Toshiba satelite problem s ekranom

poruka: 5
|
čitano: 2.326
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pokusavam popravit laptop pa bi trebao sugestije : cura ga je nepazljivo preklopila,od tada je ostao bez slike . par dana poslje je poradio dok ga je prevrtala,zatim na staro

Spojio ga na svoj monitor : radi normalno,inverter i lampe se cine ispravnim. igranje s kablom izmedu lcd i invertera nije dalo ucinka za sada osim ako je skroz u prekidu

Sada bi trebao  misljenja u cemu bi mogao lezati problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Toshiba satelite problem s ekranom
Xeroth kaže...

Pokusavam popravit laptop pa bi trebao sugestije : cura ga je nepazljivo preklopila,od tada je ostao bez slike . par dana poslje je poradio dok ga je prevrtala,zatim na staro

Spojio ga na svoj monitor : radi normalno,inverter i lampe se cine ispravnim. igranje s kablom izmedu lcd i invertera nije dalo ucinka za sada osim ako je skroz u prekidu

Sada bi trebao  misljenja u cemu bi mogao lezati problem?

Problem može biti na samom flat kabel di spoje matićna i lcd monitor. Kabel vjerovatno zacvikano od toliko zatvaranja i otvaranja. A kupnja novog flat kabela ima na ebayu.

14 godina

kolika je cijena novog flat kabela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Poznanik je mjenjao u ovom servisu. Došlo ga je oko 450 kn (kabel+ruke).

Jeftinije bi ti bilo da baciš oko na ebay.

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 19:34 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
14 godina

Trebao bi pomoc ako mozda netko zna dali je Toshiba Satelite A210 flat kabel kompitabilan s A200 modelom? vidjeh na ebayu da se inverter je,iako jos i nisam s 100% siguran dal je rijec o ostecenom kablu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice