Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.677
|
čitano: 14.647.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
roby27 kaže...

Koliko ja vidim u centro.hr se može samo online na rate dinersom plaćati a sad ako imas karticu od banke koju oni podrzavaju onda moras kada roba dođe otići do njih u poslovnicu i provući karticu i dogovoriti na koliko rata. 

Auu to je problem. Zivim u umagu i predaleko mi je ic do zagreba a thinkpada nemaju ni u jednom drugomn web shopu, a koliko vidim svi web shopovi za online placanje traze diners. A nista, morat cu ici po blizim trgovinama i gledat dali imaju thinkpada

16 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav

Dakle tražim laptop koji bi bio dobar za strojarstvo (kolko sam skuzio za AutoCAD i te fore), ali i za gaming (da mogu igrati recimo bez problema ove novije naslove).

Tražio sam savjet vec prije kojih mjesec-dva, al sad imam malo veći budžet pa me zanima kaj bi mogo dobit za kojih 5000, max. 5500.

Zapravo jedini uvjet je da je 17".

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne znan baš za Samsung novi su još na tržištu, ipak mi je rano eksperimentirati sa njima, radije bih ih pustio malo duže da se dokažu na tržištu.. a i dolazi sa win 8 to je problem..

13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Trebao bih laptop za Office, surfanje i pokoju flash igricu (tipa bubble shooter ili arkanoid).

Hvala

EDIT: Cijena sto niza (recimo do 3000-3500)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 15:56 (šobi121).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jel mi moze netko preporucit laptop od samsunga koji ima dovoljno dobru konfiguraciju za pokretanje novih igra (sa nekom novijom grafickom) i da nije previse skup.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
babaroga3185 kaže...

Pozdrav

Dakle tražim laptop koji bi bio dobar za strojarstvo (kolko sam skuzio za AutoCAD i te fore), ali i za gaming (da mogu igrati recimo bez problema ove novije naslove).

Tražio sam savjet vec prije kojih mjesec-dva, al sad imam malo veći budžet pa me zanima kaj bi mogo dobit za kojih 5000, max. 5500.

Hvala

http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/asus-prijenosno-racunalo-x75vb-ty028-173-intel-core-i5-3230-3230m-260-ghz__4573171

Jeronimo kaže...

Ne znan baš za Samsung novi su još na tržištu, ipak mi je rano eksperimentirati sa njima, radije bih ih pustio malo duže da se dokažu na tržištu.. a i dolazi sa win 8 to je problem..

samsung je odličan,doduše kućište bi im moglo biti malo bolje,ali nema veze,solidno je...ekran odličan,tipkovnica i touchpad također...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
12 godina
neaktivan
šobi121 kaže...

Pozdrav,

Trebao bih laptop za Office, surfanje i pokoju flash igricu (tipa bubble shooter ili arkanoid).

Hvala

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10250 s ovime mozes i nove igre,ali ako ti to ne igra ulogu onda ovo: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=10294

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 17:29 (kivic15).
13 godina
neaktivan

E da zaboravio sam spomenut da treba imat Windowse instalirane.

Pardon..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav

Planiram uzet laptop do 6k kn sa otprilike ovim karakteristikama:

Procesor ~ Intel i5 3230m

Grafička  ~ GT 750

HDD     ~ 500gb/7200 ali da imam mogućnost ubacivanja SSD uz njega

Veličina ekrana: 14'' i veći

Po mogućnosti bez windowsa

LENOVO Lenovo Edge E531 mi odgovara po komponentama, još bih samo dodao ssd od 64gb i možda još 2gb rama.

Ali garancija je samo 1 godinu i, koliko vidim, ne može se produljiti za ovu seriju, što me jako brine.

Imate preporuku nekog sličnog, pouzdanijeg s jamstvom od min. 2god.

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Almighty kaže...

Pozdrav

Planiram uzet laptop do 6k kn sa otprilike ovim karakteristikama:

Procesor ~ Intel i5 3230m

Grafička  ~ GT 750

HDD     ~ 500gb/7200 ali da imam mogućnost ubacivanja SSD uz njega

Veličina ekrana: 14'' i veći

Po mogućnosti bez windowsa

LENOVO Lenovo Edge E531 mi odgovara po komponentama, još bih samo dodao ssd od 64gb i možda još 2gb rama.

Ali garancija je samo 1 godinu i, koliko vidim, ne može se produljiti za ovu seriju, što me jako brine.

Imate preporuku nekog sličnog, pouzdanijeg s jamstvom od min. 2god.

Hvala

np670 je dobar,ali i taj lenovo je odličan laptop!!

13 godina
neaktivan

Zasto se nebi mogla produziti garancija za Lenovo E531?

1-2 godine 320kn,

1-3 godine 730kn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, u pravu si, može :)

Ok, onda ću vjerojatno njega i uzet

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja se isto spremam za njega, al ne znam jel se moze ubost jos 4gb rama a da ne propadne garancija?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
rounder1984 kaže...

Ja se isto spremam za njega, al ne znam jel se moze ubost jos 4gb rama a da ne propadne garancija?

moze

12 godina
šobi121 kaže...

Pozdrav,

Hvala

Ovo bi bilo best buy klik, vrlo dobra plastična konstrukcija mat površine, 4 usb-a, odlična tipkovnica, AG ekran, lagana nadogradnja

13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
rounder1984 kaže...

moze

Moze malo pojašnjenje (PM ili ovdje).

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...
Simba175 kaže...
Jeronimo kaže...

Ako nadjes u nekom web shopu tog asusa a da kosta manje od 6000kn stavi link

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13379 

no ja osobno bi ipak išao na bolji uloženo dobiveno Samsung sa kvalitetnim materijalom izrade i dizajnom, također i JBL zvučnim sustavom http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=sam-np670z5e-x01#prettyPhoto

Znaci ako uspijem doci do 6000kn u gotovini sto nije nemoguce, taj samsung je svakako best buy i isplati se dati te pare? znas mozda koliko se maksinalno rama moze staviti u njega, pise samo da je vec stavljeno 8.

Pise i da ima 4 celijsku bateriju, ako sam dobro shvatio, veci broj celija znaci duze trajanje, sto znaci da ovaj model ima bateriju ispod standarda

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 23:55 (Simba175).
17 godina

Kupuje se laptop za studenta. Neće biti čestog prenošenja tako da težina ne igra ulogu. Računao sam i da ima odvojenu grafiku za trenutke opuštanja uz poneku igru. :) Izbor sam suzio na ova četiri modela. Koji bi po vašem mišljenju bio najbolji izbor? Hvala unaprijed.

ASUS K95VB-YZ026D

LENOVO Z500 59-376077

HP 455 H6E35EA

ASUS X75VB-TY005

2 ASUS K95VB-YZ026D
3 LENOVO Z500 59-376077
1 HP 455 H6E35EA
0 ASUS X75VB-TY005
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 12:50 (Sil).

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
babaroga3185 kaže...

Pozdrav

Hvala

http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/asus-prijenosno-racunalo-x75vb-ty028-173-intel-core-i5-3230-3230m-260-ghz__4573171

Ok, hvala, ako još netko ima kakav prijedlog, slobodno recite.

Kakvi su ti Asusi što se tiče hlađenja, trebam li cooling pad ili ne?

15 godina
neaktivan

Što kažete za ovaj laptop?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12867

Vidim da ga baš ne spominjete u ovoj temi a ja ga mislim kupiti pa me zanima dali nešto ne valja kod njega?

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može preporuka 17" laptopa do 4000kn za studenticu. Uglavnom će služiti za surfanje, filmove i tu i tamo dotu 2. Za sada mi je jedino ovo zapelo za oko: http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/asus-prijenosno-racunalo-x75vb-ty021-173-intel-core-i3-3120-3120m-250-ghz__4599701.

Također, može i alternativno preporuka nekog 15" ako bi se umjesto i3 mogao ugurati i5 ili jača grafa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Simba175 kaže...
roby27 kaže...
Simba175 kaže...
Jeronimo kaže...

Ako nadjes u nekom web shopu tog asusa a da kosta manje od 6000kn stavi link

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13379 

no ja osobno bi ipak išao na bolji uloženo dobiveno Samsung sa kvalitetnim materijalom izrade i dizajnom, također i JBL zvučnim sustavom http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=sam-np670z5e-x01#prettyPhoto

Znaci ako uspijem doci do 6000kn u gotovini sto nije nemoguce, taj samsung je svakako best buy i isplati se dati te pare? znas mozda koliko se maksinalno rama moze staviti u njega, pise samo da je vec stavljeno 8.

Pise i da ima 4 celijsku bateriju, ako sam dobro shvatio, veci broj celija znaci duze trajanje, sto znaci da ovaj model ima bateriju ispod standarda

Nista od toga, vidim nema dvd citac, uzet cu thinkpada e531. prosla serija je imala mjesta za mssd, ako ima i ova preporuci mi neki isto iz centra, i mis na zicu cu uzet ipak pa preporuci neki dobar, neka lap+mis+mssd+sd kartica(100kn) dodju zajedno ne vise od 5700

12 godina

Simba175

Radije idi na pravi ssd jer je veći kapacitet i manja cijena također i performanse su puno bolje, ext ladica je iz linksa kad nema bolje u centru, E531 + 120GBHyperX3k + LC Power ext. ladica + miš

Kakvu trebaš sd karticu, koji kapacitet?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 15:40 (roby27).
12 godina
zOjA26 kaže...

Što kažete za ovaj laptop?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12867

Vidim da ga baš ne spominjete u ovoj temi a ja ga mislim kupiti pa me zanima dali nešto ne valja kod njega?

Slobodno ga kupiš ako ti treba full hd reza, ništa mu ne fali samo ima niskonaponki cpu koji je štedljiv prema bateriji i grafika se može jača naći za taj rang cijene ali sve u svemu imaš 3god. jamstvo zauzvrat.

Griz kaže...

Može preporuka 17" laptopa do 4000kn za studenticu. Uglavnom će služiti za surfanje, filmove i tu i tamo dotu 2. Za sada mi je jedino ovo zapelo za oko: http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/asus-prijenosno-racunalo-x75vb-ty021-173-intel-core-i3-3120-3120m-250-ghz__4599701.

Također, može i alternativno preporuka nekog 15" ako bi se umjesto i3 mogao ugurati i5 ili jača grafa.

Eto taj koji si izabrao je odličan odnos kvalitete i performansi. Nemoraš dalje tražiti.

16 godina

moze mi netko rec koji su sve laptopi radeni za gaming, znam za alienware i asus rog seriju, koji jos postoje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ne postoji brand laptopa koji je rađen za gaming, to su marketinške gluposti. Pogotovo Alienware, to je zesca glupost.

Reci ti nama koliko para imas.

0 0 hvala 0
16 godina
Deawood kaže...

Ne postoji brand laptopa koji je rađen za gaming, to su marketinške gluposti. Pogotovo Alienware, to je zesca glupost.

Reci ti nama koliko para imas.

ma samo serije za gaming me zanimaju, znaci asus ima rog, dell alienware, jel ima jos neko nesto?

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

moze mi netko rec koji su sve laptopi radeni za gaming, znam za alienware i asus rog seriju, koji jos postoje?

MSI G serija, Razer Pro (ludilo od skupoće) i imaš razne Clevo reselere., npr Sager. Cijeli popis tu.

Early adopter
12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Simba175

Radije idi na pravi ssd jer je veći kapacitet i manja cijena također i performanse su puno bolje, ext ladica je iz linksa kad nema bolje u centru, E531 + 120GBHyperX3k + LC Power ext. ladica + miš

Kakvu trebaš sd karticu, koji kapacitet?

Karticu sam si ja nasao, http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.aaab4163dc45434186c3bfc6fb230fbd.memorijska-kartica-kingston-sd-micro-16gb-hc-class-10-sd-adapter.aspx

ako se sjecas prije par stranica sam rekao da mi treba lap za iducih 5 godina faksa pa mi i3 proc bas i nije opcija. I5 mi je vec ok, necu koristit neke super zahtjevne aplikacije, gledao sam raspored faksa, photoshop, autocad, i tako neke, 3d dizajn i laganija obrada slike zvuka i videa. Zato sam mislio neki jeftiniji ssd, lako ja ugradim veci iduce ljeto kad zavrsim radit. A externi hdd vec imam pa mi nema ssmisla imat dva. Ako sam skuzio dobro po ovom sta si stavio, hdd se izvadi i stavi u to kuciste a sdd ugradi umjesto njega.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice