Usporavanje prijenosnika

poruka: 3
|
čitano: 1.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Usporavanje prijenosnika

Imam cudan problem sa prijenosnikom starim 5god,pa me zanima ima li tko slicnih iskustava.Naime događa mi se da se odjednom strasno uspori dok je na punjacu,kada ga istekam iz struje ponovno se vrati u normalu,a kada ga ponovno ukopcam u uticnicu opet se uspori.Tako moram ponavljati vise puta da se stabilizira i nebude usporen.Znam da je baterija davno dala svoje nakon 5g ali kakve bi ona veze imala sa brzinom operacijskog sustava.I jos jedna stvar,nekada kada mi je na bateriji mi se iskljuci monitor te nakon toga se ugasi i komp?!

0 0 hvala 0
17 godina
Usporavanje prijenosnika

Ja bi ti preporučio da izvadiš bateriju kompletno, napuni je do 80-90% i neka ti stoji sastrane ili nabavi novu.

A što se usporenja tiće, koji os imaš, da li ti je možda power settings prebacio u power saver ili neki drugi mod smanjenja konsumpcije elektirčne energije?

Kod mene je naprijemjer kada iskopčam punjač, zatamni mi se ekran, smanji se brzina procesora, ugasi se ventilator, 7-ica mi prebaci na win basic sučelje itd.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Usporavanje prijenosnika

Imam xp sp2.U power scheme mi je na max battery i zna mi nekada kada ga iskopcam sa struje da mi ode u stand by,probacu prebaciti na neku drugu schemu pa cu vidjeti ima li promjena.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice