Toshiba A300D-205

poruka: 5
|
čitano: 2.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Toshiba A300D-205

Ovako dvoumim se između gore navedenog laptopa ( http://www.konikom.hr/p7162/notebook-toshiba-a300d-205/product_info.html ) i http://www.konikom.hr/p5649/notebook-hp-6830s-fu358es/product_info.html .. Kako sam citao svi preporučuju Toshibu.. I meni izgleda da je odlicna.. Ali ipak zelim Vasa misljenja..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba A300D-205

Osobno bih uzeo ovog s intelovim procesorom, ali nisi naveo za kaj bus koristio prijenosnik. Ako se mislis igrat na njemu onda je zbog jace grafike bolji izbor ovaj s amd-om...

Kaj se toshibe tice...sve 5...relativno dobre konstrukcije, ok ekrani, po meni užasne tipkovnice na ovoj "a" seriji, no dolaze relativno ok opremljene s 2 godine jamstva....

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan
Toshiba A300D-205

Pa uglavnom bi  ga koristio za net, igre i filmove.. tak da.. da cuo sam da su mal skliske tipke.. al meni po vanjskom  izgledu izgleda nabrijano.. Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toshiba A300D-205

Za iste novce bolja ti je Toshiba A300-20P

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toshiba A300D-205

Pa gledam tu toshibu, al ne vidim u cem je bolja.. ova koju sam ja naveo ima 4 gb rama  i 320 gb harda.. a ova imam 2 gb i 250 gb hdd, ok mogu nadograditi rame, al graficka je ista. cak je i proc. slabiji tj. 2.0 je..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice