SBOX CP-19 hladilo za laptop

poruka: 8
|
čitano: 5.985
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav ljudi, već neko vrijeme mislim si kupiti nešto za laptop da mi se baš ne pregrijava toliko. Danas naletio na ponudu Interspara u Zagrebu, za 59,99kn uz predočenje bona se može kupiti ovo:

http://www.samsungcenter.net/detalji_proizvoda.156f971b31dc4655b6e7c8a8ec4b31db.sbox-cooling-pad-cp-19.aspx

Jel se to isplati, piše da je ventilator 140mm, ima tko iskustva s tim stvarima? Eto informacija i za druge {#} hvala....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam to danas uzeo...ali sa svake strane mi je po 3 cm izvan hladila..neznam jel to normlano..imam 15'6 laptop..

blacky
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 12:04 (blackchoco).

0 0 hvala 0
16 godina

Koliko je glasan?

Da li ima nagib (oblik klina) ili je ravan?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: SBOX CP-19 hladilo za laptop
Matozan kaže...

Koliko je glasan?

Da li ima nagib (oblik klina) ili je ravan?

Skoro ništa se ne čuje...ima nogice tako da se može nakrenut...ali da li je normalno da je sa lijeve i desne strane po 2 cm viri laptop?

blacky
14 godina

Koliko su vam se smanjile temperature?

Ja sam to mislio kupiti još ranije kad je bio 60kn, ali nisam uhvatio vremena.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
Re: SBOX CP-19 hladilo za laptop

To i mene malo brine jer mi se činio po dimenzijama da je nešto manji od laptopa.... a sad jel to normalno, hm vjerojatno je praktičnije da ne viri, ali u principu mislim da je glavno da ventilatora odradi svoje...

Bilo bi dobro ovo što Tomek kaže usporediti temperaturu s time i bez toga. Čini mi se da je SpeedFan najbolji za to, pa ako nije problem da pokušaš instalirati i vidjeti sat vremena bez toga i s time kakvo je temperturno stanje, ako imaš vremena {#}

http://www.almico.com/sfdownload.php

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 13:54 (Just Lost).
15 godina
neaktivan

Ja sam isto vidio tu akciju u Interšparu i baš danas otišao vidjeti, inače imam 17'' laptop ali znam da na veliki broj tih 15'' cooler padova stanu i veći modeli.

Uglavnom, jedna kutija je bila već otvorena i pa sam uzeo i pogledao kako to izgleda.. Meni ovako na prvu je to izgledalo malo da manje nemože biti, rekao bih da je 15'' za to maksimum maksimuma, prije je to za 13'' laptope.

Međutim odmah sam u Interšparu vidio i Cooler Master NotePal L1 (140 kn), uzeo ga i evo moj 17'' laptop bez problema stane na njega (na kutiji piše da je najoptimalnije za 15'' ali da podržava i 17'' laptope). 

0 0 hvala 0
14 godina

Možda ti se samo učinilo na prvi pogled..

Ja imam 15,4" laptop i mislim da bi meni to pasalo.

Samo bih zamolio nekog od vas da stavi temperature laptopa pod opterečenjem, i onda stavite laptop na to i za 10tak minuta opet slikajte.

Ako pomaže dovoljno otišao bih do Interspara dok se ne razgrabe.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice