Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.666
|
čitano: 14.619.263
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
interista kaže...

Hvala, gledao sam upravo taj Lenovo, no produljenje jamstva na 3 godine kosta oko 500, 600 kn sto bi svakako napravio.

Za Toshibu sam se vec skoro odlucio, no onda sam krenuo citat malo reviewove i primjerio sam da joj malo prigovaraju na preplasticni dizajn, ne bas najbolju tipkovnicu. Sto mislis o tome? Mozes li usporedit njega, ovaj lenovo i acer, konkretno postoji li znacajna razlika u izradi (kvaliteta komponenti) te izvedbi hladjenja?

Planiram ih pogledat uzivo pa cu znat vise o tome. Takoder cu poslat mail portiu da vidim koliko kosta garancija za Toshibu. 

PS: Techomarket nudi neku supergaranciju od 5 godina. Kako to funkcionira?

Gledaj, sve ti je to plasticni dizajn, ali pobogu to nije obicna plastika. Acer je gotovo sav isto od plastike, to malo aluminijske zavrsne obrade iznad (ispod je plastika) i metalne obrade na mjestu di se stavljaju dlanovi je plus ali opet mislim da bi lenovo g510 imao bolje hladjenje, prvenstveno jer nije ultrabook. To hladjenje se jako jednostavno rijesi hladnjakom. Evo npr. ja imam ovaj cooler trenutno koji ima aluminij (pravi aluminij) i 2x120mm venta za samo 140kn + mjeraci temperature na 4 mjesta i display za njih. Temperature po tim senzorima ispod laptopa ne prelaze 28 stupnjeva niti po danu niti po noci sa otvorenim ili zatvorenim prozorima pri normalnom radu u sobi bez klima uredjaja. GPU i CPU temperature cu testirat uskoro. Jedini bed je kaj ima karakteristican zvuk, al navodno se ventovi razrade s vremenom pa ce bit tisi. Nije da se cuju okretaji nego se cuje podnosljivo zujanje. Inace mislio sam kupit neki notepal al eto dobio ovo na testiranje i izgleda fakat super, pogotovo za te pare. Testirano je sa skupljim acerom iste izrade kao v5-552g.

Znaci nakon ove kratke recenzije coolera xD ocu reci da bi ti npr. sa njim i acerom sa a10 procom imao fini budzet gaming laptop.

Sto se tice izrade Toshibe stvarno neznam, ima malo reviewova i kolko vidim najvise se informacija o njoj moze naci na jutubu, ali opet pretpostavljam da je to neka slicna klasa izrade kao i kod lenova i acera.

Acer je definitivno bolji za gaming radi 8gb rama, integrirane grafe koja pomaze 8750m u igricama optimiziranim za radeon laptop grafe, procesora koji bi ja mislim u vise igara nego i3-4000 dao dodatan boost.

Lenovo je bolji ako zelis proci jeftinije bez da puno izgubis, a u opcenitom radu bi imao nesto sitno brzi sustav, prvenstveno radi sshd diska. Isto tak neznam koliko je taj sshd disk bucan, kod acera imas situaciju da imas necujne ventove, ali hard disk koji se jedva cuje, ali se cuje. Mislim da bi kod lenova bilo obrnuto ali nisam ziher, ima ljudi kae kupilo taj laptop, cak i review na forumu pa tamo pitaj.

Sto se tice tipkovnice meni je to sve isto i to je barem lako provjerit prije kupnje u ducanu.

Nemam pojma za tu supergaranciju u tehnomarketu..

Mislim da ti sve na kraju krajeva zavisi koliko ti zelis igrati igrice kod ovih laptopa do 4000kn: velika zelja za igranjem => acer, srednja => lenovo, mala, gotovo nikakva => toshiba

Ako ti je bed ulagat u acer i mislis da ima onda nest bolje iznad 4000kn mozes ici na probook, tu ti vjerojatno nece trebat nikakav cooler radi "hladnog" proca, ali bi dobro doslo 4gb rama i mislim da je od svih produljenja garancije HP-ova mozda najskuplja..

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:49 (The_Fichek).
11 godina
nicknamex kaže...

imam jedno pitanje, treba mi neki laptop za photoshop, pošto samodustao od slaganja pca, pa me zanima jel ovaj ok za photoshop(koristio bi cs5)
http://www.comel.hr/toshiba-satellite-c50d-a1-11n-4934

Los procesor, idi na nesto sa barem 2020m ili n3520 procesorom za te pare, znaci neki acer ili toshiba. Za vise para mozes naci nesto sa i3, a za 3400kn i sa i5 procesorom (toshiba).

Kao neki best buy ispod 3000kn preporucujem ti Lenovo b590

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:15 (The_Fichek).
13 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...
nicknamex kaže...

imam jedno pitanje, treba mi neki laptop za photoshop, pošto samodustao od slaganja pca, pa me zanima jel ovaj ok za photoshop(koristio bi cs5)
http://www.comel.hr/toshiba-satellite-c50d-a1-11n-4934

Los procesor, idi na nesto sa barem 2020m ili n3520 procesorom za te pare, znaci neki acer ili toshiba. Za vise para mozes naci nesto sa i3, a za 3400kn i sa i5 procesorom (toshiba).

Kao neki best buy ispod 3000kn preporucujem ti Lenovo b590

http://www.comel.hr/acer-aspire-e1-522-65204g50mnkk-5177
jel bi ovaj bio ok, budžet mi je do 3000, znam da je malo ali šta ću, recesija. jel se može nać do 3000 nešto solidno, ovaj lenovo mi se čini ok

evo ovaj lenovo ima 2020m procesor
http://www.comel.hr/lenovo-g500-59-390479-5924

i am the kid your parents warned you about
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 8:36 (nicknamex).
15 godina
neaktivan

Puno hvala na pravom odgovoru, svakako si pomogao, mislim da sam ovime suzio izbor na lenovo i toshibu (nisam strastveni igrac, a ko sto rekoh, kad i igram to su uglavnom strateski naslovi, eventualno FIFA).

Pogledat cu ih uzivo, jos malo prokopat internet, stavit sve na papir i odlucit :)

PS: Vidim da G510 ima vrlo jednostavno odrzavanje ( http://www.notebookcheck.net/fileadmin/_processed_/csm_LenovoG510_Wartungsfach_641fc3469b.jpg ) sto u prijevodu znaci jedno 150kn godisnje ustede ako bi ga redovito cistio. (Valjda se ova straznja strana moze skinut i pod garancijom? )

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 9:07 (interista).
12 godina
neaktivan
Laptop za buduću studenticu

Dragi svi,

roditelji bi kupili prijenosno računalo za buduću studenticu FER-a/FESB-a (elektrotehnika i računarstvo).....pogubljena po postovima....do 3,5k moguće....

molim vaše preporuke....

Hvala :-)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozz ljudi..

Da li je moguce da dobijem za 5k kuna laptop koji ce bar na medium pokretat gta 5,a fifu 15 na veary high

Recommended Specifications:

• CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
  • RAM: 8GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
  • DirectX: 11.0
  • To su za fifu 15 zahtjevi :)
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Pozz ljudi..

Da li je moguce da dobijem za 5k kuna laptop koji ce bar na medium pokretat gta 5,a fifu 15 na veary high

Recommended Specifications:

• CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
  • RAM: 8GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
  • DirectX: 11.0
  • To su za fifu 15 zahtjevi :)

ACER Aspire V3-772G - i5 4200M, DVDRW DL, 6GB, 1000GB, GeForce GT 750M, 17.3' - 5000Kn

Usporedba grafičkih kartica

Ovo bi bilo za gaming dosta dobro, ali malo RAMa nedostaje, možeš si nadogradit.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
14 godina
neaktivan

Laptop Dell ili Toshiba (zbog duge garancije) sa backlit tipkovnicom i numerickim djelom tipkovnice. Bilo bi dobro da se moze ugradit ODDCaddy ili da vec ima SSD. Ponudite mi sto jeftinije primjerke i ponudite mi sto vise primjeraka.

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dr.Weed kaže...

Laptop Dell ili Toshiba (zbog duge garancije) sa backlit tipkovnicom i numerickim djelom tipkovnice. Bilo bi dobro da se moze ugradit ODDCaddy ili da vec ima SSD. Ponudite mi sto jeftinije primjerke i ponudite mi sto vise primjeraka.

Hvala

Za što bi se koristio ? 

I, da za bilo koji laptop se može nadoplatiti jamstvo.  

14 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...
Dr.Weed kaže...

Hvala

Za što bi se koristio ? 

I, da za bilo koji laptop se može nadoplatiti jamstvo.  

Ja ne zelim nista nadoplacivati. Obican laptop za surfanje.

15 godina
neaktivan

Moze li netko potvrdit da se laptop i produljenje jamstva ne moraju kupiti u istoj trgovini?

Koliko je vremenski period za produljenje jamstva Lenovo / Toshiba uredjaja? Kako to uopce funkcionira, moze se uvijek produljit unutar tog perioda ili samo ako se nije dogodio nikakav kvar?

0 0 hvala 0
11 godina

@Dr.Weed

Nema ti laptopa sa backlit tipkovnicom ispod 5000kn, a laptopi koji vec imaju ssd su neisplativi obicno. Jedini izuzetak je lenovo g serija, npr. lenovo g510 kojeg ti i preporucujem: klik Imas jos i HP probook 450 za te pare: klik2 Izrada je kod oba modela ok, hladjenje ok, garancija 1 god, jedina razlika bi mogla biti u ekranu. Lenovo ima prednost radi tog malog ssd-a ukomponiranog u sshd disk.

Ako oces nest sa vise garancije, ali slabijim i stedljviim procesorom gledaj Dell: klik3

Tu bi jos ubacio samo malo skuplju toshibu u kojoj se dobije brutalan i5 procesor: klik4 Toshiba ima 2 god No matter what garancije (ak u portiu nece imat NWMT garancijun idi na ducan AMD za 40kn vise ak se odlucis na toshibu: klik4-2)

Prema snazi procesora prema cpubossu ocjene za procesore u laptopima su ti: 6.4 za dellov i3-4010u, 6.8 za i3-4000m, 7.3 za i5-4200m

Izrade svih tih laptopa su tu negdje i tesko je rec koji je bolji. Najbolje da to malo sam proucis, pogotovo na youtube-u. Mislim da neces fulati koji got od tih modela uzeo s obzirom da je namjena samo surfanje.

Mislim da nebi trebao samo tako odbacit nadoplatu jamstva kao opciju. Lenovo ima dost jeftinu nadoplatu jamstva kao i toshiba, dok je HP tu dosta skuplji. Za dell pak uopce nemogu naci opciju produljenja jamstva.. S obzirom na ovo ja bih na tvom mjestu izbacio HP iz izbora radi skupe nadoplate jamstva te birao onda nesto izmedju toshibe, lenova i della prvenstveno s obzirom na ekran, iako niti jedan nije nist posebno i za svaki slucaj bi provjerio kakvo hladjenje toshiba ima posto je unutra najvruci od svih procesora, a za lenovo, dell i probook znam da dobro hlade.

Edit: navodno u trilit.informatika imaju isti dell za 3000kn: link

Ak ces gledat tako nesto jeftinije u obzir uzmi i jako dobar lenovo b590: klik5 koji je trenutno best buy do 3000kn. Za razliku od g serije ovaj ima matt ekran i vise je kao poslovna klasa, ima jako dobre temperature, procesor je izmedju i3-4000m i i3-4010u po snazi, s time da je blizi i3-4000m. Neznam jesi li primjetio jedino lenovo od ovih modela nudi 1tb hard diska, dok ostali nude 500gb ak ti to kaj znaci isto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 14:53 (The_Fichek).
11 godina
Re: Laptop za buduću studenticu
junik kaže...

Dragi svi,

roditelji bi kupili prijenosno računalo za buduću studenticu FER-a/FESB-a (elektrotehnika i računarstvo).....pogubljena po postovima....do 3,5k moguće....

molim vaše preporuke....

Hvala :-)

Klik Iz ovog mozete vidjeti da je toshiba pomela konkurenciju kao najjefiniji model sa najnovijim i5-4200m procesorom. Za razliku od isto dobrog probooka i lenovo g510 koji taj proc imaju za 400kn vise, toshiba ima i 1 god garancije vise, znaci 2 god sve skupa te No matter what garanciju kao garanciju na apsolutno bilokakvu stetu (npr. garancija ak se nekaj prolije tekucina po tipkovnici).

Znaci definitivna preporuka da se ide na tu toshibu ako se gleda laptop ispod 3500kn, prva je u portiu koji je web shop poznatog Linksa: link1 (u opisu ne pise ima li NMWT garanciju, ali bi trebalo biti, za svaki slucaj zvati portio). Ako oni nece imati NWMT garanciju ici na 40kn skuplju istu toshibu iz isto dobrog ducana ADM-a: link2

**Mozda jos pametnije bi bilo da se vidi sto ce studentica tocno upisat jer ako ce ici na FESB moguce da ce joj trebati i zasebna graficka za rad u solidworksu, autocadu itd. i tu bi ja onda ipak gledao neki jaci laptop sa i7 procesorom ili najmanje upravom tim i5-4200m, zasebnom grafickom koju toshiba nema te barem 8gb rama. Kao student FSB-a u Zg-u mogu reci da se predmet u kojem se radi na solidworksu na prvog godini lako polozi radom na vjezbama i sigurno ce imat i ucionicu za vjezbanje takvih stvari tako da netreba panicarit ako nemozete povecati budzet. Takav jaci laptop bi joj dobro dosao prakticki samo ako ce ici na smjer brodogradnje, konstrukcijski ili neki smjer na drugoj godini strojarstva u kojem je jako bitan rad na solidworksu, catia-i itd.

Za FER, elektrotehniku i pola smjerova na FESB-u joj nece trebati zasebna graficka kartica i i5-4200m ce bit skroz ok.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 15:38 (The_Fichek).
11 godina
neaktivan

Pozdrav....zanima me da li bi s ovim laptopom mogao normalno surfati tipa 5-6 tabova koji su u flashu(malo teže stranice uglavnom) bez da imam problema oko štekavanja.....

Dakle primarna uloga laptopa bi bila surfanje, gledanje videa,skype,office....ništa pretjerano,ali jako bitna mi je stavka fluidno surfanje bez štekavanja

http://tinyurl.com/qd9egoc

ukoliko imate neki bolji prijedlog do 3000kn ali da je iz instar informatike,slobodno recite......

hvala puno

0 0 hvala 0
11 godina

Ne radi ti link, zasto bas Instar ? Preporuka da ides na lenovo b590 sa ekupi.hr za 2900kn

11 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

Ne radi ti link, zasto bas Instar ? Preporuka da ides na lenovo b590 sa ekupi.hr za 2900kn

http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-aspire-e1-510-28204g50dnkk-intel-dual-core-n2820-239-ghz-4gb-ddr3-500gb-hdd-intel-hd-graphics-win8-nxmgrex053-best-buy/0851311

evo cijeli link.....a instar jer prijatelj radi sa njima,pa nešto iz njihove ponude bi uzeo

11 godina
laptopzasurfanje kaže...
The_Fichek kaže...

http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-aspire-e1-510-28204g50dnkk-intel-dual-core-n2820-239-ghz-4gb-ddr3-500gb-hdd-intel-hd-graphics-win8-nxmgrex053-best-buy/0851311

evo cijeli link.....a instar jer prijatelj radi sa njima,pa nešto iz njihove ponude bi uzeo

Oke je to laptop za surfanje. Koliko ces i kojih tabova moc imat otvoreno naravno da nemam pojma, ali trebalo bi te posluzit. n2820 je dost dobar procesor za razliku od nekih drugih koji se isto nude u tom rangu.

15 godina

koliko mi otprilike treba novca za neki gaming laptop. mislim imam ovaj pc koji dode malo vise od 2000kn i pokrecem gotovo sve nove igre, neke i na high, fifa npr.. dali bi mogao kupiti takav laptop, za oko 2500 kn ?

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

koliko mi otprilike treba novca za neki gaming laptop. mislim imam ovaj pc koji dode malo vise od 2000kn i pokrecem gotovo sve nove igre, neke i na high, fifa npr.. dali bi mogao kupiti takav laptop, za oko 2500 kn ?

novi ne, eventualno kakav rabljeni.....

12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Gaming laptop, za novije naslove i da igraš na high za 2500 Kn. Ma nema šanse, pa čak ni rabljeni !

Ja sa svojim od 4000 kn, ne mogu pokretati nove naslove na high, sve ovisi od igre.

15 godina
TheMenstalist kaže...
maxy0 kaže...

Gaming laptop, za novije naslove i da igraš na high za 2500 Kn. Ma nema šanse, pa čak ni rabljeni !

Ja sa svojim od 4000 kn, ne mogu pokretati nove naslove na high, sve ovisi od igre.

ovo sam gore napisao da sam svojim pc pokrecem na high, a ne da bi na laptopu isto tako na high igrao.. uglavnom bi taj laptop bio za obican rad na internetu i gledanje filmova a ponekad i za igranje koje igrice, ne naravno na high, al dobro, onda neki koji je najblizi tomu sta sam naveo

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
11 godina

Nikakvu igricu osim onih flash na internetu neces moc pokrenut s laptopom ispod 3000kn. Nesto najjeftinije na kaj mozes racunat je nesto sa i3-4000m procom i hd 4600 integriranom grafickom (3200kn), ali se preporucuje da ides radje na nesto sa 840m (asus sa stednim i3-4010u) ili 8750m grafickom (lenovo g510 sa i3-4000m i sshd-om te malo skuplji acer v5-552g sa a10-5757m i 4gb rama vise) oko 3600kn.

12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

ovo sam gore napisao da sam svojim pc pokrecem na high, a ne da bi na laptopu isto tako na high igrao.. uglavnom bi taj laptop bio za obican rad na internetu i gledanje filmova a ponekad i za igranje koje igrice, ne naravno na high, al dobro, onda neki koji je najblizi tomu sta sam naveo

Pomno pročitaj što si napisao pa onda nešto piši !

"imam ovaj pc koji dode malo vise od 2000kn i pokrecem gotovo sve nove igre, neke i na high, fifa npr.. dali bi mogao kupiti takav laptop, za oko 2500 kn ?"

Znači ti imaš PC koji dođe oko 2k kn i igras  gotovo sve novije naslove na high i ti pitaš dali bi mogao kupiti takav laptop za oko 2.5k kn. 

Takav laptop kakav je to ? Podrazumjeva se da pokreće gotovo sve igre na high.

{#}

13 godina
neaktivan

Zanima me razlika između ova 2 Lenova . N500 i N200 3000 0769. Koji bi rađe uzeli ? i koji je tiši ?

Hvala !

sve se menja sem kamenja !
12 godina

Trebao bi laptop (za sestru) koji bi joj služio za faks, surfanje netom, gledanje filmova...

Laptop do 3k kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Del_Boy97 kaže...

Trebao bi laptop (za sestru) koji bi joj služio za faks, surfanje netom, gledanje filmova...

Laptop do 3k kuna.

Best buy do 3000kn: Lenovo B590

12 godina
neaktivan

trebao bi mi laptop do 4000kn, za gledanje filmova i blago gejmanje, mozda dota 2, al ona nije pre demanding jel tako ?
ako imate vise laptopa na umu postajte ih sve :D

moze freedos imat, lako za instalirat windowse, ali san totalni njub u vezi kupnje laptopa pa zato trazin vas pomoć, fala unaprid :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@TheFickek Jos me samo zanima u vezi kupovine uredjaja i jamstva. U portiu nemaju jamstvo, a najjeftinije je u svijetu medija. Tamo imaju i toshibu isto za 3450. 1) Jel ima ikakve veze u kojem ducanu se kupi produljenje jamstva? 2) Koji je bolji ducan od dva spomenuta?
11 godina
Cropinky kaže...

trebao bi mi laptop do 4000kn, za gledanje filmova i blago gejmanje, mozda http://www.bug.hr/forum/newpost/?replyto=4247339&quote=1&return=%2fforum%2ftopic%2fprijenosna-racunala%2fultimativna-tema-odabir-prijenosnika%2f48197.aspx%3fpage%3d434%26jumpto%3d4247339%26sort%3dasc%26view%3dflatdota 2, al ona nije pre demanding jel tako ?
ako imate vise laptopa na umu postajte ih sve :D

moze freedos imat, lako za instalirat windowse, ali san totalni njub u vezi kupnje laptopa pa zato trazin vas pomoć, fala unaprid :)

Evo prijatelju, 3 defintitivno best buy opcije do 4000kn, pogotovo uzevsi u obzir dotu2 (za tu svrhu radeon 8750m >> nvidia 740m):

1.) HP probook 450 GO

2.) Acer v5-552g (obavezno gledati onog sa a10 procom)- bilo ih je za 3800kn, izgleda da su rasprodani, sad je najjeftiniji za 4000kn u technomarketu sto je malo cudno

Ako se odlucis na ovu opciju najbolje nazvat par ducana, npr. ekupi.hr, hgspot jer su ti ducani ja mislim imali model sa a10 za 3800kn

3.) Lenovo g510

Mislim da je najbolje ici na probook radi i5 procesora, generaciju stariji, ali ima bolje temperature od novije generacije intelovih procesora, te je sigurno bolji i od i3-4000m i od a10proca.

Izrada je super za taj cijenovni rang te unutra kao i u aceru (za lenovo nisam siguran) dobijes 8750m jacu nego onu koja je testirana na popularnom notebookcheck.net

Dobis i torbu u paketu. Jedina mana je samo 1 god garancije te jedna od skupljih nadoplati garancija (300 i nest kuna na 2 god, 600 i nest kuna na 3 godine)

Prednost acera je sto ima 4gb rama vise od konkurencije, iako nesto vece temperature nego kod probooka i lenova. Jako je atraktivan i lagan (ultrabook). Procesor je dobar u multitaskingu, a jezgre su naravno slabije od intelovih, ali zato je tu veci takt jezgri. Da se razumijemo, procesor ne zaostaje puno za najnovijim i3-4000m koji je u lenovu. Prednost ovog amd procesora je u integriranoj grafickoj koja u nekim igrama koje su dobro optimizirane za duel graficke i radeon graficke pomaze u performansama, tj. povecanom fpsu.

Prva napomena kod lenova je sto navodno postoje 2 verzije, jedna vise metalna i bolje izrade, druga plasticna. Ja neznam koje su koje i to je najbolje pitat ljude u arhitehu ili di bi vec kupovao ako bi se odlucio na taj laptop ili mozda robya sa foruma. Uglavnom po meni su obadvije verzije solidne izrade i dobrih temperatura. Glavna prednost g510 u odnosu na ostala 2 laptopa je sto ima sshd disk u sebi koji ubrzava ucitavanje programa te windowsa. Laptop je i dosta jeftin s obzirom na ono sto nudi.

60fp

Glavna boljka sva 3 laptopa (kao i svih ostalih laptopa ispod 5 tisuca kn) je ekran i zapravo mislim da hp ima najbolji ekran, tj. svjetlinu ekrana, ali to trebas dobro pogledati na youtube-u i guglat malo (imas na notebookchecku neke reviewove slicnih modela itd.). Sigurna stvar je da probook ima matt ekran, a ostala 2 glossy. Dobro ti je i pitat forumase koji vec imaju laptope kakvi su ekrani ili sto te vec zanima. Za lenovo g510 i acer v5-552g vec postoje review-evi, a forumas oldy ti ima probooka 455 slicnog ili istog u izradi kao i 450.

Uglavnom sta got izabrao pazi da uzmes laptop sa 8750m grafickom u sebi jer ces sa njom koji got laptop uzeo imati jako dobrih 60fps ako ne i nesto vise u doti2 !

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 17:51 (The_Fichek).
11 godina
interista kaže...
@TheFickek Jos me samo zanima u vezi kupovine uredjaja i jamstva. U portiu nemaju jamstvo, a najjeftinije je u svijetu medija. Tamo imaju i toshibu isto za 3450. 1) Jel ima ikakve veze u kojem ducanu se kupi produljenje jamstva? 2) Koji je bolji ducan od dva spomenuta?

Definitivno portio jer je to web shop jako dobrog Linksa. Svijet medija u odnosu na links je po pricama nebo i zemlja, tj. zemlja i nebo ako cemo pravilnim redoslijedom. Znaci gledaj portio. Ja vise neznam o kojem laptopu tocno pricamo i za sto si se ti na kraju odlucio? Ona toshiba sa i5-4200m bez diskretne graficke? Ako pricamo o njoj ona postoji u arhitehu i ADM-u koji su isto dobri ducani i koji imaju produljenje jamstva.

Mislim da nemres uzet produljenje jamstva za laptop koji nisi kupio u tom ducanu..

S obzirom da je portio zapravo links, bilo bi dobro da nazoves portio ako oces kod njih kupovat jer bi vjerojatno dobio produljenje jamstva iz linksa..

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 16:49 (The_Fichek).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice