Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.645.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Ivanjino96 kaže...

Evo ovako treba mi jedan laptop koji bi koristila studentica.

Njeni zahtjevi: 

-da može povremeno Sims 3 zaigrati

-po mogučnosti da bude crvene boje ali nije obavezno može crni,sivi,bijeli

-i dijagonale najmanje 15,6 incha 

-do nekih 4000 Kn 

Eto pa molim preporuke za laptop 

Hvala 

http://www.instar-informatika.hr/notebook-toshiba-satellite-c855-2cd-pskcee-04y00/0410531

i3 i 7610m ce to sve njeno lijepo odraditi :) jedino sto nema OS

14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav ljudi treba mi best buy laptop za posao do 4 000 kn na njemu bi se igrao jos i footbal manager te gledali filmovi..hvala..ii ako je moguce da je isporučivo u splitu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ivanjino96 kaže...

Evo ovako treba mi jedan laptop koji bi koristila studentica.

Njeni zahtjevi: 

-da može povremeno Sims 3 zaigrati

-po mogučnosti da bude crvene boje ali nije obavezno može crni,sivi,bijeli

-i dijagonale najmanje 15,6 incha 

-do nekih 4000 Kn 

Eto pa molim preporuke za laptop 

Hvala 

Ovaj ima IB i3 proc, brzu memoriju, jacu graficku s kojom bez beda igras sve novije igre, 4 USB-a, odlicnu bateriju i original Win8 sa 2 god. jamstva.

http://www.svijet-medija.hr/p/NP350E5C-S03HR/43836/

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 15:42 (roby27).
12 godina

I jel mi može netko reć koja je realna cijena ovog laptopa star je dvije godine, znam da je bolje kupiti nov ali frend prodaje ovaj pa me zanima.

http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Compaq-Presario-CQ62-Notebook.41480.0.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ovako tribalo bi mi laptop do max 4500 kuna ...znaci najbitnije mi je da ja kvalitetan i eto da moze nesto od novijih igrica pokrenuti...cuo sam da su super toshibine masine ali opet nisam vise u vodama s laptopima pa bi volio vasu pomoc!

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Cervantes kaže...

Pozdrav ljudi treba mi best buy laptop za posao do 4 000 kn na njemu bi se igrao jos i footbal manager te gledali filmovi..hvala..ii ako je moguce da je isporučivo u splitu..

Dali vam treba i OS? Ako ne onda za vas pošto ste u Splitu Links http://www.links.hr/artikl-014.670.014 ima antiglare ekran što je važno za posao. Potokovan za sve sto vam treba.

12 godina
MOgY kaže...

ovako tribalo bi mi laptop do max 4500 kuna ...znaci najbitnije mi je da ja kvalitetan i eto da moze nesto od novijih igrica pokrenuti...cuo sam da su super toshibine masine ali opet nisam vise u vodama s laptopima pa bi volio vasu pomoc!

Kvalitetno aluminij kuciste za cvrstocu i mat ekran svakako plus, graficka dovoljna za igranje na visokim postavkama i dolazi sa HP torbom u pakiranju. http://www.klikni.hr/HP-Prijenosno-racunalo-ProBook-4540s-C4Y86EA-78682.aspx

13 godina
neaktivan

dobar dan zelio bi vase misljenje

1

DELL Inspiron N5720 / Core i7 3612QM, DVDRW DL, 6GB, 1000GB, GeForce GT 630M, 17.3'' LED, LAN, BT, kamera, HDMI, USB 3.0, Linux, srebrno

2.

TOSHIBA Satellite L870-160 / Core i5 3210M, DVDRW DL, 6GB, 750GB, Radeon HD 7670M, 17.3'' LED, LAN, kamera, HDMI, USB 3.0, Windows 8, bijelo

koji je bolji i zasto bas taj laptop 

koristio bi se za igrice 

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 17:53 (Pecks).

0 0 hvala 0
14 godina

Može malo pomoći, kupovao bi laptop (može i ultrabook), veličina ekrana 13.3" ili 14", najbitnije dugo trajanje baterije, da je lagan za prenošenje, da je tih, da ima SSD (nije nužno). Nije bitna snaga, koristio bi se za poslovne svrhe. Cijena do 6000 kn, po mogućnosti dobra garancija, ali nije uvijet.

EDIT: Što meni nitko ništa neće preporučit???

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 12:41 (Valentin17).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Kupujem laptop za curu koja ce ga iskljucivo koristiti za faks,gledanje filmova,slusanje glazbe,surfanje itd.Dakle,molim savjet sto je best buy za njene potrebe? Hvala! {#}

0 0 hvala 0
12 godina
Pecks kaže...

dobar dan zelio bi vase misljenje

1

DELL Inspiron N5720 / Core i7 3612QM, DVDRW DL, 6GB, 1000GB, GeForce GT 630M, 17.3'' LED, LAN, BT, kamera, HDMI, USB 3.0, Linux, srebrno

2.

TOSHIBA Satellite L870-160 / Core i5 3210M, DVDRW DL, 6GB, 750GB, Radeon HD 7670M, 17.3'' LED, LAN, kamera, HDMI, USB 3.0, Windows 8, bijelo

koji je bolji i zasto bas taj laptop 

koristio bi se za igrice 

hvala

Koji god da odaberes biti ce dovoljan za igranje igrica samo ne pri visokim detaljima jer ipak se radi o 17" laptopu...graficke su podjednake jedino je proc bolji kod Dell-a, gledaj koji ima duze jamstvo ili ako ti treba OS onda znas kojega, uglavnom i jedan i drugi ce biti ok, mozda da stavis koliki ti je buđet pa bi se moglo nesto bolje naci...i dali ti treba OS. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 7:11 (roby27).
12 godina
protjeran

-

did i ever tell you the definition of insanity?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:09 (Vaas).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaas kaže...

Preporuka gamerskog laptopa za 5000kn, da može pokretati sve novije igre na high?

Do 5k nećeš nači

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
13 godina
neaktivan
6000kn mi je budjet... znaci mogao bi sve nove igre pokretati ali ne na high...zbog cega nebi mogao ako mi mozes pojasniti??
14 godina
Pecks kaže...
6000kn mi je budjet... znaci mogao bi sve nove igre pokretati ali ne na high...zbog cega nebi mogao ako mi mozes pojasniti??

zbog jednog jednostavnog razloga, a taj je da ti hardware nije dovoljno jak!...ja u svome imam 6770m koje je dosta jača od gt630m i hd7670m i sretan sam što na low vrtim bf3 sa 50-60fps (točnije vrtio sam do neki dan dok nije izdahnula)

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 11:08 (p4wner).
13 godina
neaktivan
Mozes li mi preporuciti neki laptop do 6000 kn da je bolji od ova dva naveden... pozeljno da je u linksu..hvala
14 godina

baš te zapala trgovina di su cijene najviše...ali evo nešta za tebe  Lenovo

gt635m je najbolje što možeš dobiti u cjenovnom rangu do 7000kn kada nastupaju gt650 i gtx660 ovisi o trgovini...tako da sa 4000kn ćeš super proći...to što je unutra i3 nek te nezabrinjava sposoban je dostojno obavljati svoju dužnost :)

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 14:01 (p4wner).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Znaci ovaj lenovo je bolji od della i toshibe?...
14 godina

ima i3 procesor ali jaču grafičku tako da će u igricama biti bolji nego i5 i hd7670 ili gt630...a uštedit ćeš 2000kn...ovaj laptop je best buy već duže vrijeme u ovoj temi je spomenut 50 puta najmanje

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ok hvala ti... onda cu taj izabrati... neka sluzi 3 godine ja sam prezadovoljan...
14 godina
Pecks kaže...
Ok hvala ti... onda cu taj izabrati... neka sluzi 3 godine ja sam prezadovoljan...

nećeš pogriješiti :)

13 godina
neaktivan
Oprosti sto davim ali vidim da si rekao da su u linksu najvece cijene... u ventexu dali se nesto drugo moze naci do 6000 ili mozda ovaj od lenova da je jeftiniji??
14 godina

ventex je još gori što se tiče cijena :)...inače kad nešta kupuješ odeš na stranicu www.nabava.net , upišeš model koji te zanima i tamo ti izbaci u kojoj trgovini je najniža cijena....konkretno za model koji sam ti predložio KLIK

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Valentin17 kaže...

Može malo pomoći, kupovao bi laptop (može i ultrabook), veličina ekrana 13.3" ili 14", najbitnije dugo trajanje baterije, da je lagan za prenošenje, da je tih, da ima SSD (nije nužno). Nije bitna snaga, koristio bi se za poslovne svrhe. Cijena do 6000 kn, po mogućnosti dobra garancija, ali nije uvijet.

Malo moraš biti precizniji koju dijagonalu hoces i dali ti smeta ako je do 2kg mase? ako je za posao onda antiglare ekran da mozes raditi na terenu?, ssd tesko ugurati a opet bolje da si sam kupis neki bolji model ssd-a nego ovaj sto je u laptopu vec ugrađen...

Evo moj prijedlog ultrabook sa ssd cashom i Win8: http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.69c4c8d5d500412eba844ac79697d30e.lenovo-prijenosno-racunalo-u310-59-353968-59353968.aspx

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 16:14 (roby27).
12 godina
IMVK kaže...
Vaas kaže...

Preporuka gamerskog laptopa za 5000kn, da može pokretati sve novije igre na high?

Do 5k nećeš nači

bolje idi na desktop konfu za te novce...

12 godina
bous kaže...

Pozdrav svima!

Kupujem laptop za curu koja ce ga iskljucivo koristiti za faks,gledanje filmova,slusanje glazbe,surfanje itd.Dakle,molim savjet sto je best buy za njene potrebe? Hvala! {#}

Koliki vam je buđet? Dali treba OS? inace bilo koji laptop do 3500 ce to sve navedeno moci odrađivati bez problema tako da preferencija neka vam bude dizajn, glossy ili meni puno bolji i prakticniji mat ekran(bolja slika po danu), jamstvo i jako bitno dobra tipkovnica sa dobrim rasporedom tipki.

Prijedlog:

verzija bez optike(DVDRW): http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.55e96381688a4a1f913cc3fa17ed378c.asus-prijenosno-racunalo-x501a-xx248h.aspx

verzija sa optikom(DVDRW): http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=5051

2god. jamstva, Win8, dobra tipkovnica, torba dolazi u paketu sa prvim

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 16:21 (roby27).
14 godina

ma kom još treba OS...jedino ako ćemo se pravit blesavi

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

nemoj takve gluposti pricat, male su razlike u cijeni da se nebi uzeo legalan OS. ako mislis na post iznad a i opcenito s tim aktivatorima jedno vrijeme rade pa su na black listi. samo zajebancija.

14 godina
roby27 kaže...
Valentin17 kaže...

Malo moraš biti precizniji koju dijagonalu hoces i dali ti smeta ako je do 2kg mase? ako je za posao onda antiglare ekran da mozes raditi na terenu?, ssd tesko ugurati a opet bolje da si sam kupis neki bolji model ssd-a nego ovaj sto je u laptopu vec ugrađen...

Evo moj prijedlog ultrabook sa ssd cashom i Win8: http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.69c4c8d5d500412eba844ac79697d30e.lenovo-prijenosno-racunalo-u310-59-353968-59353968.aspx

Kolega zahvaljujem puno na pomoći, napisao sam da bi htio 13.3" ili 14" veličinu ekrana, a kilaža bi htio da po mogućnosti bude manja od 2Kg, ovo što si napisao da si sam ugradim neki bolji SSD si potpuno u pravu, toga sam svjestan, uzeo bi i bez SSDa, ali onda ne smijem sam ugrađivat SSD zbog garancije. Da ima antiglare ekran svakako.

Ne znam jel bi mi se prije nego preuzimam laptop iz trgovine mogao ugradit SSD i da garancija na laptop vrijedi normalno???

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 16:36 (Valentin17).
12 godina

Nisam siguran u vezi garancije, ako ima laki pristup odozada hard disku nebi trebalo biti problema, problem je bio prije kada si morao pola laptopa rastavit da bi mogao nesto ugraditi, danas se to u dva tri klika izmjeni tako da tu neznam kakva je politika kod pojedinih proizvođaca, ja sam svoj lenovo bez problema nadograđivao i garancija mi vrijedi jer nisam nikakve naljepnice pokidao...a ovo za u trgovini da ti odmah ugrade to moras pitati najbolje u ducanu gdje ces kupovati...tako da budes siguran u vezi garancije.

Ako je antiglare ekran u pitanju onda onaj lenovo otpada posto ima glossy panel...

E sad ako ti je prenosivost dosta bitna uzeti Samsung serija 530U3C lagani za prenosenje i dosta tanki, dizajn odlican stvarno, tipkovica isto super, ali nazalost koliko vidim imaju stare SB procesore kod nas, nisu jos dosli sa IB http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-ra%C4%8Dunalo-Samsung-NP530U3C-A02HR/41213/

Ili ne tako tanki kao Samsung, Lenovo Edge E330 ali pravi poslovni laptop, ima punokrvni i5 procesor a ne ULV varijanta i to bi bio moj izbor http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.2ae747c3fc4e470fb5ff5987d17bdb1c.lenovo-prijenosno-racunalo-thinkpad-edge-e330-nzsavsc.aspx

Samsung 5 

E330 

I samo da se vratim na Lenovo U310 i njegovo aluminij unibody kuciste znaci nemoze se nadograđivat, vjerojatno su zato i stavili mSSD kao cash da poboljsa brzinu diska ali nije usporedivo sa pravim SSD-om. Eto nadam se da sam ti pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 4:13 (roby27).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice