Trazim polovni laptop

poruka: 11
|
čitano: 3.481
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Trazim polovni laptop

Pozdrav!

Trazim neki polovni laptop do 1000-1200kn, istrazujem po oglasnicima al toga ima puno, a malo tko daje realne ponude.

Sto kazete na laptop: TOSHIBA SATELLITE C50-A-1FX za 1000kn polovni?

Star 2.5 godine, kupljen u technomarketu, baterija drzi oko sat vremena, dobivam i punjac uz to. Garancije nema.

Specifikacije:

PROCESOR: Intel Pentium 2020M, 2,40 GHz

RAM: 4GB DDR3

EKRAN: 15,6", 1366x768

HDD: SATA 500 GB

GRAFIKA: NVIDIA GeForce 710M (1 GB)

DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, HDMI, 2x USB 2.0, USB 3.0, 2,3 kg

Ako netko za istu cijenu mozda ima bolje, nudi bolje ili zna bolje, bio bih zahvalan! Ugodno popodne.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Trazim polovni laptop
Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Trazim polovni laptop
acmilan2 kaže...

Ogromna, ogromna razlika, puno bolji. Samo treba sumnjati u kvalitetu tog polovnjaka, thinkpadi su inace najkvalitetniji laptopi na trzistu, noviji bas i ne, ali drze do svog imena. 

12 godina
ivanoman kaže...

Ogromna, ogromna razlika, puno bolji. Samo treba sumnjati u kvalitetu tog polovnjaka, thinkpadi su inace najkvalitetniji laptopi na trzistu, noviji bas i ne, ali drze do svog imena. 

Znaci, moze biti da lik laze nesto, preniska je cijena?

EDIT: vidi se na slikama da je malo izrabljen touchpad i da je austrijska/njemacka tipkovnica (nema č, ć, š, đ i ž)

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.4.2017 14:16 (acmilan2).
12 godina
neaktivan
acmilan2 kaže...
ivanoman kaže...

Znaci, moze biti da lik laze nesto, preniska je cijena?

EDIT: vidi se na slikama da je malo izrabljen touchpad i da je austrijska/njemacka tipkovnica (nema č, ć, š, đ i ž)

Da cijena je najniza koliko vidim, vjerovatno covjek ne laze ali sigurno je nesto presutio. Ne mislim u smislu tehnickog kvara vec estetskih ostecenja, izlizan touchpad se vidi na slikama ali treba paziti na ostala vanjska ostecenja koja su sigurno prisutna. Definitivno bih prije kupnje trazio vise slika i vise detaljnih informacija. 

12 godina
Trazim polovni laptop

A koja su realna ocekivanja za tu cijenu? Sto se moze realno dobiti?

Naime htio bih ga koristiti za surfanje, filmove, glazbu te programe office paketa, ali bih htio da je uz to i relativno brz (npr. za ugradnju SSD-a), samo ne znam koliko se dobiva SSD-om ako imas slab procesor ili slabu grafiku ili RAM na kraju krajeva.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Imam t420 i rezolucija je 1366*768, a sta se tice kvalitete laptopa jedan od boljih jer je to jos stara garda na koji ide i docking station, malo je touchpad u banani koliko vidim na slici, ali to je opet malo drugaciji touchpad nego na novijim laptopima tako da bi trebalo pogledati u zivo kakv je stanje.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina

Razumijem. Znaci, za cca 1000kn se moze dobiti neki normalni polovni laptop sa nekim i3, 4-6GB RAM i 320-500GB HDD i da je 15,6"; samo se treba malo pomuciti potraziti?

Koliko nevaljala baterija snizava cijenu da bih se znao cijenkati s ljudima?

Kovačić
17 godina
Kako mislis nevaljala? Ako drzi sat vremena sasvim ok, jer ipak baterija s vremenom izgubi kapacitet tako da realno ne mozes ni ocekivati da radi kao da je nova.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
Trazim polovni laptop

Radio sam za Lenovo i moram priznati da mi se T420 uvukao pod kozu jer je laptop super. Taj T420 sta je kolega naveo je kao nov dosao preko 10000 kn a ova cijena je nista. Nedavno sam tu na BUG forumu kupio laptop T420 za 1300 kn + original Dock station + thinkpad torba. Moj savjet ti je da kupis taj T420 i s vremenom SSD ako ga nema ( nisam gledao ). Laptop je vrlo kvalitetno napravljen, a sasija je od magnezija ako se ne varam te je dosta cvrst. Vjeruj mi neces pogrijesiti. 

U obitelji u zadnje 2 godine smo nabavili 3 laptopa. Jedan sam tati, pa curi i sad sebi nabavio i to sve T420. Driveri jos dan danas izlaze i to je sva čar thinkpada - support. 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.4.2017 15:53 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Trazim polovni laptop

U redu, hvala na pomoci!

Imate obojica PM.

Moze lock.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka