Puuuuno hvala na iscrpnim odgovorima!
17.3'' ekran bi mi puno više odgovarao jer ga neću često nositi, a radi crtanja mi je veličina ekrana dosta bitna.
Još ću malo istražiti predložene modele, pa donijeti konačnu odluku.
Hvala još jednom..
Mozes u obzir uzeti kupnju lenova g510 pa sa razlikom izmedju skupljih i manje isplativih modela kupis i monitor i SSD od 128Gb! Naprimjer ovaj flicker-free best buy Dell bi bio jako dobar za tebe i bolji nego ijedan ekran bilokojeg laptopa. Ustekas ga u Lenovo i peglaj :) Doduse u onom aceru je dosta jaca nvidia 760m graficka, ali cisto za autocad i 3d modeliranje mislim da je ipak bitniji procesor nego graficka u velikoj vecini slucajeva. Nisam siguran ali mislim da bi r7 265m grafa uspjela pokrit 2 monitora bez laggova u autocadu i normalnom radu:
"Furthermore, the M265 can directly support multiple monitors using Eyefinity Technology if Enduro is disabled."
Mislim da bi bez problema mogao surfati, raditi u autocadu i baviti se normalnim stvarima, vjerojatno i gledati 1080p youtube video bez problema dok got ne igras igrice na 2 monitora sa r7 265m grafom.
Znaci tu informaciju treba jos provjeriti, ali definitivno mislim da ti je to bolje nego ici na onog 17.3" acera sa SSD-om za 6500kn jer ces vjerojatno 90% vremena provoditi doma, a samo tih 10% na faksu ili di vec. Onda je valjda bolje 90% vremena uzivati u super monitoru, a 10% na samo malo manjem monitoru od 17.3".