Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.639.945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Dovoljno je bilo nepotrebne rasprave.

Svaki daljnji post o amd vs. intel ću smatrati spamom i u skladu s time sankcionirati.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav,

Evo ako tko ima preporuku za laptop do 3500kn s Windowsima, namjena je za gledanje filmova,surfanje i poneku staru igricu.

hvala unaprijed.
Cap.Z

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
roby27 kaže...
BugaMara kaže...

Molim, ako mi netko može preporučiti laptop 13,3" do 15,7", za potrebe posla, ali ipak s nekim grafičkim mogućnostima, da ima Intel Core i7, što tanji, lakši i moćniji. Cijena bi trebala biti oko 5.000 kn, ali bi se rasteglo do 6.000. Prioritet bih dala Asusu i Lenovu, boja po mogućnosti samo da nije crna.

:)

hehe koji zahtjevi, cudi me da nije to sve za nekih 3-4k {#}

nego daj ti prvo reci koja bi bila sve namjena, za sto ti tocno treba? trebas i OS predinstaliran? 15" i nije bas lagano i prenosivo ali su jači hardverski od manjih laptopa tako da ako ides na 13" moras biti svjesna da to nije močno ili sta ja znam, poanta je prije svega lagana masa i prenosivost, nije ni ponuda bog zna nesto kod nas ali moze se naci i5U ili i7U sa nekom entry level grafikom...

Za posao meni osobno nema bolje od ThinkPad serije klik

Evo, ovako nešto sam i mislila. ;) Kada imaš manje raspoloživih novaca, uvijek iz njih izvučeš više. :D

Pa, ovako... računalo bi služilo za rad kod kuće, za ono što se ne stigne u uredu. Prvenstveno bi to bile Office aplikacije. Znači, nije osnovno računalo, nego pomoćno po potrebi. Eventualno ponešto za youtube i slično, ali ne neke zahtjevne igrice za koje treba visoka grafika. Bilo bi dobro da ima predinstaliran OS, da ne moram posebno nabavljati licence, što bi u konačnici bilo skuplje, iako ovo nije uvjet. Zbog rada "u hodu" bilo bi dobro da je lagan. A sad, naravno da su lakši oni manji. :D

Znam ja da se kvaliteta laptopa mjeri u njegovoj težini. :D Moj zadnji laptop je Toshiba Qosmio F50, pa sam se napatila noseći stalno teret, a njegove moćne karakteristike mi zapravo nisu potrebne. Mislila sam se "spasiti" tabletom, pa skužila da na njemu ne možeš raditi nikakav ozbiljan posao. Ako me kužiš u čemu je poanta.

:w

12 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 11:24 (roby27).
11 godina
neaktivan

Možete li mi molim vas preporučiti laptop za oko 5000kn-5500kn, 15", što lakši i tanji da je pogodan za nošenje.

Treba mi za surfanje, programiranje i da mogu igrati neke novije igrice. Bez Windowsa. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 12:56 (Neandertalac).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
roby27 kaže...
wild honey kaže...
wild honey kaže...

tražim laptop do 4.500kn performansama sličan ovom http://www.protis.hr/products/details/notebook-toshiba-satellite-l50a138/74302, ali da ne bude toshiba?

i dal bi osvijetljena tipkovnica spadala u ovaj rang?

Ljudi, jel može pomoć oko ovog? Hvala unaprijed.

Evo ti nešto puno bolje G510

Hvala! Imam još jedno pitanje u vezi kupnje. Živim 2h vožnje od ZG, pa me zanima da li je pouzdano naručiti preko web shopa ili da se ipak zaputim u ZG i osobno preuzmem?

14 godina
neaktivan

Pa otprilike to i ja tražim.

Sviđa mi se ovaj 3. ASUS što je Roby predložio, osim što bih voljela da ima i7 procesor.

{#} (ovo da me Roby ne vidi... haha...)

Edit: ne kao "pomoćni laptop", nego kao pomoćno računalo (uz moćniji desktop koji imam). {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 12:45 (BugaMara).
12 godina

wild honey

Da pouzdan je shop, tri puta sam tamo kupovao i sve 5.

0 0 hvala 0
12 godina
BugaMara kaže...

Pa otprilike to i ja tražim.

Sviđa mi se ovaj 3. ASUS što je Roby predložio, osim što bih voljela da ima i7 procesor.

{#} (ovo da me Roby ne vidi... haha...)

Edit: ne kao "pomoćni laptop", nego kao pomoćno računalo (uz moćniji desktop koji imam). {#}

Samo obrati pažnju da taj Asus ima integriranu grafiku.

Evo ti onda sa i7 http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=10583

14 godina
neaktivan

{#}

Ovaj ima sve što sam na početku navela. Možda imaš preporuku za nabavu Win 8, pa i Office.

Hvala Roby još jednom! {#}

0 0 hvala 0
12 godina

Svakako gledaj 64bit

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 14:39 (roby27).
11 godina
neaktivan

Lenovo Y510p - Isplati li se uzimati? kakva su iskustva s tim laptopom?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz zanima me dali je ovo best buy  http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10249  za oko 4k kuna (17'') naravno moze i neka preporuka sa manjim ekranom ali preferiram 17

hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima

evo ovako frendica me zamolila da joj probam naći neki laptop do 5000kn

ja sam za sad našao jedan koji mi se čini za te novce best buy

evo

slobodno recite ako znate koji bolji do te svote, nema nekih prevelikih zahtjeva ali znači trebala bi nešto do 5000kn što bi bilo najbolje, namjena bi bila autocad 2d i 3d, surfanje pa tu i tamo neka igrica tipa dota il sl.

ako može preporuka u nekim dućanima gdje se baš fizički može doći pogledat uređaj a ne webshop

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...

e hvala na brzom odgovoru, i dobar izbor čini se puno bolji od ovog mojeg, hvala !

12 godina
autcx kaže...

pozz zanima me dali je ovo best buy http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10249  za oko 4k kuna (17'') naravno moze i neka preporuka sa manjim ekranom ali preferiram 17

hvala

Da vrlo dobar prijenosnik, ako nisi neki gamer mozes pogledati i Lenovo G710

15 godina
neaktivan
http://www.neobux.com/?rh=70726F6661

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Trebao bih kupiti laptop koji cu koristiti uglavnom za gaming (najvise WoW i LoL sto bih volio igrati na max postavkama a mislim da to ne zahtjeva bas puno, ali bilo bi dobro da moze pokrenuti i neke nove, zahtjevnije igre). Mozete mi dati par preporuka za jeftinije varijante koji bi mogli te dvije igre pokrenuti bez problema na max postavkama i par preporuka boljih laptopa do nekih 6000kn.

Hvala {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebam savjete...

Mogu birati izmedju ova dva laptopa:

1. Asus X550LB-XX013D

2. Asus X550VB-XO003D

Dajte mi prijedloge neke, koji je bolji za igre i općenito bolji, razlike su u procesorima i RAMu, HDD nemojte ni gledati, nije mi toliko bitan.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Berhadg

Acer V3-772G 

LP!
:) 

13 godina

touchpad tj clickpad je loš na tom modelu ostalo je ok

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

touchpad tj clickpad je loš na tom modelu ostalo je ok

Ako misiš na ovaj model koji sam ja naveo, to se može poboljšati uz softversku konfiguraciju. {#}

13 godina
neaktivan

touchpad u acer v5 je nešto najgore na čemu san ima radit...katastrofalan je...čak san ga i podešava al nije pomoglo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mogu to potvrditi, ali ja sam ga podesio i sada je onako, solidno .

0 0 hvala 0
13 godina

Pozz svima,

Naime, doma smo se odlučili za kupnju laptopa pa su mi ova dva zapela za oko:

http://www.bug.hr/cijene/hp-prijenosno-racunalo-probook-450-h0v97ea-156/530459.aspx

i

http://www.bug.hr/cijene/lenovo-prijenosno-racunalo-thinkpad-edge-g510-59/521640.aspx

Sad, razumijem razlike sto se tice proca i ssd-a, ali to je cisti streberaj, nikada nisam imao laptop doma i ne znam kakve su izrade kod ova dva proizvođača, pa bih bio zahvalan ukoliko bi me netko sa iskustvom savjetovao koji je laptop bolji, ili da ima nešto bolje u tom rangu do 4000 kn. Windows nije obavezan, a što se specifikacija tiće, nešto u ovom rangu. LP i unaprijed hvala

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebala bi mi preporuka laptopa s WIN 7 do kojih 3000kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Skini si win8.1 64bita jer je brži i bolji, do 3k klik

12 godina
Johnny4286 kaže...

Pozz svima,

Naime, doma smo se odlučili za kupnju laptopa pa su mi ova dva zapela za oko:

http://www.bug.hr/cijene/hp-prijenosno-racunalo-probook-450-h0v97ea-156/530459.aspx

i

http://www.bug.hr/cijene/lenovo-prijenosno-racunalo-thinkpad-edge-g510-59/521640.aspx

Sad, razumijem razlike sto se tice proca i ssd-a, ali to je cisti streberaj, nikada nisam imao laptop doma i ne znam kakve su izrade kod ova dva proizvođača, pa bih bio zahvalan ukoliko bi me netko sa iskustvom savjetovao koji je laptop bolji, ili da ima nešto bolje u tom rangu do 4000 kn. Windows nije obavezan, a što se specifikacija tiće, nešto u ovom rangu. LP i unaprijed hvala

Kvaliteta kućišta je na strani ProBook-a aluminij i poslovni look overall. Kod G510 imaš dvije varijante modela plastika i metal kućište. Lenovo ima bolji rashladni sustav hlađenja i tihi rad ventilatora.

11 godina
neaktivan

ma vala, ja imam probook 450.... Ja ne vidim aluminija nigdje i ne vidim tu cvrstocu .

Razocaran !

Da dodam tome sto nema hladjenja da valja...

PS: da dodam da je tastatura ocajna... numericki dio posebno . Ovo je drugi laptop, u prvog je tipka skroz razvaljena bila da sam trazio novi, a ne da mi popravljaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 18:12 (Mazzy).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice