto to gura u ovu temu.

U ovoj državi postoje reciklažna dvorišta, pa se tamo može predati stara elektronika.

17 godina
Torent onda citaj, ako je nekome stalo do svojih komponenti onda je normalno da kupi ups ako ima cestih nestanka struje ili oscilacija napona.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Toliko poruka u ovoj temi, a ni jedna pametna.

Daj se ti malo odmori od ovog foruma.

11 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Što ti misliš da će netko štancati baterije za laptope stare 2-3 godine? Uozbilji se.

??

10 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...
Torent onda citaj, ako je nekome stalo do svojih komponenti onda je normalno da kupi ups ako ima cestih nestanka struje ili oscilacija napona.

Ne zaboravi da priamo o lapu koji to ima u sebi vec...A ti savjetujes da izvadi bateriju i kupi UPS...

10 godina
odjavljen
BudalastoStvorenje kaže...
turbojc kaže...

Što ti misliš da će netko štancati baterije za laptope stare 2-3 godine? Uozbilji se.

??

Evo i od mene ???? Na ebayu mozes kupit valjda svaku mogucu bateriju a i u hr i u bih postoje servisi koji lako reparijaju te baterije...

16 godina
Torent kaže...
BudalastoStvorenje kaže...
turbojc kaže...

??

Evo i od mene ???? Na ebayu mozes kupit valjda svaku mogucu bateriju a i u hr i u bih postoje servisi koji lako reparijaju te baterije...

+ zakon, obveza proizvođača, distributera ... (mada nikad nisma vidio takav slučaj, kaznu..).

no, nije potrebno dalje tupiti, dva suprotna mišljenja, tko ovo čita odabrat će jedan ili drugi pristup. Vrijeme da se tema ohladi (ili u krug).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice