Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.673
|
čitano: 14.631.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Frend me maltretira već par dana, želi kupit neki laptop do 4000kn(+-200kn) pa vas molim da mu nešto preporučite....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
razorinc kaže...

Frend me maltretira već par dana, želi kupit neki laptop do 4000kn(+-200kn) pa vas molim da mu nešto preporučite....

kupi hp prbook 455. eto ja uzeo, osim sto trazim dlake u jajetu, laptop je predobrog dizajna i kvalitete. za 4000 kn + torba.

13 godina
neaktivan

tražim nekakav laptop do 4000kn(može biti i 200-300kn iznad)

- ugl za posao,multimediju,fejs,yubito,filmove,internet i sl.

*ne tražim gaming laptop

- kvalitetna tipkovnica i touchpad

- preferiram toshibu

- i3 ili i5 procesor

- 15,6 ekran

- dizajn,bijela boja bila bi savršena

- baterija

cha velite na ove:

http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/45793/Prijenosno%20ra%C4%8Dunalo%20laptop%20Toshiba%20Satellite%20C855-27V%2C%20PSCBYE-06W01CY4

http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/50279/Prijenosno%20ra%C4%8Dunalo%20laptop%20Toshiba%20Satellite%20C55-A-199%2C%20PSCG8E-03R00DY4

http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/50310/Prijenosno%20ra%C4%8Dunalo%20laptop%20Toshiba%20Satellite%20C55-A-19X%2C%20PSCG8E-03T00DY4

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 16:53 (hitmanovich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
keks kaže...
razorinc kaže...

u kojem ducanu si ga kupio i kolko para

kupi hp prbook 455. eto ja uzeo, osim sto trazim dlake u jajetu, laptop je predobrog dizajna i kvalitete. za 4000 kn + torba.

u kojem ducanu i kolko love?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 17:07 (omomomomoomm).
15 godina

pozdrav

trebam neki laptop do 4500 kn, da ima malo bolju graficku da moze pokrenut novije igre...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
keks kaže...
razorinc kaže...

u kojem ducanu si ga kupio i kolko para

u kojem ducanu i kolko love?

pa ne znam sad koji ducan tocno, pošto sam ja preko jednog lika uzeo koji se time bavi u nasem kraju, ali kostalo je 4000 kn + torba besplatno kao sto sam naveo.

dolazi s linuxom, ali nije neki problem stavit windowse.

12 godina

to nije problem evo nasao sam ga u mikronisu za 3600kn neka akcija kao. kolko bi kostalo da mi stave jos 4gb rama ako itko zna i dal je to gotovo za par minuta ili moram cekat par dana

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav ljudi trebam laptop do 3500kn za fax i da je malo jaci(za igre npr.PES) gledao sam OVAJ a zanima me ima li bolji za ulozeno/dobiveno?

četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

I ja sam u potrazi za novim laptopom. Nisam stručnjak pa Vas molim za malu pomoć. Tražim laptom za oko 4000 kn +/-... Ono što sam ja našao je ovo:

http://www.technomarket.hr/products/09126840/lenovo-ideapad-z585-59-367220 , Treba mi računalo za surfanj, filmove i igre primjerice ( PES ).

Ako imate neku bolju preporuku bio bih zahvalan.

POZZ

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo dragi gameri, za gaming 15.6 inča lap do 5500kn vam preporucam lenovo thinkpad edge e531  sa gt740m grafikom, lap je sam po sebi jako dobro napravljen i kvalitetan, evo igram oko sat vremena i potrosio sam oko 50% baterije (brightness nije do kraja pa i to utjece) ali sve u svemu baterija je jako dobra. tipkovnica je stvarno ugodna za radit, također u tih sat vremena igranja ventilator se nije niti jedanput cuo a lap je saamo na jednom dijelu dosegao temperaturu moje koze, ostalo je sve hladnije sto znači da i on besprijekorno obavlja svoj posao. igra koju sam probao je tomb raider i radi na ultra postavkama jako fluidno, usudio bih se reći na oko 40-50fpsa, ali ultra nisu najjace postavke, postoji jos i ultimate, na tome radi manje fluidno, oko 25-30 ali nekima je i to dosta. eto ako vam to nije dosta za te novce onda stvarno neznam sto trazite.

1 0 hvala 0
16 godina
keks kaže...
MarioVk kaže...
kivic15 kaže...
keks kaže...

imam taj dual graphics kao, i valjda se taj ram onda koristi i u igrama pobogu, ne moze samo "nestat"

ako ne koristiš integriranu,onda imaš sva 4gb rama,ali ako ju koristiš,onda ona koristi 1.96gb sistemske memorije,tu memoriju u biosu možeš smanjiti(bar mislim) i ograničiti ju na nekih 1gb i onda ti za igre i programe ostanu 3gb rama...ali ako koristiš odvojenu karticu,onda ces moci koristit svih 4gb rama za aplikacije...

Na hpu je integrirana uvijek u funkciji htio il ne htio.. Zato ti preporucam da stavis 64bitni windows i tamo ces imat 3.2 usable memory a to ti je taman.. Btw u bios-u nemos nista napravit se toga tice :D

koja glupost. znaci prakticki imam 2 gb rama. a da mi se bas nanovo stavljat windowse nakon 2 dana. <.<

uostalom ako u igrama koristim obje kartice onda valjda koristim i sav taj ram, ili sam nesto propustio? xD

Ah tako je kako je,.. Moja preporuka ne budi lijen i stavi Windows 8 64bit ili ako nisi za w8 stavi svakako Windows 7 64bit jer ce onda imat 3.2gb usable.. 

Da kad igras igricu rade obje graficke u isto vrijeme, ajmo rec dijele posao {#} tako da se i ti rami koriste od strane te integrirane grafe.. Ja imam w8 64 bit, 3.2 usable ram memorije i ne hvali mi nista vise, sve radi odlicno i fluidno kako bi se reklo {#}

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
12 godina
razorinc kaže...

Namjena? Koja dijagonala mu treba?

hitmanovich kaže...

tražim nekakav laptop do 4000kn(može biti i 200-300kn iznad)

- ugl za posao,multimediju,fejs,yubito,filmove,internet i sl.

*ne tražim gaming laptop

- kvalitetna tipkovnica i touchpad

- preferiram toshibu

- i3 ili i5 procesor

- 15,6 ekran

- dizajn,bijela boja bila bi savršena

- baterija

cha velite na ove:

http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/45793/Prijenosno%20ra%C4%8Dunalo%20laptop%20Toshiba%20Satellite%20C855-27V%2C%20PSCBYE-06W01CY4

http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/50279/Prijenosno%20ra%C4%8Dunalo%20laptop%20Toshiba%20Satellite%20C55-A-199%2C%20PSCG8E-03R00DY4

http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/50310/Prijenosno%20ra%C4%8Dunalo%20laptop%20Toshiba%20Satellite%20C55-A-19X%2C%20PSCG8E-03T00DY4

Ako preferiras toshibu onda C855 serija, jedino nije bijeli ali ima i5 http://www.protis.hr/products/details/notebook-toshiba-satellite-c85524c/71059

domac5 kaže...

pozdrav

trebam neki laptop do 4500 kn, da ima malo bolju graficku da moze pokrenut novije igre...

HP 450 sa torbom gratis

mdjukic1 kaže...

Pozdrav,

I ja sam u potrazi za novim laptopom. Nisam stručnjak pa Vas molim za malu pomoć. Tražim laptom za oko 4000 kn +/-... Ono što sam ja našao je ovo:

http://www.technomarket.hr/products/09126840/lenovo-ideapad-z585-59-367220 , Treba mi računalo za surfanj, filmove i igre primjerice ( PES ).

Ako imate neku bolju preporuku bio bih zahvalan.

POZZ

Odličan je taj Z585, brušeni aluminij izrada i jako kvalitetan po dosta parametara, vent bešuman doslovce ja inace imam Z580 seriju sa intelom i super sam zadovoljan. PES nije uopce zahtjevna igra tako da ces moci fino igrati i zahtjevnje igre a mozes pogledati i HP 455 sa novijom grafikom, quad cpu ali manje rama i manji hard ali odlicno sklepan laptop sa kvalitetnim materijalima izrade.

12 godina
omomomomoomm kaže...

to nije problem evo nasao sam ga u mikronisu za 3600kn neka akcija kao. kolko bi kostalo da mi stave jos 4gb rama ako itko zna i dal je to gotovo za par minuta ili moram cekat par dana

Ako uzimas za keš onda ovako HP 455 + 4GB so-dimm ddr3 1600Mhz i gotovo je za čas posla. Samo prvo treba provjeriti na kojoj frekvi radi postojeci ram u HP-u da nebi mozda bio na 1333Mhz. 

12 godina
CROcodile11 kaže...

Pozdrav ljudi trebam laptop do 3500kn za fax i da je malo jaci(za igre npr.PES) gledao sam OVAJ a zanima me ima li bolji za ulozeno/dobiveno?

Za fax i ostale stvari odlican HP 455 plus torba gratis, best buy ulozeno dobiveno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 0:59 (roby27).
17 godina
neaktivan

pozdrav bugovci, trebam pomoc u vezi kupovine laptopa. ja sam totalno izvan takta sta se tice hardvera i novosti  opcenito u svijetu informatike, sjecam se da je ati hd 4850 bila zvijer kad sam presto pratit te stvari, to vam sve govor i j;)               uglavnom molio bi da mi neko upuceniji odgovori na ova pitanja 1) koja marka je trenutno nekakav lider, u kvaliteti ponajvise, znaci da ima najmanje kvarova 2) kako se brinete za bateriju, sjecam se da mojoj toshibi iz 2008 nakon 2 god otisla baterija skroz 1 min bi izdrzala 3) na laptopu bi igro samo LoL i trebo bi da igra ide savrseno glatko, jel to moguce za 4000 kn laptopom novim 5) jel velik hendikep sta se tice igara ako je grafulja integrirana 6) nekakvi best buy za 4000 kn preporuke :) sry sta nema novih redova neradi editor na mobitelu dobro

Rage Against the Machine i Limp Bizkit &lt;3
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ovako decki, planiram da sebi kupim laptop do 4000 kn. Koristio bih ga pretezno za internet i youtube, ali bi volio da moze povuci neku igru kao pes i sl. Prije svega zelim da bude pouzdan i da se ne grije. Evo ja sam nasao dva modela pa mi vi recite sta je bolji izbor po vama?

http://www.itsvet.com/proizvod/asus-x550vc-xx021-intel-core-i5-3230m-2.6ghz-4096mb-750gb-dvdrw-15.6%27%27-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/20/11855 ( ne pise ovde, ali dolazi za gt 720m 2gb grafom...

http://www8.hp.com/hr/hr/products/laptops/product-detail.html?oid=5404596#!tab=specs

Nekako sam vise za Asus, cuo sam da su pouzdaniji, da se manje griju, i nekako vise volim intel/nvidia combo, s druge strane, hp ljepotan ima 8gb rama i 1 tb hard diska...

Po mogucnosti da mi i vi nesto jos preporucite ako znate nesto bolje od ova dva, ali da je do 4k.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 7:57 (AnnoyingZlatan).

0 0 hvala 0
12 godina

Dal je dobar taj hp 455 plus 4gb rama dal to moze kakvu igru vrtit?

16 godina

Molio bih vas za preporuku laptopa do 4000 kn, za potrebe faxa i naravno da može pokrenuti malo novije igre.

Vidio sam par preporuka za HP probook 455, pa me zanima jel sposoban vrtiti igre?

Malo sam ispao iz toka, više ne znam koje su dobre grafičke, kakva je ta ati radeon hd 8750m?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Dal je dobar taj hp 455 plus 4gb rama dal to moze kakvu igru vrtit?

s0me0ne kaže...

Molio bih vas za preporuku laptopa do 4000 kn, za potrebe faxa i naravno da može pokrenuti malo novije igre.

Vidio sam par preporuka za HP probook 455, pa me zanima jel sposoban vrtiti igre?

Malo sam ispao iz toka, više ne znam koje su dobre grafičke, kakva je ta ati radeon hd 8750m? 

Vrijedi za obojicu.. Igram dotu 2 na ultra bez problema.. Prijatelj isto na 455 prešao crysis 2, igrao bf3 .. Tako da moze pokrenit igre.. 8750m je najbolja grafa sto mozes dobit u rangu laptopa od 4000kn, jedino što moš dobit drugo je nvidia 740m al to je isti kalup tj iste jacine samo drugi proizvođač {#}

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 13:03 (MarioVk).
17 godina
neaktivan

Evoga, ovaj mi se čini dobar za cjenovni rang 4000-4300 kn. 

http://www.bug.hr/cijene/acer-prijenosno-racunalo-aspire-v5-552g-85558g1tai/457485.aspx

Pitam vas, pogotovo roby-a čiji bi odgovor vrlo cijenio :), dali ima nešta bolje za te pare još? Btw bitno mi je isto da je tih, pouzdan, te netreba imat windowse. fala unaprijed

12 godina
neaktivan

Evo ovako , htio sam kupit samsung NP670z ... ali on se rasprodao po svim ducanima... ono bas sam pegula...
Sad ako moze ko nek preporuci neki lapotp , ducan nije bitan vazno da je u zg.
Velicina ekrana mi nije bitna, laptop mora biti za igranje , a buđet je 6000kn  

Nauticaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Michelllls kaže...

Evo ovako , htio sam kupit samsung NP670z ... ali on se rasprodao po svim ducanima... ono bas sam pegula...

Asus X75VB-TY028 jedino ako je i on rasprodan...
Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
12 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
Michelllls kaže...

Asus X75VB-TY028 jedino ako je i on rasprodan...

pa el ima jos nesto za ovih 1500 kn razlike skoro...

Nauticaaa
12 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Evoga, ovaj mi se čini dobar za cjenovni rang 4000-4300 kn. 

http://www.bug.hr/cijene/acer-prijenosno-racunalo-aspire-v5-552g-85558g1tai/457485.aspx

Pitam vas, pogotovo roby-a čiji bi odgovor vrlo cijenio :), dali ima nešta bolje za te pare još? Btw bitno mi je isto da je tih, pouzdan, te netreba imat windowse. fala unaprijed

Nebih isao na njega koliko god dobre bile specifikacije, V5 serija premda je tu rijec o novoj seriji je slim jako laptop i tu nemoze biti nesto dobro po pitanju hlađenja a i buka je prisutna radi manjeg venta u skucenom kucistu, drugo laptop je jako lose napravljen za nadogradnju nema uopce otvor za odrzavanje nego moras 20 vijaka odserafiti, trece konektrori oni najbitniji su sada iza ekrana sto nije bas prakticno, tipkovnica ajmo rec donekle dobra. Da skratim pricu protegni se 400kn i uzmi HP 450 sa i5 i 8750m grafikom.   

12 godina
neaktivan

Zdravo!

Upecao bih si neki finiji laptop, između ostalog za malo više gejmanja. I da ne pokaže žestoke znakove starosti za godinu dana. Pa, shodno tome, ovdje tražim prijedloge.

Budžet je oko 4000 kn, najviše 4500 kuna. Ako je moguće, procesor i5 četvrte serije, dakle i5 4xxx, i da ne bude integrirana grafička.

Također, bilo bi lijepo da nisu Windowsi na njemu da malo obrijemo cijenu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Što mislite o ovom Asusu? Da li je dovoljno dobar za neko normalno igranje tipa Pes, NBA 2k itd?
Asus X550VC-XX021 *AKCIJA* Intel Core i5-3230M (2.60 GHz - 3.20 GHz) -4 GB DDR3 -750 GB HDD- DVD±RW DL -15.6" LED HD -nVidia GeForce GT 720M (1 GB) -HDMI - USB 3.0-Free DOS-Jamstvo: 24 mjeseca
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DnL kaže...
Što mislite o ovom Asusu? Da li je dovoljno dobar za neko normalno igranje tipa Pes, NBA 2k itd?
Asus X550VC-XX021 *AKCIJA* Intel Core i5-3230M (2.60 GHz - 3.20 GHz) -4 GB DDR3 -750 GB HDD- DVD±RW DL -15.6" LED HD -nVidia GeForce GT 720M (1 GB) -HDMI - USB 3.0-Free DOS-Jamstvo: 24 mjeseca

da

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
17 godina
neaktivan
ReoTheYokel kaže...

Zdravo!

Upecao bih si neki finiji laptop, između ostalog za malo više gejmanja. I da ne pokaže žestoke znakove starosti za godinu dana. Pa, shodno tome, ovdje tražim prijedloge.

Budžet je oko 4000 kn, najviše 4500 kuna. Ako je moguće, procesor i5 četvrte serije, dakle i5 4xxx, i da ne bude integrirana grafička.

Također, bilo bi lijepo da nisu Windowsi na njemu da malo obrijemo cijenu.

Pa evo doslovce post iznad tvog čovjek preporučio HP 450 za 4500 kn, ja isto mislim da je on definitivno best buy, i za igre je sigurno dostatan, fala roby vidi se da se razumijes, kupit ću ga zahvaljujući tvojoj preporuci :)

edit: jedino me brine sta sam cuo par puta da su HP laptopi loši iz nekog razloga, nepouzdani itd. al valjda su to samo priče :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 19:32 (SPAWNK4MPER ti mama).
11 godina
neaktivan

http://h20386.www2.hp.com/UKStore/Merch/Product.aspx?id=H0V07EA&opt=ABU&sel=PBNB#merch-tech-specs

Decki sta mislite hoce li ovaj laptop moci vrtjeti pes i nba na nekih 60 fps? kao sto sam spomenuo, laptop mi treba za net i multimediju i za neke manje zahtjevne igre... Cuo sam mnoge preopruke za 470. S obzirom da malo probija moj budzet, volio bi da cujem necije utiske i da mi neko kaze da li je dobar za "ulozeno/dobijeno" odnos

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice