Bok ljudi!
Tražim laptop za žensku osobu.
15", većinom za posao i možda pokoje gledanje filma. Svota bi bila 4000, pa sve do 5000 ako se dobije puno jači stroj.
I najvažnija stavka : mora biti neke neuobičajene boje :D (po mogućnosti ženska boja :)
P.S. ima i koji 17" s tim karakteristikama?
Ženska boja? like purple or pink? Hell no

Procesor i3 bi bio super s obzirom da mi se čini da bolji ne mogu u tom cjenovnom rangu tražiti(ispravite me ako griješim). Laptop će služiti za multimediju - office, internet (bitno mi je samo da relativno brzo može otvoriti veći broj prozora), gledanje filmova, slušanje muzike. Ne igram igrice tako da neka naprednija grafička nije zahtjev, na prošlom laptopu mi je otišao hdd pa bih da po tom pitanju ovaj bude koliko-toliko ok. Dijagonala 15,6'' a može eventualno i nešto manja ako se nađe po toj cijeni, a da overall komponente nisu znatno lošije na račun veličine. S obzirom da sam ipak i tipično žensko, bitna mi je i kvaliteta izrade i dizajn (ne ljubim baš Toshibin
), voljela bih da je malo elegantnije izrađen i po mogućnosti u bijeloj boji. Duža garancija je naravno poželjna, ali nije glavni uvjet i ne treba imati predinstalirane Windowse.Ono što sam dosad pronašla za tu cijenu je: