Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.677
|
čitano: 14.649.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Leeloo11 kaže...

Pozdrav, molim savjet za kupnju laptopa do 5000 kn. Koristila bih ga pomalo za sve - internet, gledanje filmova, faks, glazba.. Ne koristim zahtjevne programe. Što se tiče igranja igrica, voljela bih da je bolja grafička, ne očekujem da ću igrati najnovije naslove ali bilo bi lijepo da podržava one malkoc starije.
Važno mi je da je laptop brz, da mogu raditi nekoliko stvari odjednom bez štekanja. Ono što mi nije toliko važno su težina laptopa i vijek baterije jer ga neću previše nositi okolo.
Ukratko tražim što solidniji laptop koji se može dobiti u ovom cjenovnom rangu {#}

Šta kažete na recimo ovaj?

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...ducts_id=11475

Link ne radi. Svakako preporucujem da sacekas v3-772g Acera sa 850m grafom koji bi se uskoro trebao ponovno pojaviti na trzistu (radi se o gotovo istom modelu kao prije ali sa puno jacom grafom). S tim laptopom ces moci igrati nove igre fluidno na high settings, u svim ostalim slucajevima ces moci igrati nove igro fluidno na medium settings, tako da nema brige za igranje novih naslova.

Posebno ga preporucujem jer te briga za bateriju i tezinu laptopa koje su glavne znacajke gotovo svih ostalih vise all-around nego gaming laptopa u tom rangu radi stedljivog i5-4210U procesora koji je za igre slabiji nego i5-4200M. Stoga je v3-772g sa 750m grafom koji je jedini ostao na trzistu, ako ga uopce ima, jos uvijek najbolja stvar za te pare za gaming. Ako nova verzija sa 850m grafom bude ispod 5500kn bit ce ogroman best buy za gejmanje i svakako preporucljiv i za protegnut budzet ako ce bit potrebno.

11 godina
QlimaxWarex kaže...

Prvenstveno me zanima pristup tj. otvaranje laptopa i recimo zamjena neke komponente - HDD u SSD. Pitao sam ADM da li se u tom slučaju gubi garancija ako ja otvorim ASUS kojem se cijelo zadnje kućište otvara da bi se došlo do pristupa svih komponenti, a oni su mi odgovorili vrlo laički - da postoji mogućnost, ali kao u smislu da nisu sigurni?

Da li netko zna provjerenu informaciju ako ja sam zamjenim HDD ili recimo umjesto ODD stavim SDD. Malo me buni pošto da bi zamjenio neku komponentu, moram sve otvoriti - a prilikom otvaranja se gubi garancija? Ili ne!?

Hvala.

Ako se radi o x550 tako nekom Asusu onda bi mogao to jednostavno sam zamijeniti bez gubitka gare, isti ima lako dostupni HDD, rame, bateriju i ja mislim optiku. Do ventilatora je tesko doc i za takvo sto bi bilo bolje da ga nosis na servis. Ako si spretan i mozes sam i do ventilatora doc preko tipkovnice i sve vratit lijepo nazad kak je bilo mislim da neces izgubit garanciju..

O kojem asusu se tocno radi?

11 godina
iSammy kaže...

Pozdrav!

Student sam informatike, imam namjeru kupiti laptop u rangu 2500-3000kn.

Ekran minimalno HD rezolucije i da može bez problema normalno vrtiti film HD formata, a da su u pozadini npr. Dev C++ ili slični programčići i pokoji portal / youtube na pregledniku.

Vjerujem da danas za taj rang mogu dobiti i dosta više.

Makar 2 godine garancije bi bilo dobro.

Ne planiram ga puno nositi okolo, masa laptopa mi nije toliko bitna.

Molio bi vas za prijedloge.

Edit: plaćam gotovinom.

Hvala unaprijed!

Sve mi se cini da trazis cim jaci laptop u tom rangu bez zasebne grafike :)

Ako zelis 17.3" najbolji izbor je Lenovo g710

Ako zelis 15.6" imas laptope sa procesorima koji su iste snage kao 3550m, ali imaju multithreading, tj. radi se o laptopima sa i3-3110m koji su cijenovno prihvatljiviji od istih laptopa sa i3-4000m, zapravo nist jacim novim Haswell procesorom. Evo liste pa malo proberi. Valja napomenut da g500 i g710 Lenovo imaju najbolji pristup komponentama ispod poklopca, a HP jedini ima matt ekran. Vrijedi reci da Lenovo prema novome ima +1 god garancije za fizicke osobe u startu. O produljenjima jamstava sam pisao puno u zadnjih par postova pa mise neda ponavljat ponovno..

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 14:14 (The_Fichek).
11 godina
neaktivan

Hvala {#}

Probat ću opet s linkom Lenovo Z50 - 70 (59 - 432151)

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_102_243&products_id=11475

11 godina
Leeloo11 kaže...

Hvala {#}

Probat ću opet s linkom Lenovo Z50 - 70 (59 - 432151)

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_102_243&products_id=11475

To je upravo all-around dobar laptop o kojem sam pricao, sa FHD rezom, solidnom grafom malo klasu iza 750m po performansama i stedljivim procesorom pogodnim za cim dulje trajanje baterije dok je laptop istekan. Btw. upitno je dolazi li verzija sa manje od 6gb rama sa FHD rezolucijom, treba provjeriti najbolje u Lenovo store, zatim u samom arhitehu. Ako provjeris cijenim povratnu informaciju. Skupa sa tim Lenovom dobar best buy je i Asus k551, pogotovo onaj sa 840m, a ne 740m slabijom grafom, a taj je samo u ADM-u za 4800kn i u 99% slucajeva kod njih pise da proizvod nije nadjen. U odnosu na x550, x750 Asuse taj je prvi Asus koji ima dobar pristup komponentama bas kao Lenovo z50, no u odnosu na taj Lenovo je manje plastican, ima aluminijski finish, matt ekran (lenovo ima glossy), vjerojatno je nesto cvrsci i vjerojatno ima sitno bolje hladjenje, tu je i veci SSD unutar SSHD diska.

Trebas imati na umu da je 850m graficka 4 klase bolja od 840m, a 3 klase bolja od 750m. Cijena i performanse Maxwell 8xx (osim 820m) grafickih rade cuda kod laptopa. Npr. 850m grafa je bolja od gtx765m grafe koja se nalazila u rangu oko 8000-8500kn.. Za sada je najjeftiniji laptop sa tom grafom odlicni Asus n550jk koji ima i pravi gamerski procesor, jos jaci od i5-4200m, a najveca prednost u odnosu na ogroman broj laptopa je IPS ekran, znaci kvalitetniji ekran od bilokojeg TN ekrana koji je u velikoj vecini ostalih laptopa. Naravno ako je neki ekran, tj matrica ekrana TN to neznaci da se radi o uzasno nekvalitetnom ekranu nego da ekran u odnosu na noviji IPS (koji je vec mainstream u best buy monitorima, televizorima, mobitelima) prvenstveno ima manje kuteve vidljivosti, tj. ima razljevanje boja koje nepostoji kod IPS matrice, nadalje IPS imas nest kvalitetnije boje, tj. veci % sRGB spektra boja.

Iduci laptopi koji ce se pojaviti sa 850m grafom ce biti spomenuti 17.3" acer v3-772g koji bi trebao biti cijenovno prihvatljiviji i jaci od 15.6" acer v5-573g sa 850m koji ce imati IPS ekran, ali i stedljivi i5-4210U i koji bi trebao biti oko 6000kn, kao i prosli v5-573g kojeg ja imam. Taj laptop nije tolko dobar za gejmanje kao postojeci n550jk kojeg sam linkao, ali je dobar ako je u pitanju prenosivost i baterija, sto je karakteristika i Lenovo z50-70 i Asusa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 23:49 (The_Fichek).
13 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Klafro sam malo sa Fićekom, i svašta kombiniramo pa našao MSI GS70 za nekih 1140€ plus 30€ poštarina..

http://www.computeruniverse.net/en/products/90567631/msi-gs70-2pei781.asp

Kakva su mišljenja za taj laptop? Čini se super kupnja za te novce, sad... je li je ili nije... ima li ko kakvih iskustva?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic

0 0 hvala 0
11 godina

Di ce bit iskustava sa takvom egzibicijom kod nas :D

12 godina

1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Jel to onaj Linus?

Bilo kako bilo, čini se ko dobra kupnja za te novce, bar meni?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 3:17 (EchoOne).
12 godina

Da to je Linus, po meni MSI ima super dobro ukomponirane laptope, bolje od Lenova sigurno u kvaliteti. Šteta što ih nema kod nas. 

Jedino sto je linus pogrijesio je da GS70 ima TN panel a ne IPS, malo sam googlao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 3:36 (roby27).
13 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Da to je Linus, po meni MSI ima super dobro ukomponirane laptope, bolje od Lenova sigurno u kvaliteti. Šteta što ih nema kod nas. 

A kako ide garancija u slučaju kvara sa MSI-em? Odnosno kupnjom preko ovog computeruniversa?

I ima li još koja dobra online trgovina iz EU? Di bi ga još mogao potražiti?

12 godina

Koliko sam upoznat sa CU oni daju na sve proizvode 2 god jamstvo a ako zelis puno jamstvo ostvariti onda se moras regat preko web sita proizvodjaca, izvan tih dvije godine se vjerojatno salje direktno MSI no to nisam siguran. Bilo bi najbolje da pitas nekog tko je tamo kupovao iz prve ruke. 

Imas idealo.de to ti je njemacka verzija naseg nabava.net, fino ti izbaci sve web trgovine u DE od najmanje do najvece cijene pojedinog proizvoda. 

12 godina
neaktivan

Bokšić ljudovi, tražim laptop do 4500 kn i da je sposoban učitat par zahtijevnijih igara. Ekran ne treba ic preko 15,6 incha.

0 0 hvala 0
11 godina

Čru, kužiš me :)

Probrat ću, hvala ti!

11 godina
neaktivan

Pozdrav,
također tražim neki laptop 4000-4500, 15,6", većinom za faks(FER), neki film, od igrica dosta da vrti csgo i dota2, koliko sam saznao najzahtijevniji program koji ću trebat je autocad(1 semestar). Nije mi bitna tezina, bilo bi pozeljno da baterija drzi. I nezz kolko je ovo razumno al da je nije naporan za oci, da mogu citati s njega nekoliko sati dnevno(preptostavljam da to ovisi o dobroj razoluciji). Puno hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 13:23 (Zmaj5).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

-snip-

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 13:58 (Shoes).
12 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Klafro sam malo sa Fićekom, i svašta kombiniramo pa našao MSI GS70 za nekih 1140€ plus 30€ poštarina..

http://www.computeruniverse.net/en/products/90567631/msi-gs70-2pei781.asp

Kakva su mišljenja za taj laptop? Čini se super kupnja za te novce, sad... je li je ili nije... ima li ko kakvih iskustva?

Jesi siguran da ne plačaš PDV?

12 godina

Placa se PDV njemacki...

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Placa se PDV njemacki...

To je uključeno u cijenu?

13 godina
neaktivan
Pozdrav svima.
Kupujem laptop pa bi molio iskusne na dobronamjernim savjetima.
Uvjeti su:
- 17,3 inča veličina ekrana,
- što bolja kvaliteta ekrana,
- Što brži procesor
- što bolja grafička kartica.
- da se može nadograditi memorija (što više)

Pošto će mi laptop biti primarno računalo bitni su mi ovi zahtjevi.
Cijena koju sam planirao izdvojiti je oko 4500 KN (maksimalno 5000 KN ako će se dobiti dosta bolji uvjeti od navedenih).
Malo sam gledao ponudu i za oko su mi zapeli ASUS laptopi, ne znam da li ima koja bolja i kvalitetnija marka pa zato od Vas tražim savjete.
Laptop će služiti za igranje ponekih igrica (koje budu u mogućnosti), za spajanje s Plazma TV-om za gledanje filmova, surfanje, pisanje radova i ostalo standardno.
Zahvaljujem svima na dobronamjernim savjetima.
Pozz..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Shoes kaže...
roby27 kaže...

Placa se PDV njemacki...

To je uključeno u cijenu?

Piše da je... incl. VAT 19%

11 godina
Zmaj5 kaže...

Pozdrav,
također tražim neki laptop 4000-4500, 15,6", većinom za faks(FER), neki film, od igrica dosta da vrti csgo i dota2, koliko sam saznao najzahtijevniji program koji ću trebat je autocad(1 semestar). Nije mi bitna tezina, bilo bi pozeljno da baterija drzi. I nezz kolko je ovo razumno al da je nije naporan za oci, da mogu citati s njega nekoliko sati dnevno(preptostavljam da to ovisi o dobroj razoluciji). Puno hvala

Preporucujem da nazoves ADM i pitas kada i hoce li doci ovaj Asus u ponudu i jesu li specifikacije dobro napisane:

ASUSK551LN-DM064D, 15.6 FullHD AG LED, Intel Core i5 4200U 1.6GHz (2 cores), 4096 MB, SSD24 + HDD SATA 750GB, Free DOS, NVIDIA GeForce GT840 (2 GB), DVDRW DL, 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, Gb LAN, HDMI, USB 2.0, 2x USB 3.0, 2,24 kg, boja srebrna, Jamstvo : 24 mjeseca

Copy paste je sa http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=asus+k551 Prvi dolazi sa FHD rezom, jedini ima 840m grafu u odnosu na ostale k551, pristup komponentama je bolji u odnosu na x550 modele, ima matt nebljestavi ekran u odnosu na k551-XX212D model koji se pojavljuje svugdje drugdje.

Druga opcija je x550LN Asus slabijeg pristupa komponentama i to onda gledas modele koji imaju matt ekran i FHD rezu pa imas ovako (izbacio sam ti 3 ducana sa najnizim cijenama): klik1, klik2, klik3 Zanimljivo ovaj prvi u Prosatu je isti model, a ima 0.1Ghz jaci procesor te +2gb rama pa ti svakako preporucujem istog ako neces moci nabavit k551 model. Samo pazi da cim manje ili nikako ne stavljas tog X550LN asusa na deku i sl. povrsine jer ga je samostalno tesko pocistit, tj. doc do ventilatora itd. Za nadogradnju je oke, mozes zamijenit, tj. lako nadograditi HDD, bateriju i rame, a mislim da se i opticki citac lako skine ak bi htio stavit SSD na njegovo mjesto, kako to obicno ide kod laptopa.

Ima tu jos Lenovo z50-70 sa identicnim specifikacijama, boljim pristupom komponentama, ali ga nema sa matt ekranom, takodjer taj lenovo je cijeli od plastike (to nije nista lose, takva je vecina laptopa) dok kod asusa ima aluminijski premaz sa gornje strane (funkcionalno u radu nista neznaci, laptop se brze hladi kad se ugasi, sitno je laksi i cvrsci). Radi se o ovim modelima: klik Pazi, jako je upitno dolaze li modeli sa ispod 6gb rama sa FHD rezolucijom, pogotovi oni koji imaju 4gb rama bez SSHD diska. Taj sshd disk u lenovu je dodatni plus, ali nista extra, po meni je puno bolji onaj u asusu sa kolko tolko znacajnijih 24gb u odnosu na 8gb SSD-a u lenovu ukomponiranog sa HDD-om.

Produljenje garancije kod asusa kosta 500kn na 3g, kod lenova 550kn na 3g , moze se rjesit bilogdje i kad got dok got ne krene zadnji mjesec redovne garancije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 14:41 (The_Fichek).
12 godina
knez_b kaže...
Pozdrav svima.
Kupujem laptop pa bi molio iskusne na dobronamjernim savjetima.
Uvjeti su:
- 17,3 inča veličina ekrana,
- što bolja kvaliteta ekrana,
- Što brži procesor
- što bolja grafička kartica.
- da se može nadograditi memorija (što više)

Pošto će mi laptop biti primarno računalo bitni su mi ovi zahtjevi.
Cijena koju sam planirao izdvojiti je oko 4500 KN (maksimalno 5000 KN ako će se dobiti dosta bolji uvjeti od navedenih).
Malo sam gledao ponudu i za oko su mi zapeli ASUS laptopi, ne znam da li ima koja bolja i kvalitetnija marka pa zato od Vas tražim savjete.
Laptop će služiti za igranje ponekih igrica (koje budu u mogućnosti), za spajanje s Plazma TV-om za gledanje filmova, surfanje, pisanje radova i ostalo standardno.
Zahvaljujem svima na dobronamjernim savjetima.
Pozz..

Acer Aspire V3 772G

11 godina

Napomeni da saceka nove Acere, nema smisla ici na tog sa 750m, kad je jedini ostao od jedno 20 modela koje se prodavalo sto oce reci da novi modeli sa 850 boljom grafom samo sto nisu stigli. Ima smisla samo ako mu je hitno jer je i dalje najbolji odabir 17.3" u tom rangu.

@knez_b

pricam o ovom novom aceru: review2, a review starog je review1 Htio sam ti linkat novi model u computeruniverse-u za 700 eura, ali je izgleda trenutno rasprodan

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 14:58 (The_Fichek).
12 godina

Jos i to, pa nemam kristalnu kuglu da mogu preporucivati kad ce koji model i po kojoj cijeni kod nas, zaboravljas da smo u lihvarskoj hrvatskoj ;-)

13 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Jos i to, pa nemam kristalnu kuglu da mogu preporucivati kad ce koji model i po kojoj cijeni kod nas, zaboravljas da smo u lihvarskoj hrvatskoj ;-)

Zato pitaš Fićeka, on sve prati hhh :D

11 godina
The_Fichek kaže...

Napomeni da saceka nove Acere, nema smisla ici na tog sa 750m, kad je jedini ostao od jedno 20 modela koje se prodavalo sto oce reci da novi modeli sa 850 boljom grafom samo sto nisu stigli. Ima smisla samo ako mu je hitno jer je i dalje najbolji odabir 17.3" u tom rangu.

@knez_b

pricam o ovom novom aceru: review2, a review starog je review1 Htio sam ti linkat novi model u computeruniverse-u za 700 eura, ali je izgleda trenutno rasprodan

Nisam ni znao za taj novi acer koji dolazi (ovaj na review2), vidim da je ovo 850m 2GB GDDR5 što me jako interesira jer koliko vidim trenutni best buy za igre je Asus n550jk za 6k kuna u adm-a, ali ovaj ima 850m sa DDR3 memorijom. Zanima me sada hoće li doći i taj novi acer sa nekim jačim CPU-om, npr. i5 4200H ili i7 4700HQ i kolika bi mogla otprilike biti cijena za tog malo jačeg acera prema tome koliko je koštao ovaj sad već stari sa 750m sa jačim CPU-om. Također me zanima i lenovo y50 koji je bio oko 6.7 k kuna pa je nestao, ali izgleda da opet dolazi, pa bi htio znati hoće li mu cijena opet bit takva ili će ići prema gore. Tu je još i g551 od asusa kojemu još nema traga, iako se n551 već pojavio. Napominjem da me ne zanima točno kada će svi ti modeli točno stići kod nas, već me najviše interesiraju modeli i njihove cijene (otprilike naravno). I za kraj mislim da što se tiče svih ovih modela čini mi se da oni dolaze ili sa 850m ili sa 860m, za koje mi više paše neki CPU jači od i5 4200m.

Pozdrav.

11 godina

Bio je taj Acer sa 8gb rama i i7-4702MQ za 7000kn, al ga je nestalo, sad imas verzije sa 16gb rama i 850m grafom za 7670kn i kod njih lijepo pise da je 850m gddr5 sto je lako za povjerovat, a hoce li tako biti i kod jeftinijih modela neznam.

N551 Asus kao i G551 Asus imaju 860m Maxwell grafu kao i Lenovo y50, no svima njima je najmanja cijena 7000kn, sto je daleko vise od tvog budzeta ako se ne varam. 850m i nije tako losija od 860m, daje cca. -10fps na high settings u novim naslovima, ali taj fps i dalje prelazi 30, 40fps na high settings u hrpetini igrica i to je prva prava najjeftinija laptop grafa za 1080p gejmanje. Na kraju krajeva maxwell 860m jeste overclockana maxwell 850m tako da ako se ne bojis mozes overclockat 850m i eto ti npr. +5 fps na high settings. Tim bolje ak slucajno dodje gddr5 verzija 850m u najjeftinijim novim acerima.

Vrijedi reci da je nekim cudom malo pod upitnikom dolazi li N551 asus sa IPS ekranom, dok najjeftiniji Lenovo y50 koji je bio za 6800 i nest kn ne dolazi sa IPS vec TN panelom, oni sa IPS panelom, matricom, ekranom kako oces dolaze za dosta vecu cijenu i to sa jakim i5 - klik (8200kn) ili jakim i7 - klik2 (8700kn) ili puno isplativija opcija sa i7 radi UHD rezolucije u ADM-u - klik3 (tnx Shoes na ispravku) Misleci da su svi sa UHD rezom rekoh da su cijene realne, al ne nisu realne u lenovo store-u, a ovaj u adm-u je pretpostavljam u redu kaj se cijene tice.

Prema cijeni N551 Asusa sa i7 ocekuje se da ce cijena g551 biti blize 7500kn-8000kn, zavisno sa kolko rama dodje, a onaj sa i5 bi valjda trebao biti oko 7000kn pa ce bit nekakav best buy za gejmanje, valjda.. Eh sad, hoce li biti isplativo dati 1000kn ili kolko vec za +10fps na high settings u odnosu na n550jk kojeg ima za 6000kn u ADM-u, kako za koga naravno. Pitanje je i hoce li isceznut taj n550jk za 6000kn , kako bi se kupovali novi i skuplji gaming laptopi. Trenutno ima samo 2 modela n550jk i obadva best buya, onaj sa i7 i 8gb rama za 7000kn te onaj sa i5 i 4gb rama za 6000kn.

Acer napada vise neko medium trziste za obicne korisnike, pa po izradi nije tolko high-end, ali je i dalje jako dobre izrade, sve pise u reviewevima tako da nemam sta za nadodat posebno. i5-4200M nije nimalo los i svakako je bolji od i5, pa i i7 U procesora za gejmanje. Uz dodatni kvalitetni cooler (npr. notepal XL - 200kn) moze biti jako blizu performansama i5-4200H u n550jk asusu, kako za koje igre naravno, zavisi i kolko dugo igras, tj. zagrijes laptop u odredjenom vremenu itd. Acer ne stavlja chicklet tipkovnice koje su mozda skuplje, stavi usb port manje i tak neke gluposti, jeftiniji modeli dodju redovito s manje rama, al to su sve gluposti koje se mogu lako zanemarit ako trazis best buy laptop. Jedina stvar koju netko moze zanemarit, a netko ne, je sto acer stavlja 5400rpm HDD-ove (nisam siguran, mozda u skupljim modelima dodje 7200rpm) dok npr. Asus u skuplje modele redovito stavlja 7200rpm HDD-ove sto opet dize cijenu. Zato acer ostavi slot za HDD i jos mozes maknut optiku tako da mozes nadogradit 2 HDD/SSD-a bez micanja postojeceg. To pricam za v3-772g da nebi bilo zabune.

U skupljem rangu oko 7500-8000kn nije nimalo losa opcija potraziti kakva je ponuda vani. Tako imas neke MSI vrhunske laptope koji su nedavno spomenuti u temi, npr. ovaj

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 19:43 (The_Fichek).
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Naravno, imam jedno pitanje vezano za HP notebook 15-r099sm iz T-com ponude. http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=014210082

Zanima me omjer cijene i kvalitete, tj. da li ima neke nedostatke ili mane?

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Fichek, y50 modeli koje si linkao nisu UHD, UHD model u lenovostoreu ima samo sa i7 i dode 9,5k kuna. Isti taj model u ADMu dode 8700

Neznam zasto su digli toliko cijene u lenovostoreu, prije je model sa FHD i i7 bio 7,5k, a sada je model sa FHD i i5 8,2k

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice